Wpisy 2 107 605 – 2 107 704
9 sierpnia 2014 22:01 → 9 sierpnia 2014 23:42, 100 wpisów
Dzień dobry, dzień dobry cześć i czołem, boom headshoot fajne z was ziomy, ale na kij to o to jabłuszko na górze w nazwie strony??? 

asterka też ugrała więcej jak dychę i imprezuje
Aaa spoko Ale nie pasuje jakoś jak na stronę o lotto, mogła być kula do losowania ale co ja się będę czepiał, efekty specjalne zostawiam dla Pasko
fish poker ..czepić to się można tego stwierdzenia "Najlepsza strona o tematyce LOTTO". Właściciele innych stron o tej tematyce powinni podać pasko do sądu.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 132 737,50 zł
Cholera:Mini Lotto 2/5,Lotto 2/6 uwaga MM:1,14,15,31,41,43,48,51
5/8 i 3 oboki
5/8 i 3 oboki
Dopisano wygrane multi multi
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Lila...
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - padło 1x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Naciąganie ludzi na granie TS,oszukuje i postawia swoich ludzi do
większych wygranych
większych wygranych
Brjan..wystarczy przekazać do wspólasów próbne losowania wszędzie robią "tylko" ludzie
najważniejsze, że: Najbliższe losowanie już za:
15 godzin, 35 minut, 45 sekund
15 godzin, 35 minut, 45 sekund
witam panią pani jociu
Jak sie ukiszą, tak, jak lubisz..wczesniej, beda ..mniej ukiszone.. itd.
Najlepiej zrtób próby..jeden słoiczek po trzech dniach,przyklej stosowna karteczkę, drugi po czterech dniach i równiez karteczka.. w przyszłym roku bedziesz wiedziała kiedy.. pasteryzować .. mozesz i po dwóch dniach. przerwiesz tym samym proces fermentacji.
Dwa tygodnie to długo się kiszą.
Mozna też czwerwona papryke kisić, najlepsza ta podłuzna- stożki.. trzeba tylko wyjąc gnizada nasienne, a przyprawy takie jak do ogórkówpolecam.
Pasteryzowac do momentu az zalewa zacznie babelkowac.
Mozna też czwerwona papryke kisić, najlepsza ta podłuzna- stożki.. trzeba tylko wyjąc gnizada nasienne, a przyprawy takie jak do ogórkówpolecam.
Pasteryzowac do momentu az zalewa zacznie babelkowac.
jocia,dlaczego ogórki kiszone w słojach,zmieniają kolor na blado zielony
agatka ja też korzystałem z porad joci polecam
Jak kisze w słoju tak na juz do jedzenia, to zalewam ogórki wrzątkiemz solą 1 łyzka soli/ litr wody..wtedy sa małosolne, daje bardzo duzo kopru( najlepszy z nasionami) i czosnku.
i za to jociu proszę
torsan bana na emotki
Brajan, nie mam pojęcia, czosnek tez potrafi byc nawet tukusowy czasami.
Ja nie daje liści, chrzanu.. itp. wole bez duuuużo czosnku i kopru
Ja nie daje liści, chrzanu.. itp. wole bez duuuużo czosnku i kopru
turkusowy*
Agatko, tę stożkową nie, tylko usuwam gniazda nasienne i ciasno upycham w słoiczku, ona sama sie układa ..mam kiszone stożki
Agatko, tę stożkową nie, tylko usuwam gniazda nasienne i ciasno upycham w słoiczku, ona sama sie układa ..mam kiszone stożki
torsan ja tak kiedyś miałem to wyskoczyło że mam nie nadużywać to skasowałem i pózniej było ok na ale tu ostatnio dużo zmian
może wyłącz i włącz u mnie tak było po losowaniu coś pisałem i wyskoczyło zapis zatwierdzony itd i cisza myślałem że nikt nie pisze zresetowałem i działa
To nie torsan tylko małe zawirowania na stronie w związku z wprowadzeniem logowania. Już powinno być ok
no torsan a myślałem że jabłka nie zjadłeś
Brjan: wszyscy wpadli w ten filtr po prostu przez pomyłkę
A jest taki filtr, pozostałość z dawna, że poszczególne osoby mogły dostać zakaz pisania emotikon. Obecnie już tego nie stosuję, bo jest i tak ograniczenie do 6 emotikon na wpis
A jest taki filtr, pozostałość z dawna, że poszczególne osoby mogły dostać zakaz pisania emotikon. Obecnie już tego nie stosuję, bo jest i tak ograniczenie do 6 emotikon na wpis
Pisać mogą wyłącznie zalogowani użytkownicy.
Logowanie jest w prawej kolumnie strony...
Logowanie jest w prawej kolumnie strony...
Brjan: ok zmieniłem, może faktycznie jak wejdziesz od nowa na główną to zmiana wejdzie w życie
jocia co się stało
Dobry wieczór o widzę zmiana na stronie kolejna. A chcecie zobaczyć jak zmodyfikowałem skalniaka ?
I jak teraz wygląda ? Zmieniłem bo niektórzy nazwali go poprzednio grobowcem dlatego zmiana. A inni odwrotnie że im się podobało ale zasięgnąłem waszych rad dotyczących tego że kamienie było zbyt równo ułożone dziękuje.
krzysztof c,teraz to ,ten skalniak wygląda jak :talerz UFO,poszczelany jak ser szwajcarski
Czyli znowu źle to jak ma być w końcu ?