Wpisy 2 107 108 – 2 107 207
9 sierpnia 2014 11:41 → 9 sierpnia 2014 15:13, 100 wpisów
tak jak wyżej napisałem, poczekajmy na efekt końcowy, jeśli użyjecie odpowiedni materiał, da się to cudo uratować, są różnego rodzaju rośliny i kwestia jest typu aby je w miarę dopasować, a czy to się Wam uda? to będzie zależało od doświadczenia lub od szczęścia, choć w tym przypadku liczyłbym na to drugie..
pozdrawiam i 3mam kciuki
pozdrawiam i 3mam kciuki
http://polska.newsweek.pl/polskie-pola-naftowe,23699,1,1.html przeczytajcie sobie interesujący materiał. A co do naszej Polskiej rzeczywistości jak mamy być zamożnym krajem jak nie mamy złóż ropy naftowej, gazu, minerałów no jak i dorównać zachodowi i Rosji powiedział pan woźny mi z którym pracuje.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ghawar_Field szok jednym słowem szkoda że my chociaż małej części tego nie posiadamy o problemy by się same rozwiązały a ludziom żyło by się lepiej !!!
http://www.akcjonariatobywatelski.pl/pl/centrum-edukacyjne/gospodarka/822,Gornictwo-naftowe-w-Polsce-nowe-horyzonty.html
Niestety u mnie nie widzę złóż ropy.
Sprawcie czy na waszych terenach są.
krzysztof c,Sorry,ale to raczej mini kopiec,>>górka ziemi
i przegrody z kamieni-projekt banalny.Włożyć na głowę koronę, nie zawsze oznacza,że zostało się królem...
Ty możesz wymagać znacznie więcej od siebie
nie zadawalaj się tak szybko,estetyka porywa,banał nie...
i przegrody z kamieni-projekt banalny.Włożyć na głowę koronę, nie zawsze oznacza,że zostało się królem...
Ty możesz wymagać znacznie więcej od siebie
nie zadawalaj się tak szybko,estetyka porywa,banał nie...
Czyli co mam zrobić na twoim miejscu teraz ?
Daj sobie spokuj z tym ,zostaw niech rośnie
lepszy projekt wymaga
lepszy projekt wymaga
krzysztof ..ja na Twoim miejscu teraz wziąłbym spaerke i się okopał
A co wojna będzie ? A jeden facet powiedziała do drugiego a co to grób faraona jest ? Powaliło mnie to.
A ja na to odpowiedziałem że skalniak.
Tacy wioskowi pijaczki. To co się spodziewać po takich ?
baxter8 ale właśnie skąd wziąć ? Widzę że tobie żyje się dobrze i masz pod dostatkiem mamony ?
I głosujesz na PO ?
Powiedział.
krzysio jak porosnie go metrowa trawa i krzaczory
wtedy bedzie wyglądał zajewiscie
. ...
wtedy bedzie wyglądał zajewiscie
. ...
http://forsal.pl/artykuly/435034,gaz_lupkowy_w_polsce_mapa.html to super czyli na polu też mam łupki.
i do tego mature zdasz no i laske se znajdziesz
co ci jeszcze do szczescia brak
małych krzysztofików coo by skakali po tym skalniaku
co ci jeszcze do szczescia brak
małych krzysztofików coo by skakali po tym skalniaku
http://forsal.pl/galerie/814514,duze-zdjecie,1,magister-bez-pracy-oto-mapa-bezrobocia-wsrod-osob-z-wyzszym-wyksztalceniem-w-ue.html Czyli jestem na przedostatnim progu mam średnie bez Technika Agrobiznesu ale poprawiałem i mam nadzieję że zdałem i Technika Administracji się okaże po wynikach.
krzysio c GRILLA zbuduj
obok skalniaka
krzysiu,oskubiemy ts-a z
to zostaniemy sponsorami
zmykamPowodzenia wszystkim!!!
to zostaniemy sponsorami
zmykamPowodzenia wszystkim!!!
Ja bym chciał bo tyle już tych zakładów wysłałem trafić piątkę w Mini Lotto i nic więcej i byłbym bardzo szczęśliwy a na dodatek oddał bym część dla potrzebujących bo trzeba dzielić się z innymi bo są i tacy wśród nas o których nie wolno zapominać. A teraz wśród ludzi widzę taką zawiść nawet wśród własnej rodziny jak sobie nie radzisz to zapominając o pomocy to tylko na śmieją się i obgadaj nic więcej co tak nie jest prawdy nie piszę ?
Po prostu musiałem to z siebie wyrzucić.
