Wpisy 2 086 885 – 2 086 984
4 lipca 2014 13:58 → 4 lipca 2014 18:51, 100 wpisów
Podobają mi się liczby z Księżyca: 15 - 45.
..............................................
..............................................
Koło Sochaczewa w przyczepie kampingowej spłonęła trzyletnia dziewczynka.
................................
co za niespodzianka, że super pula pada w Warszawie
niespodzianka toby była gdyby padła w Pcimiu Dolnym gmina Mogiły Górne
niespodzianka toby była gdyby padła w Pcimiu Dolnym gmina Mogiły Górne
450.. .
.............................
.............................
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,13,19,22,23,26,28,32,34,36,37,40,59,69,70,72,73,74,76,77
Plusem jest liczba: 69
01,13,19,22,23,26,28,32,34,36,37,40,59,69,70,72,73,74,76,77
Plusem jest liczba: 69
Użytkownik dziadzia trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik nianiek_52 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik markopolon trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik Ana71 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik nianiek_52 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik markopolon trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik Ana71 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
488.
dla szczęśliwych graczy i typerów
wędruś jednak Jowisz byłby lepszym wyborem
wędruś jednak Jowisz byłby lepszym wyborem
Chudy i gruby byk w ten lysy leb za takie H..we liczby!
Nachapac TS-sie niemoze-
Medea.. .
................................................
................................................
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 150 000 zł
kuzwa 10 powtórek....
agatkaa
agatkaa na 14 cos gralas ?
jeZDem, jeZDem
adin dwa tri
/że trzy emotki - - bez skojarzeń /
adin dwa tri
/że trzy emotki - - bez skojarzeń /
tris
czytałeś -> http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/superkumulacja-lotto-rozbita-fortuna-dla-gracza-z-warszawy/q8sgn <- ?
czytałeś -> http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/superkumulacja-lotto-rozbita-fortuna-dla-gracza-z-warszawy/q8sgn <- ?
tris nic nie martw
bez ściemy - powaga - zobacz sam, cytuję "...kupił on zakład Lotto na chybił trafił za 3 zł ..." a czy ja wyglądam na takiego, co lotto zagra za trzy zeta ?
I tak jeszcze bajdełej - to w tej notce na łonecie - być może cuś za cuś /- wy nam napiszecie o jakimś lotto farciarzu, nagonicie leleni, my u was umieścimy ogłoszenie płatne / jakoś brakuje mi informacji ile takich skromnych za trzy, a ile za cztery, ile z trafiła, a ile samokreślonych - jakoś tak tego aspektu nikt nigdzie nie porusza
a z komci tam - no karrrrrwa / ekskiuzmi/ ale - te dmuchanie powietrzem i kol. kefir - jakoś mnie rozkłada
bez ściemy - powaga - zobacz sam, cytuję "...kupił on zakład Lotto na chybił trafił za 3 zł ..." a czy ja wyglądam na takiego, co lotto zagra za trzy zeta ?
I tak jeszcze bajdełej - to w tej notce na łonecie - być może cuś za cuś /- wy nam napiszecie o jakimś lotto farciarzu, nagonicie leleni, my u was umieścimy ogłoszenie płatne / jakoś brakuje mi informacji ile takich skromnych za trzy, a ile za cztery, ile z trafiła, a ile samokreślonych - jakoś tak tego aspektu nikt nigdzie nie porusza
a z komci tam - no karrrrrwa / ekskiuzmi/ ale - te dmuchanie powietrzem i kol. kefir - jakoś mnie rozkłada
Jak by napisali że wygrał systemem 12 to raczej by to reklama nie była
tiaaaaaa, a wczoraj trzeba było za trzy - no nie ?
hmmmm ,do tych komci - uszczególawiając kol. kefir jest hmm - trochę głębiej, a wcześniej jest kol ~JaMa cytuję -
" - Zastanówcie się czy znacie kogoś, kto ma znajomego, który wygrał główna wygrana?
Ja nie znam i nic o takim kimś nie słyszałem pomimo, że mieszkam w Warszawie od urodzenia i mam już lat sporo ..."
tris
by nie była ? dla 6 z 12 ? hmmmm...
Zadajmy sobie pytanie, czy nie widząc wskanów - awersów i rewersów kuponów, czy losów - wszystko, co sobie tylko napiszą na takiej, czy innej stronie nie jest pewną formą reklamy ?
hmmmm ,do tych komci - uszczególawiając kol. kefir jest hmm - trochę głębiej, a wcześniej jest kol ~JaMa cytuję -
" - Zastanówcie się czy znacie kogoś, kto ma znajomego, który wygrał główna wygrana?
Ja nie znam i nic o takim kimś nie słyszałem pomimo, że mieszkam w Warszawie od urodzenia i mam już lat sporo ..."
tris
by nie była ? dla 6 z 12 ? hmmmm...
Zadajmy sobie pytanie, czy nie widząc wskanów - awersów i rewersów kuponów, czy losów - wszystko, co sobie tylko napiszą na takiej, czy innej stronie nie jest pewną formą reklamy ?
Jam na jutro sam skreslił juz zakład ale nie syske takie ogłoszenia sponsoruje TS bo tydzień temu jak padło 5km obok mnie 2 mln to lokalna gazeta za friko to ogłosiła
rowerek/pływanie najlepszy sport nawet tato mój dziennie do Czech robi wyprawy wycieczkowe
tris
jednak rowerek bez amortyzacji - chyba niekoniecznie hmmm...
"wyzukana " ...
jednak rowerek bez amortyzacji - chyba niekoniecznie hmmm...
"wyzukana " ...
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Ale oni ponoć pracują do 17 00 znowu wartownikowi kazali wbijać kupony na stronę
Cześć niedługo mecz stawiam na karne a wygra Francja a według was ? A w drugim meczu Kolumbia. Chętnie bym obstawił mecz no ale cóż półfinał obstawię. I chętnie postawił bym na Eugenie Bouchard dobre kursy.
Raczej nie.
A i Kostaryka, Belgia.
Milego popołudnia.
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/196150_filizanka_kawy_roza_kompozycja.jpg
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/196150_filizanka_kawy_roza_kompozycja.jpg
Prawda ? Śliczny.
U bukmachera sa jakies realne szanse wygranej,w gry LOTTO trzeba miec praktycznie 100% szczescia.
Z pieskiem
dobrze że kuknąłem na stronkę !
zap...o meczu-a to już!!! idę >tv klik
o i już był gol... /narka
zap...o meczu-a to już!!! idę >tv klik
o i już był gol... /narka
dziś drapek miał farta wracając z pracy w keno- wpierw na kreślone 5/6, a po przyjściu do jolki i wypłaceniu owych 54zł zagrałem na 6/6 z chybika i znów 5/6, także na konto wpłynęło 108zł
Przerwa.