Wpisy 2 116 861 – 2 116 960
26 sierpnia 2014 09:26 → 26 sierpnia 2014 14:17, 100 wpisów
astrolog czesc
u mnie slabo ale ojciec mial za trojeczke 3,6,9 108 zl bo puscil za podwojna stawke
u mnie slabo ale ojciec mial za trojeczke 3,6,9 108 zl bo puscil za podwojna stawke
Rob ..3z5
Bolek.. pada ale tam gdzie nie trzeba ..lub inaczej moze pada tam gdzie bardziej potrzebują a my czekamy na swoja kolejkę
Bolek.. pada ale tam gdzie nie trzeba ..lub inaczej moze pada tam gdzie bardziej potrzebują a my czekamy na swoja kolejkę
wczoraj 20 zl za 5/8
wiec trafia a t trojki sa pewne on ma dobre wyczucie na nie
ja dzisiaj posle 1,2,3,4,5
wiec trafia a t trojki sa pewne on ma dobre wyczucie na nie
ja dzisiaj posle 1,2,3,4,5
MAX no
w końcu, jak, to /niektórzy/ mawiają "kiedyś musi paść ..."
...a przecież takie 3/5 - szybciej
w końcu, jak, to /niektórzy/ mawiają "kiedyś musi paść ..."
...a przecież takie 3/5 - szybciej
Pogoda ohydnaa żb czeka.
hmmmm, to może " kuzyna Adama" - to mrzawka, zadyma ? bo u mnie - też coś nadciągnęło
nie mżawka ,tylko leje jak z cebra.
ooooops {zaczerwienił się}
emi - dzięki /za delikatne zwrócenie uwagi/ istotnie
*mżawka
o jprdl /chyba net szkodzi/
emi - dzięki /za delikatne zwrócenie uwagi/ istotnie
*mżawka
o jprdl /chyba net szkodzi/
I jeszcze jedno -
MAX
ile zakładów zagrałeś, i czy sam kreśliłeś ? A jeśli tak, to czym się kierowałeś ? Wybierałeś "na pałę"/"z czapki", czy patrzyłeś na jakieś mapki/staty - odstępstwa, powtórzenia, "jaka z jaką", "ciepłe/zimne" ?
MAX
ile zakładów zagrałeś, i czy sam kreśliłeś ? A jeśli tak, to czym się kierowałeś ? Wybierałeś "na pałę"/"z czapki", czy patrzyłeś na jakieś mapki/staty - odstępstwa, powtórzenia, "jaka z jaką", "ciepłe/zimne" ?
Robal.
Rob ..nie mam zadnych mapek ..pamietam co napisałeś kiedyś ...mam stałe i dokładam do nich ...i tak sie wysyła to tu to tam gdzies gdzie jestem a widze żb wchodze i dokładam te akurat poszły z CH/T na 2 linijki
z rana wqurwienie na maxa -w keno /8/ na 10 losowań -qurwa ledwo 2 zł dało- co za chu...jnia i to prawie wszystko 3/8 albo 1/8, żeby qurwa nawet sie nie wracało co za pały wstrętnecholery a zaraz napiszą że qurwiszoństwo ktoś ?wygrał w keno 10 tys.albo 50tys co za e..busy kwadratowe
tak jest ślicznie i proszę przynajmniej tak dalej trzymać
bo teraz, od kiedy codzienne się TO /dla Nas/ zrobiło, jakie śliczne zależności powstają
bo teraz, od kiedy codzienne się TO /dla Nas/ zrobiło, jakie śliczne zależności powstają
Barba.
Nie się.Nie graj w keno,to wyrzucone pieniądze.
Nie się.Nie graj w keno,to wyrzucone pieniądze.
Robal.
Wzajemnie.Milego dnia.
Wzajemnie.Milego dnia.
Barba.
Masz rację.
Masz rację.
Gracz z miejscowości Piotrków Trybunalski wygrał 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Nowogrodziec wygrał 200 686,00 zł w grze Mini Lotto
OSTATNIA SZANSA PAFTEGO TO 2 LOSY OBYM SIE NIE MUSIAŁ WQURWIAĆ-
Witam wszystkich. . Wczorajsza wygrana w kwocie 226zł zainwestowana w calosci
JASNA D U P A WYPADAło by nic dzisiaj nie grać -ale ze snu musze nadać -jedyna nadzieja w snach proroczych
Barba powiem Ci ,że w taki sposób nigdy się nie uwolnisz od grania.
JAK TRAFIE 6 W LOTTO ALBO 5 W MINI ALBO 10 W MULTI TO ASTROLOGU DROGI PRZESTAJE GRAĆ
taki jeden trafił w zrapce 75 tys i teraz kupuje zdrapek po 100 albo i więcej dziennie,pewnie całą wygraną przewali
JA MIAŁEM 3 LATA TEMU 5 W LOTTO PRZY KUMULACJI 18 MLN 6-TKI NIE BYŁO WYGRAŁEM 3,200 MAŁO ZA 5 TKE PRZY TAKIEJJ KUMULACJII ZA TYDZIEŃ KTOS ZGARNOŁ 25 MLN CHYBA
ale pomyśl gdybyś trafił wtedy szóstkę to pewnie by cię tu z nami nie było
Gracz z miejscowości Ostrołęka wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Srebro i Złoto
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Dopisano wyniki multi multi
01,09,11,15,21,25,31,32,34,35,44,52,60,61,62,63,70,73,75,78
Plusem jest liczba: 44
01,09,11,15,21,25,31,32,34,35,44,52,60,61,62,63,70,73,75,78
Plusem jest liczba: 44
Użytkownik andrewko trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Cześć dzisiaj dzwonił do mnie gość który jest zaintersowany moją grą GTA V za którą dostanę 80 zł. Czeakm właśnie na telefon.
W końcu przeszdłem główną fabułę za za pieniądze które dostanę mogę kupić inną fajną Top Spin 4 gra w tenisa ziemnego.
Trafiłem tu na stronie 1/1, 2/2 i 3/3 ale by buło kasy jak bym tak zagrał o żesz ty !!!
Magda Mergiel.
Brjan.
A 16 też nieparzysta ?
A 16 też nieparzysta ?
Jocia
http://www.multipasko.pl/liga-typujacych i znowu do setki wróciłem na 67 miejsce. A wam jak idzie ?
Brjan
i przez 25 lat-alimenty.
i przez 25 lat-alimenty.
Dzisiaj dzwonił do mnie gość który jest zainteresowany moją grą GTA V za którą dostanę 80 zł. Czekam właśnie na telefon.
Bolek.
2 116 949. emerytka 46 2014-08-26 (14:11) Chorzów.
Magda Mergiel.
2 116 949. emerytka 46 2014-08-26 (14:11) Chorzów.
Magda Mergiel.