Wpisy 2 116 461 – 2 116 560
25 sierpnia 2014 21:15 → 25 sierpnia 2014 21:37, 100 wpisów
ja pierd.... e jeżeli ktoś taki ma zabawiać dzieci w przedszkolu to koniec świata,skalnik się w grobie będzie przewracał.
facet zero przygotowania w pracy z dziećmi ma się nimi zajmować.
krasnalko u Ciebie zawsze pełna kultura z wszystkimi sie przywitasz... na pewno w realu tez jestes sympatyczna..
krzysiek nic takiego nie mówiłem że cię zatrudnię po znajomości koś nadal trawę
Obrazek zmieniany i basta o.
hmmmm tragedia moze nie ale długo by przedszkole nie poistniało a fakt ze ktos nie ma nawet matury a zajmuje sie dziećmi to gwóżdz do grobowej deski wlaściciela.
Będę bawić się z dziećmi rozumiesz to czy nie ?
To co jest takiego trudnego w pomocy wychowawcy oświećcie mnie a proo po to mam według nich bardzo dobre podejście.
krzysiu a znasz zabawy z dziećmi? n do tego trzeba miec przygotowanie i jakies pojecie.... sorki ale ja bym swoich dzieci pod twoja opieka nie zostawiła a dzis rodzice sa bardzo wyczuleni, sprawzaja papiery osob zostajacych z dziećmi.
wujek74 weź zamilcz może co ?
dziś znów dupa ? pewno. dżoker mi się swego czasu śnił, więc mam na dzis puszczonego
krzysijedno pytanie co zrobisz jak ci sie dzieciak zakrztusi np wisienką?
Od tego jest Internet przygotuję się.
Teraz są uczelnie które bez matury przyjmują dla waszych wiadomości.
uczelnie przyjmują bez matury ale masz tę maturę zdać w przeciągu półrocza a jak nie to kopa w dupę
krzysiu o udzielaniu pierwszej pomocy mozesz poczytac..ale zabawy z dziecmi są odpowiednio dobierane aby wpływały na ich rozwój itd.
może b-stok to wioska ale wykształcenie pedagogiczne jest wymagane w przedszkolu
Czy ta pierdoła,krzysioc przestanie pierdziolić bzdety,czy dalej będzie bredził,jak potrzaskany krasnalek
Trzeźwy był wtedy.
witam...
gaja...
mnietek znowu krzyś dzwonił w sprawie stażu
dać mu szansę? będzie na przerwach polatał
dać mu szansę? będzie na przerwach polatał
Jakie liczby na dziś
krasnalek...
Ale pomoc wychowawczyni nie słyszycie co do was się mówi i fakty widzę myliście tylko bawić mam się z nimi i takie tam.
Krzysiu doceniam to szukasz pracy ale masz małe wyobrazenie o pewnych sprawach...
Spadam na razie stad bo nie wytrzymam zaraz.
krzysio miałeś zostać golfistą na miarę Tigera W potem chciałes pobić Kliczkę a teraz niańka bez kwalifikacji???
To gdzie mam iść pytam się gdzie w domu na garnuszku źle do roboty chce iść źle to jak w końcu co ?
krzysiu wymiękłes po kwadransie a z dziećmi trzeba się tak użerać non stop
Tenisistą to ja będę to nie ma bata będę do miasta na treningi dojeżdżać. Za kilka lat może w jakimś dobrym turnieju mnie zobaczycie w TV wtedy dam wam znać.
wujek jak ktos traktuje prace z dziecmi jak uzeranie sie to nie jest praca dla niego
Bo w tym problem że w tym kraju nie ma pracy !!!
krzysztof ja myślę że nadajesz sie do rządu w naszym kraju mój głos już masz
Żal nad żalami normalnie i gdzie nam do zachodu pomażyć robaczki możecie sobie.
dawać losowanie