Wpisy 2 076 408 – 2 076 507
20 czerwca 2014 17:24 → 20 czerwca 2014 19:45, 100 wpisów
Średnicówka zaliczona.
e46 jechałas
Wasyl.
Już nie raz.
Już nie raz.
Trisio.
Szostego nie ma,a przydał by się.
Szostego nie ma,a przydał by się.
Trisio.
Jutro skorzystam z Twojej rady.I zamiast na Zabrze zjadę na Rybnik.A wtedy nie masz nic do śmiechu.
Jutro skorzystam z Twojej rady.I zamiast na Zabrze zjadę na Rybnik.A wtedy nie masz nic do śmiechu.
http://olx.pl/oferta/glosniki-creative-a35-CID99-ID6fs1b.html wasyl to sa te kolum.
Trisio.
Jakoś Cię znajdę.Chęć zemsty mnie poprowadzi.
Jakoś Cię znajdę.Chęć zemsty mnie poprowadzi.
Nowatelka
e46 1 2 3 4 5 i R --rakieta
Wasyl.
Toż tak robię.
Toż tak robię.
nowatelka
u mnie pogoda do dupy
dobra wracam do remontów
mam takie liczby na dzisiejszy teścik:14,17,22,32,42,47,53,59,66,67,69,73(12 szt.)podejrzane 20,45,77,37
oj wasylku to ty jesteś pracowity jak mój mąż,bo też dzisiaj łazienkę kończy kafelkować
oczywiście to jest tylko propozycja pod rozwagę,bo jakoś nie było jeszcze spektakularnego sukcesu,ale tłumaczę to że to przecież gra losowa
To znaczy ja może nie ,ale mój opel.
aha i jeszcze mam z obróbki snu 58,77,32,29,33,2,66,62,42,79,16,o 14 wpadło 4/11
trisio.
Jak zobaczysz coś czerwonego,to chowaj się i załącz czerwone światełko.
Jak zobaczysz coś czerwonego,to chowaj się i załącz czerwone światełko.
Max
Spacerek
Trisio.
"coś" bo to już na pewno po Twoich radach do opla nie będzie podobne.
"coś" bo to już na pewno po Twoich radach do opla nie będzie podobne.
Edyta ..zagraje se tak
20/42/71 11/14/72 21/33/38 czarny koń 13.33.36
20/42/71 11/14/72 21/33/38 czarny koń 13.33.36
Maxiu mam pytanie,bo mąż chciał obstawić mecze,znasz się może na tym
obstawia się konkretny wynik czy tylko wskazuje zwycięską drużynę,ile to kosztuje??
Edyta ..niech idzie do punktu i tam bedzie wszystko wiedział ..dostanie oferte i sam bedzie decydował co obstawić i za ile ..jest duzo możliwości ..mozesz nawet obstawić czy w pierwszej polowie któryś z zawodników dostanie żółtą kartke ..jest dużo możliwości ..
Do wyboru do koloru ..wszytko jest wyjaśnione bo tak jest za dużo pisania ..ja gram różnie zależy co mi do głowy w danej chwili przyjdzie
to masz rację jak tak to najlepiej sam się dowie na miejscu,bo dla mnie to jest czarna magia jak sens trzech***ów aucie,to i tak bym pewnie nie umiala mu tego powtórzyć,dzięki
żeby nie było miałam na myśli*** gazu,hamulec i sprzęłojak się nie mylę to czemu cenzurka
Edyta ..w oferce bedzie miał dany kurs ..i co tylko chce może bstawiać
max
6,5 kurs na Kostaryke by do przerwy..
a mnie nawiedziło.. i zagrałem na to.
6,5 kurs na Kostaryke by do przerwy..
a mnie nawiedziło.. i zagrałem na to.
Mam nadzieję że w drugiej połowie sędzia na będzie 12 włoskim graczem..
nowa Pani jest w kol wchodze i mówie dzień dobry prosze mini 2 zakłady na 2 los. pani się pyta z plusem? ja mówie mini miało być,pani wydrukowało jeden zakład,mówie że miało być 2 zakłady na 2 los. a pani mówi zapatrzyłam się na pana
Robalku
A bo ja to wiem jakie Kolega Torsan ma preferencje co do wieku???
A bo ja to wiem jakie Kolega Torsan ma preferencje co do wieku???
A, czy ja coś piszę o wieku ?
a przecież gdyby proporcje były odpowiednie, jakby zaiskrzyło =- było by - Księżniczka, zjawisko, niunia, lala, moja miłość, skarb etc etc
a przecież gdyby proporcje były odpowiednie, jakby zaiskrzyło =- było by - Księżniczka, zjawisko, niunia, lala, moja miłość, skarb etc etc
jetta
oj tam oj tam - robak czasem czyta między wierszami, prawie biały wywiad, proporcje gdyby były odpowiednie - u Ciebie - byłoby - nowy facet, czy - zjawisko, agent, misiaczek, ciacho etc etc ?
oj tam oj tam - robak czasem czyta między wierszami, prawie biały wywiad, proporcje gdyby były odpowiednie - u Ciebie - byłoby - nowy facet, czy - zjawisko, agent, misiaczek, ciacho etc etc ?
Damiano, jak mi to kumpel napisal kiedys... Życie jest nie fair. Przyzwyczaj się do tego...