Wpisy 2 107 153 – 2 107 252
9 sierpnia 2014 13:33 → 9 sierpnia 2014 17:11, 100 wpisów
Trisio.
Wasyl
Wasyl
Trisio.
Polne kwiaty ?
Polne kwiaty ?
ten ekran z losowaniem u góry.
Dopisano wyniki multi multi
04,06,12,14,15,22,24,27,29,31,33,53,56,59,60,63,65,69,70,72
Plusem jest liczba: 15
04,06,12,14,15,22,24,27,29,31,33,53,56,59,60,63,65,69,70,72
Plusem jest liczba: 15
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
angelka199019 6/8
pinky 6/8
marcysia 5/6
oenadam 7/10
barcelona7722 5/5
barcelona7722 7/10
Pewniak1 7/10
Trisio.
To mogłeś iść na łąki,a pieniążki podarować TS owi.
To mogłeś iść na łąki,a pieniążki podarować TS owi.
Trisio.
Aaaaaaaaaaa,boisz się wdepnąć w placek
Aaaaaaaaaaa,boisz się wdepnąć w placek
trochę nie rozumiem logiki Pasko, nie jest konsekwentny ale cóż klient nasz Pan, są kliki są wejścia, staty mówią że przez chat więcej czasu się spędza na stronie i kasa się zgadza, wszystko ok, rozumiem to, ale nie rozumiem jednego - hasło "najlepsza strona o lotto" to jest trochę w obecnej formie buńczuczne określenie, nadmuchane, mam na myśli chat i to co na nim się dzieje, mianowicie lecące epitety.......... to nie jest "najlepsze w tej stronie o lotto"
Dzisiaj żur.
Gaja
Na bramkach a1 jak były korki lodziki schodziły jak ciepłe bułeczki
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
Gaja, może i malkontent ale chamstwa nie znoszę i znosić nie zamierzam, zwracam uwagę na pewne sprawy, ponieważ naprawdę uważam stronę za ciekawą i często kłują w oczy takie kwiatki z kolcami
p29
logika żadna się tu nie sprawdzi,różnorodność osobowości,formy i treści,emocji ect.się nie zmieni.Jednolitość w sumie jest nudna...można więc tu być jak się chce i kiedy się chce...wolna wola.Pozdrawiam
logika żadna się tu nie sprawdzi,różnorodność osobowości,formy i treści,emocji ect.się nie zmieni.Jednolitość w sumie jest nudna...można więc tu być jak się chce i kiedy się chce...wolna wola.Pozdrawiam
taaaaaa wolna wola, jak wyżej napisałem, chcę i będę korzystać ze strony, natomiast odbije piłeczkę do Gaji, chcesz się wyżyć idź na chat czy artykuły w wp/onet ... satysfakcja gwarantowana !
Saltosky
Mrowka
emerytka 46 dzisiaj cos mialas wyslane ?
obecnym
Albin.
Tylko dwie piątki.
Tylko dwie piątki.
Marcinek
emerytka
emerytka 46 na ile skreslen ?
Albin.
Dwa zaklady na pięć skreślen.
Dwa zaklady na pięć skreślen.
emerytka 46 myslalem ze 2 piatki trafilas
Albin.
Ty pytaleś,czy miałam coś wysłane.
Ty pytaleś,czy miałam coś wysłane.
No tak NOWA ,napisała;Tak i już jej nie mabidulka,zapomniała,o czym ma pisać
Senatorowie zabrali emerytom darmowe leki to 200 milionów zł a roczne utrzymanie niepotrzebnego senatu to 180 milionów zł czy oni kiedyś przestaną kraść ile jeszcze czasu to potrwa aż to wszystko całkowicie runie jak tu żyć w tym kraju
marcinek to nigdy się nie zmieni,trzeba zostać posłem/senatorem itd
albo plecak i w drogę
ZUS woli opcję sznurek i w drogę ale najlepiej przed pierwszą emeryturą
całkowicie się zgadzam i to jest bardzo smutne
W sumie i tak zdechniemy z głodu bo dostaniesz 1,200zł emerytury nawet na leki nie starczy
ja już teraz wydaje około 450- zł na leki
ZUS 1000 zł,podatki itp,itd
chcesz coś robić być produktywny jakoś żyć a tu du.....
chcesz coś robić być produktywny jakoś żyć a tu du.....
a szykować 20 mln za te bramki na A1 otwarte,bo kiełbaska wyborcza znowu w ofensywie
np: w Niemczech za insulinę płacisz 10-euro starcza to na 4 tygodnie powiedzmy godzina pracy tu to samo 160 zł 16 godzin pracy
Austria,Szwajcaria,Czechy wszędzie są vinety i po sprawie wykupujesz i jedziesz no ale tu trzeba wmoczyć ileś milionów i dopiero się zastanawiać
na bramki poszło prawie 2 mld zł a teraz ciule się kapły że źle zrobiły, no ale odpowiednie firmy zarabiaja
jakie firmy nie krajowe bo wszystko i tak sprzedane
niech kupią jeszcze pare pendolino i postawią do zajezdni
i parę czołgów marki tygrys
i taka jest prawda nawet żadnej marki samochodu niem w tym kraju