Wpisy 2 103 100 – 2 103 199
29 lipca 2014 21:57 → 29 lipca 2014 23:38, 100 wpisów
Lila...dmuchnij to będzie za****ście
fifi a widziałas tą reklamę chmurki na smyczy? Moge pogłaskac Pani chmurkę?możesz.Ale ona nie lubi gdy się ją tu głaszcze
Lila...ja też widziałem tą reklamę
fifi jak ją pogłaskał tam gdzie nie trzeba to go zaraz piorun strzelił
Paxio nie za wieleJeziora i katedre chyba tylko no i Biskupin i takie tam duperelki
Lila...no wlaśnie churkę głaśkać
lila....przed losowaniem prowadzący powinni głaskać kulki, jak nie nasza to piorun
Lila....no pogłaszczę ale jak przyślesz ją do mnie
fifi a na marginesie gadałam i zgadza się.Wszystko ok z tym ciulikiem
profesorze najpierw musze podmuchac ale dzisiaj nie mam siły.Jesteś skazany na upał
fifi dobra nie piszemy o tym tutaj bo wiesz jak jestpogadamy kiedy indziej
Lila....poczekam potem po brzuchu będe głaskal chmurkę
Lila: ale wejdź do działu "WYNIKI" i kliknij tą strzałkę, powinno Ci odświeżyć dział WYNIKI, a nie przenosić na główną.... jeśli przenosi to coś dziwna ta strzałka Twoja
Lila...
fiolka....
Pasko Ty mnie rozumiesz czy nie? Jak wejde na wyniki to odświeża tylko chce żeby np jak jestem na czacie a cofnę się o stronę i chcę odświeżyć i żeby mnie walnęło spowrotem na czata to ląduję na głównej
Lila: to nie cofaj się wstecz tylko teraz kliknij na odśwież i powinnaś nadal tu być
Pasko no teraz pacz.Zaraz odświeże a jestem na czacie i zobaczymy gdzie lądowanie załąpie
strzałeczka działa ale jak kliknę na napis multipasko cofa mnie do głownej
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 540 000 zł
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Lila...dobranoc
Lila: bo napis ma prowadzić na główną
Jak chcesz odświeżyć czat z jakiegoś powodu (bo przecież się sam odświeża), to albo strzałka, albo w menu po lewej stronie link "Czat multipasko"
Jak chcesz odświeżyć czat z jakiegoś powodu (bo przecież się sam odświeża), to albo strzałka, albo w menu po lewej stronie link "Czat multipasko"
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
odkurzam stare płyty i słucham sobie marillion:kayleigh
to tak dla wyluzowania a pózniej trzeba jakieś cyferki wyczarować
to tak dla wyluzowania a pózniej trzeba jakieś cyferki wyczarować
hej astarka znowu imprezka
Witam, gdzie mozna wkleic swoje numerki zeby pokazało ilosc trafionych ? bo nie moge nigdzie tego znalesc..
wejdz na podaj swoje typt
i typuj powodzenia
69 a tu cichutko