Wpisy 2 115 973 – 2 116 072
24 sierpnia 2014 20:13 → 24 sierpnia 2014 21:56, 100 wpisów
krasnalek
agatka
Monet
krasnalek-wysłane kupony na wieczór?
krasnalek-widzę,że masz pewniaczka 19-ja mam na kuponach 18 i 20
Ludziska witam. Jakbyscie tak mieli ochotę tylko krótko się wypowiedzieć. Takie pytanko "Gdybyś wymyślił system, który może nie w skali dni a tygodni lub miesiąca zawsze dawał Ci dysk w grze liczbowej, metodą prób i błędów jak i obliczeń dochodziłeś do tego pomysłu, na ile byś wycenił taki system, jeśli miałbyś go odsprzedawać"? Pytam z czystej ciekawości, bo ślęczę nad takim jednym własnym i póki co albo niezły fart albo naprawdę stale będzie zysk comiesięczny. Pozdrawiam i powodzenia w losowaniu!
A knizki podawały na dzisiaj.
1,3,6,7,9,14,17,19,20,22,24,25,28,29,34,37,39,42,44,47,48
52,53,54,55,57,58,60,66,67,70,76.
Wyjątkowo duzo trafnych, ale to się trafia kilka razy w miesiącu.
Jest taka gróba ksiązka , nazywa sie efemerydy planet, kosztuje 120zł i mozna ja kupic w internecie.
Cześć Moja kuzynka wróciła z Danii a bliżej Kopenhagi pojechała na zarobek. I co się rzuciło w jej opinii że jesteśmy kilka razy w tyle za nimi pod względem zamożności, gospodarności, a polaków uważają za oszustów, dzikusów za niektórych naszych przedstawicieli co wyrabiają tam. Też byłem za granicą ale z parafii pielgrzymko-wycieczce 2 lata temu w Czechach a rok temu we Włoszech a powiem wam tak na marginesie dziewczyny niczego sobie tam nawet do niektórym zagadywałem jednej z hotelu i zdjęcie mam z barmanką.
Ze słowniczkiem czekałem wieczorem aż wyjdzie z recepcji do niej czy nie ma chłopaka że z Polski jestem i takie tam ale tylko uśmiechnęła się i pokazała na palec na którym był pierścionek.
Agatka, to jest w miare dobre,ale nie ma tak ze codziennie jest tyle trafnych, ,średnio 20 razy w miesiacu,ale ja i tak nie wiem czy maszyna wylosuje taki zestaw,ot lubie sobie popatrzec i nic więcej.
siemka
Jakie typy na dziś wieczór
Dandelo: wyceń mi kurę znoszącą złote jajka. Nie wiadomo czy zawsze będzie znosić, ale póki co znosi te jajka i chcesz ją sprzedać... jaka cena?
Witam wszystkich,
Dandelo, gdybym miał taki system w życiu bym go nie sprzedał, ale takowego skróconego stuprocentowego nie ma,więc nie mam dylematu jak owy system by wycenić.
Dandelo, gdybym miał taki system w życiu bym go nie sprzedał, ale takowego skróconego stuprocentowego nie ma,więc nie mam dylematu jak owy system by wycenić.
Lila...
Lila...mogą być i srakie
jackwar....
profesorze , pamiętasz taką piosenkarkę Shazze ? z dyskopolo ?
https://www.youtube.com/watch?v=aFd_o8Ev-O8
https://www.youtube.com/watch?v=aFd_o8Ev-O8
A nasza kura zniosła bardzo małe jajko ciekawe czy nie jest najmniejsze na świcie może rekord Guinnessa pobity ile za takie coś kasy jest i jak to zgłosić ?
Jackwar...pamiętam
Przecież nie mam 15 lat i torchę w życiu już wygrałem i przegrałem w grach losowych. Nie istnieje nigdzie na niczym sposób 100% na zysk - to jasne, ale system, który podnosi szanse napewno jest coś tam wart.
Jackwar....https://www.youtube.com/watch?v=9GOMk-_nM0s
Najbardziej nienawidzę drugiego tygodnia urlopu bo to takie odliczanie przed powrotem do kieratu
A nasza kura zniosła bardzo małe jajko ciekawe czy nie jest najmniejsze na świcie może rekord Guinnessa pobity ile za takie coś kasy jest i jak to zgłosić ?
Moja kuzynka wróciła z Danii a bliżej Kopenhagi pojechała na zarobek. I co się rzuciło w jej opinii że jesteśmy kilka razy w tyle za nimi pod względem zamożności, gospodarności, a polaków uważają za oszustów, dzikusów za niektórych naszych przedstawicieli co wyrabiają tam. Też byłem za granicą ale z parafii pielgrzymko-wycieczce 2 lata temu w Czechach a rok temu we Włoszech a powiem wam tak na marginesie dziewczyny niczego sobie tam nawet do niektórym zagadywałem jednej z hotelu i zdjęcie mam z barmanką.
dawać losowanie
Jackwar zrobilam sobie odwyk od grania,typowania i w ogóle kompanii
krzysztof_c: jak kiedyś w przyszłości się ożenisz, to będziemy mocno opijać na multipasko
https://www.youtube.com/watch?v=1WLwPlxNolM
Jackwar urlop był mi niezbędny by złapać dystans do spraw służbowych a zmiana pracy no cóż niezły pomysł
Pasko , słaby z ciebie wróżbita będzie opijać ale stan kawalerski a później małżeński
Wodnik57 ale to chyba jakieś opracowanie bo same efemerydy to po prostu pozycje planet na niebie
No na pewno.
Dopisano wyniki multi multi
09,10,15,17,18,21,22,30,31,34,37,38,40,49,50,51,54,69,77,79
Plusem jest liczba: 49
09,10,15,17,18,21,22,30,31,34,37,38,40,49,50,51,54,69,77,79
Plusem jest liczba: 49
Użytkownik Typer05 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
kasika 7/10
nianiek_52 7/10
konradpaczka 5/5
trisetum 5/5
kaprii 6/8
kaprii 7/10
Dopisano wyniki KASKADY - 01,04,05,06,08,10,11,12,13,16,20,24
z tymi cyferkami
medea
I jak wasze miliony
profesor już nie ma gdzie tego wciskać wszystkie skarpety zapchane
Co się porobiło z tym krajem to nie do pojęcia !!! W porównaniu z zachodem jesteśmy trochę bliżej ale ii tak daleko daleko z tyłu jak kuzynka powiedziała. Takich czasów kochani dożyliśmy i chyba czas najwyższy coś zrobić co ? Może jakieś pomysły ?
Pasko...a jak
krzysztof co ty się teraz dopiero obudziłeś
cześć jocia