Krzysztof -masz całkowitą rację,dziś ludzie są bardzo nieżyczliwi wobec siebie
A co do skalniaka,jak rośliny podrosną to efekt będzie lepszy,wstaw zdjęcie za miesiąc i już będzie różnica.Ważne,że nie siedzisz tylko przed komputerem a robisz coś innego
I na staż do gimnazjum chodzę do końca września obowiązuje mnie umowa a potem mam iść do przedszkola które wujek otwiera tylko że wtedy z urzędu pracy bo teraz miał w UE. Aha i jeszcze jedna sprawa na razie czy osobę nie wierzącą można jakoś skierować na właściwą ścieżkę czy to bardzo trudne i jak tego dokonać ? Mało tego ta osoba twierdzi że papież nasz był marnym papieżem ale mnie to zbulwersowało i jego durny uśmieszek. A wiecie dlaczego bo mówi że tyle pomników zrobiono itp.
Krzysztof,każdy żyje jak chce.I powinieneś to uszanować.Ludzie nie muszą być wierzący,żeby być dobrymi ludżmi.Masz na pewno wśród znajomych lub rodziny osoby wierzące ,chodzące do kościoła a daleko im do ideałów
Gajachlopaki
Ale ja to szanuję to po co on mnie obraża i przekonuje do swoich racji i że jakiś nieoczytany jestem czy coś w tym stylu ?
No ja wiem o tym że mogą być dobrymi ale po co atakować ?
Aaaa,jak to taki to wcale z nim nie gadaj.
kiedy ta 6 z plusem
A dodał do tego antykoncepcję i wiecie co jeszcze niedobrego ... A spytał co ja mam na obronienie to ja że był wyrozumiały, dobry kontakt z młodzieżą, duży wpływ dla Polski wicie o czy mówię. Nic to jemu nie mówi.
uciekam do cieszyna jade
obakac auto 

Trisio.
Wasyl
Wasyl
Trisio.
Polne kwiaty ?
Polne kwiaty ?
ten ekran z losowaniem u góry.
Dopisano wyniki multi multi
04,06,12,14,15,22,24,27,29,31,33,53,56,59,60,63,65,69,70,72
Plusem jest liczba: 15
04,06,12,14,15,22,24,27,29,31,33,53,56,59,60,63,65,69,70,72
Plusem jest liczba: 15
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
angelka199019 6/8
pinky 6/8
marcysia 5/6
oenadam 7/10
barcelona7722 5/5
barcelona7722 7/10
Pewniak1 7/10
Trisio.
To mogłeś iść na łąki,a pieniążki podarować TS owi.
To mogłeś iść na łąki,a pieniążki podarować TS owi.
Trisio.
Aaaaaaaaaaa,boisz się wdepnąć w placek
Aaaaaaaaaaa,boisz się wdepnąć w placek
trochę nie rozumiem logiki Pasko, nie jest konsekwentny ale cóż klient nasz Pan, są kliki są wejścia, staty mówią że przez chat więcej czasu się spędza na stronie i kasa się zgadza, wszystko ok, rozumiem to, ale nie rozumiem jednego - hasło "najlepsza strona o lotto" to jest trochę w obecnej formie buńczuczne określenie, nadmuchane, mam na myśli chat i to co na nim się dzieje, mianowicie lecące epitety.......... to nie jest "najlepsze w tej stronie o lotto"
Dzisiaj żur.
Gaja
Na bramkach a1 jak były korki lodziki schodziły jak ciepłe bułeczki
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
Gaja, może i malkontent ale chamstwa nie znoszę i znosić nie zamierzam, zwracam uwagę na pewne sprawy, ponieważ naprawdę uważam stronę za ciekawą i często kłują w oczy takie kwiatki z kolcami
p29
logika żadna się tu nie sprawdzi,różnorodność osobowości,formy i treści,emocji ect.się nie zmieni.Jednolitość w sumie jest nudna...można więc tu być jak się chce i kiedy się chce...wolna wola.Pozdrawiam
logika żadna się tu nie sprawdzi,różnorodność osobowości,formy i treści,emocji ect.się nie zmieni.Jednolitość w sumie jest nudna...można więc tu być jak się chce i kiedy się chce...wolna wola.Pozdrawiam
taaaaaa wolna wola, jak wyżej napisałem, chcę i będę korzystać ze strony, natomiast odbije piłeczkę do Gaji, chcesz się wyżyć idź na chat czy artykuły w wp/onet ... satysfakcja gwarantowana !
Saltosky
Mrowka
emerytka 46 dzisiaj cos mialas wyslane ?
obecnym
Albin.
Tylko dwie piątki.
Tylko dwie piątki.