Wpisy 2 106 708 – 2 106 807
8 sierpnia 2014 21:01 → 8 sierpnia 2014 21:33, 100 wpisów
56 był pewniak a 8 była kolejna. także może ósemka bedzie wieczorem
ostatnio mało snów mam . szkoda
marek
Marek
MW
MW
emerytka
Marek.
8 zakładów ?Sam skreślałeś ?
8 zakładów ?Sam skreślałeś ?
jest cień nadziei na to że Legia zagra w 4 rundzie eliminacji Ligi Mistrzów
torsan
torsan jak to możliwe że legia jednak zagra?
Witam.
I jak jest lepiej. Jak na stronie głównej jest czat z użytkownikami, a pod linkiem "Aktualności" w menu widnieje wersja z samymi wiadomościami Lotto ..... czy na głównej są same "Aktualności" od bota multipasko, a pod dodatkowym linkiem jest "Czat multipasko" z wpisami użytkowników strony (jak było przez ostatnich kilka dni) ?
Pozdrawiam
I jak jest lepiej. Jak na stronie głównej jest czat z użytkownikami, a pod linkiem "Aktualności" w menu widnieje wersja z samymi wiadomościami Lotto ..... czy na głównej są same "Aktualności" od bota multipasko, a pod dodatkowym linkiem jest "Czat multipasko" z wpisami użytkowników strony (jak było przez ostatnich kilka dni) ?
Pozdrawiam
Pasko litości! jak losowanie u góry to nic nie widać kto co pisze...ja jestem na Nie!!!
pasko tak jak teraz najlepiej
Witamtorsanto jest nie fer ze strony UEFA,ich przedstawiciel,był obecny na meczu,jego"psim obowiązkiem",było reagować,za to jełop bierze dużą kasę
Marek.Dzięki za kwiaty
lila
isla to sobie możesz zjechać w dół tak jak na dole losowanko to jechałaś do góry
mw a w lampe chcesz?
Lila
Lila
Lila
Isla
Isla
Legia odwołała się do Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu w Lozannie. Jeśli w ciągu pięciu dni otrzyma pozytywną odpowiedź, to zagra w czwartej rundzie eliminacji do Ligi Mistrzów z Mariborem. Celtic natomiast zmierzy się z ekipą Aktobe w walce o fazę grupową Ligi Europy.
Lila ty też chcesz w lampe???
Isla.
Jestem tego zdania jak Ty.
Jestem tego zdania jak Ty.
emerka46
Pasko ogólnie rzecz biorąc jak się nie obejrzysz dupa z tyłuCzłowiekowi nie dogodzisz a jak się komuś czat nie podoba i to co się tu pisze nie musi tego czytać,proste jak pół ...nie napisze czego i gdzie
3,6,9...no i 11 pewniak nie ma czasu na myślenie i typowanie...
isla
Torsan
Lila a do czego???
torsanku stringi???
torsanku stringi???
Lila przeca wiem...
Marek.
10 i 34 też mam na kuponach.
10 i 34 też mam na kuponach.
brjan
Do tchórza, który nie potrafi powiedzieć mi o co chodzi, tylko wypisuje bzdury do córki na fb.
Po pierwsze, trzeba być super idiotą aby tak postąpić i wciągać dziecko,
po drugie sprawdź w słowniku ortograficznym wyrazy, które chcesz napisać
po trzecie nie przeklinam i nie daje się napuszczać mojej chatowej koleżance( jak napisałaś ,,niepoczytalnej kobiecie która nią manipuluje i raz napuszczona życzyła śmierci Madzi z Wałbrzycha''- nie znam nikogo takiego,
A co do twoich słów-,, strasznie romansuje z maxem na tej stronce, to się w głowie nie mieści oraz- bardzo brzydko zachowuje się drwiąc i prześladując innych ludzi- to ci się coś popierniczyło w tej łepetynie.
Odczep się od mojej rodziny i nie wypisuj bzdur. Na szczęście mam skan tych bredni wypisywanych przez ciebie i nie omieszkam pójść z tym gdzie trzeba.
Po pierwsze, trzeba być super idiotą aby tak postąpić i wciągać dziecko,
po drugie sprawdź w słowniku ortograficznym wyrazy, które chcesz napisać
po trzecie nie przeklinam i nie daje się napuszczać mojej chatowej koleżance( jak napisałaś ,,niepoczytalnej kobiecie która nią manipuluje i raz napuszczona życzyła śmierci Madzi z Wałbrzycha''- nie znam nikogo takiego,
A co do twoich słów-,, strasznie romansuje z maxem na tej stronce, to się w głowie nie mieści oraz- bardzo brzydko zachowuje się drwiąc i prześladując innych ludzi- to ci się coś popierniczyło w tej łepetynie.
Odczep się od mojej rodziny i nie wypisuj bzdur. Na szczęście mam skan tych bredni wypisywanych przez ciebie i nie omieszkam pójść z tym gdzie trzeba.
Pasko
oczywiście - główna i aktualności - chyba zbytnio nie wysila się intelektu dla tych dwuprzekliknięć ?
I ustaw tam / w tych wiadomościach/ też, taką , jak na czacie - możliwość przewijania
oczywiście - główna i aktualności - chyba zbytnio nie wysila się intelektu dla tych dwuprzekliknięć ?
I ustaw tam / w tych wiadomościach/ też, taką , jak na czacie - możliwość przewijania
fifi a teraz mi napisz kto takie błedy ortograficzne napierdyka? Ja znam tylko 2 osoby tutaj na czacie
fiolka w lampe go i
Fiolka
no dziouchy bo ja nie w temacie??/znów jakas ruda? czy cós???
torsan,zgadzam się z karą pieniężną,ale mecz odbył się w spokoju i bez zadym ze strony Legii i oba mecze wygrane sprawiedliwie i czysto,a że powstał mały błąd,no cóż oni tzn.UEFA,też popełnia błędy
Marek.
Z malej chmurki -duży deszcz
Z malej chmurki -duży deszcz
Dawać losowanie... .
.....................................
.....................................
Lila jo i w lampe go..
O Wedruś sie wychyla chyba cos wysłał...
max
wn
Lila nie ja tylko maxa za romansowanie na bokach...
fiolka
fifi ale trzeba miec najepane co? Ja nie wiem nudzi się ludziom czy co? Do roboty karwa
lila...nie dosyć, że robi błędy to jeszcze jak zwykle zajmuje się innymi nie sobą
dzisiaj mnie obojętnie bo nie wysyłałem nic.