Wpisy 2 112 155 – 2 112 254
16 sierpnia 2014 22:50 → 16 sierpnia 2014 23:59, 100 wpisów
jocia
Jak nie możesz jeść sliwek, to zjadaj pestki.. podobnie jak pestki moreli zawierają amigdalinę ,która działa przeciwnowotworowo profilaktycznie pono pare pestek dziennie mozna zjeść ..poczytaj w necie Częśc jest za, część przeciw
ta i jeszcze mirabelki
Albo zasadź pestki, bedziesz miał więcej śliwa co za tym idzie...więcej śliwek
pestki może i pomogą a skąd wezmę na stomatologa
no to mój głos już ma
dalej mi się pintoli że jutro niedziela coś na mini chciałem wybrać a gdzie tam wtorek
Witam miłe towarzystwo z zielonej łączki
Mati
w sumie nic się nie stanie ale ja wole na bieżąco
multi ulka
Dzisiaj w mini padło 5 piątek!!! Niedawno jedna osoba wygrała ponad 250 tysiaków a dziś pięć osób dostaje zaledwie po 52 tysiące. Choć każda wygrana cieszy to w tym przypadku mówic jednak trzeba o odczuciach ambiwalentnych
marcinku witaj
gwarantowane 250 000
Ciekawe czy wygrani bardziej się cieszą czy złorzeczą
multi_ulka
tak, takie właśnie zdarzenie jest tym jednym drobnym minusem tej gry, ale ...
i tak jest najlepsza i będę się przy tym upierał
tak, takie właśnie zdarzenie jest tym jednym drobnym minusem tej gry, ale ...
i tak jest najlepsza i będę się przy tym upierał
Ale marcinku w Mini lotku- czyli % podział puli
Robalku ja też się stopniowo w nią wciągam. Początek miałam zachęcający ale ostatnio same parki plus oboki.
Jociu witaj
Widzę że byłą mowa o śliwkach, a ja własnie wyciągnęłam z piekarnika ciasto maślane ze sliwkami węgierkami
ja bym się cieszył wiadomo ale jakaś złość by też na pewno gdzieś tam iskrzyła nie wiem
Chyba u mnie byłoby tak samo, gdzieś tam podszept z różkami psioczyłby że nie byłam tą jedyną szczęściarą
Jociu, dobre nawet bardzo, szczególnie jak się ma halny w portfelu, jak ja no ale wiesz... zawsze wtedy jest to ... bo gdybym...
2 112 191. multi_ulka, Marcinek uwielbia sliwki poczęstuj Marcinka
multi_ulka
imo - w tej chwili cieszą, a ewentualne refleksje o wysokości wygranej mogą przyjść później, ale i tak są szczęściarzami
... spójrz na to w taki sposób - cirka 3000 wszystkich od początku tej gry losowań i załóż po 3 wygrane 5/5 / ale, bywało o wiele więcej - dawno dawno temu/ to daje - powiedzmy 10 tysi głównych wygranych - a ile na losowanie jest chętnych do trafienia, grających ?
imo - w tej chwili cieszą, a ewentualne refleksje o wysokości wygranej mogą przyjść później, ale i tak są szczęściarzami
... spójrz na to w taki sposób - cirka 3000 wszystkich od początku tej gry losowań i załóż po 3 wygrane 5/5 / ale, bywało o wiele więcej - dawno dawno temu/ to daje - powiedzmy 10 tysi głównych wygranych - a ile na losowanie jest chętnych do trafienia, grających ?
to miałem na myśli zawsze to gdyby ale to chyba normalna reakcja a wygranym
Neko w mojej sakiewce raczej większą część roku
jocia
jak ja cię lubie
jak ja cię lubie
Skłamałam kupiłam dzisiaj liczby do mini: 4,20,21,34,41..może kupie znowu za miesiąćjeden zakład, jak kusy podszepnie
Jociu jutro nie ma losowania mini, więc może się skusisz na analizę wynikow w mini? wieże oko czasem cuda czyni
rety Wierzę!!!!! sorki
kusisz, nie..próbowałam kiedyś..nic z tego : oświadczam,że mini mnie nie lubi..z wzajemnością
nieźle jociu
jocia nietoperzy
właśnie się zastanawiałam czy to Jeżyk Jerzy? Fakt literówki straszna sprawa
Niedawno miałam z literówką niezłą przeprawę. Poslałam koleżance źle zapisany plik- miał mieć nazwę piątki Darka a nie zauważyłam że literka ą sie nie pojawiłą
teraz to mi się wszystko pie...... łącznie z dniami
Robalku śliweczki ze słoiczka ale ciasto pychotka
multi ulka zapraszam mam pełno sw jerzutkich śliwek
marcinku nie ma sprawy Chętnie bym skorzystała, ale za daleko
poza tym marcinku nie mam ani jednego przepisu na to co zrobić ze sw jerzutkimi śliwkami )
Nie ma to jak pośmiać się przed snem
Żeby tak jeszcze znaleźć receptę na prorocze cyferkowe sny....
Neko pan jerzy już leży tok mu fermentowało
W tej materii jakoś mi nie idzie, jak już nawet coś mi się wyśni to i tak nie wypada w losowaniu znaczy się anty sen
multi ulka damy radę
Chyba że musze poczekac na taki sen w któym wyśni mi się 60 liczb- wtedy pozostała dwudziestka to będa pewniaki ... ale jak to kurcze zapamiętać
Jociu pędzić nie umiem ja jedynie od nalewek i powideł jestem
jocia to mi piwnicę rozsadza a ty że ja nie pamiętam
przyjemny kawałek
Mati nie obgryzaj paznokci!!!! Jak głodnyś to zajeżdżaj cały gar gołąbków u mnie na piecu stoi
Mati to musisz się spieszyć nim jutro głodomory się nie rzucą na nie. dziś musiałam ścierką odganiać
ulka czy ty masz u mnie jaką kamerke ja też gołąbki nie dużo ale są bo paprykę faszerowaną robiłem i farsz został to cza było coś zrobić