Wpisy 2 076 508 – 2 076 607
20 czerwca 2014 19:46 → 20 czerwca 2014 20:10, 100 wpisów
sorelka nie martw się nic,ja się dzisiaj od pochylonego dowiedziałam,że jestem pulchna i że mam tyle nie w***lać nic tylko siem normalnie wziąć i pochlastac łyżeczką od herbaty
Damian. Pół roku temu bylam w czarnej doopie, zaczynając od zera swoje życie... Na razie jakoś pomału zaczyna si polepszac( Tfu, Tfu ). Nie można tak sobie uprzykrza ć życia bo nie tędy droga...
sorelka....tylko dziwne,że nie zna nikogo osobiście stąd a wypowiada się na czyjś temat
agatkaa mi dieta nie potrzebna,szczupła jestem pochylony musi sobie zrobić dietę ,ale mózgu
Cześć wszystkim
Lilanie martw sie.. ja jestem niedożywiona i zaniedbuję wszystko .ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Lilanie martw sie.. ja jestem niedożywiona i zaniedbuję wszystko .ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Robalku a Ty się tak nie ciesz skarbeńku bo radar na Ciebie wystawiony jest
jocia a daj sobie z tym pojebem spokójmnie nawet to już nie w***ia,mnie to juz bawi
Ewa wiem dlatego się nie poddam jestem trochę przewrazliwiony powoli odczuwam kapitalizm
MOnet drogi komilitonie - radar - czy nie ukrywamy się pod nickiem tego wielce czcigodnego pajaca, o karrrrwwwwa szwy mi puszczają
2 076 526. jocia 2014-06-20 (19:51) Hańba temu,kto myśli o tym źle
.ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Nie. ON jest ***nięty.
.ON wie wszystko , nastepny nieomylny i wszechwiedzący
Nie. ON jest ***nięty.
jocia wczoraj napisałam do prowadzącej losowanie:NOGI JAK U ŚWINI ALE mINI
jocia a niskopadniety mi na to :
607. status niskopochylony 2014-06-19 14:17:02home Sri Lanka
cytuję:
2 075 486. Lila 2014-06-19 (14:02) NASA
nogi jak u świni ale mini
Zapewne chciała byś posiadać takie nogi..he..he..
Powiem krótko i zwięźle dość że jesteś puszysta to jeszcze do tego nie wychowana.
ps.
Aby mieć takie zgrabne nogi trzeba po prostu mniej żreć ot i to cała filozofia.
Z poważaniem
niskopochylony
607. status niskopochylony 2014-06-19 14:17:02home Sri Lanka
cytuję:
2 075 486. Lila 2014-06-19 (14:02) NASA
nogi jak u świni ale mini
Zapewne chciała byś posiadać takie nogi..he..he..
Powiem krótko i zwięźle dość że jesteś puszysta to jeszcze do tego nie wychowana.
ps.
Aby mieć takie zgrabne nogi trzeba po prostu mniej żreć ot i to cała filozofia.
Z poważaniem
niskopochylony
MOnet
oczywiście - to też nie jest wykluczone, toteż nie ma co z wielce czcigodnym, ukrytym za jakimś tam anomizerem - proxy, czy dynamicznym dyskutować
oczywiście - to też nie jest wykluczone, toteż nie ma co z wielce czcigodnym, ukrytym za jakimś tam anomizerem - proxy, czy dynamicznym dyskutować
Damian, w doope dostaniesz i tyle. Nie łam sie, też miałam kryzys i depreche z początkami nerwicy... I po co mi to było? Życie jest za piękne żeby sie przejmować rzeczami które możemy zmienić, bo tkwić po uszy w bagnie... Nic przyjemnego... Ale zawsze, ale to zawsze jest obok ktoś, kto chce Ci pomóc i podać rękę co by Cię z tego gówna wyciągnąć... Uwierz w to i uwierz w siebie...
Lila
A swoja drogą : nie wychowana piszemy razem , niskopochylonyzajmij się swoją edukacją
A swoja drogą : nie wychowana piszemy razem , niskopochylonyzajmij się swoją edukacją
jocia NIE z przymiotnikami piszemy razem no aleskąd on to może wiedziec jak on tylko wiecznieradary wystawia na wszystkich
Robalku czasem mi sie udaje powiedzieć/napisać z sensem, ale to bardzo rzadko...
Centralnie
Centralnie