Wpisy 2 069 838 – 2 069 937
11 czerwca 2014 11:11 → 11 czerwca 2014 13:55, 100 wpisów
Biedne te dzieciątko..Wielkie nieszczęście i okropna,niepotrzebna śmierć.
Nie wiem jaki był powód że zapomniał.Wy też nie wiecie.
Ale spróbujcie chociaż przez chwilę pomyśleć co teraz czuje ten człowiek.Jak on dalej z tym będzie żył i jakie to jego życie będzie.
Nie wiem jaki był powód że zapomniał.Wy też nie wiecie.
Ale spróbujcie chociaż przez chwilę pomyśleć co teraz czuje ten człowiek.Jak on dalej z tym będzie żył i jakie to jego życie będzie.
Podejrzewam ze moze pierwszy raz zabral dziecko i nie nauczony ze ktos jeszcze w pojezdzie. Ja codziennie mam obowiazki z dzieckiem wiec mam w nawyku ze dziecko mam ze soba. Smutna historia ale niestety czlowiek bledy popelnial i bedzie popelnial. Szkoda dziecka - cierpienia jakie znosilo .
monet na pewno przezył wsttrząs.... i jego zycie juz nie bezie takie samo.
wiesz tylko jak sie orosły dojrzały człowiek zonbowiazuje do czegos to stara sie pamiętać a tym bardziej jak to jest zywa istota.
mnie tez zastananwia ze nikt przez te 8 godzin tez nic nie zauwazył , choc pewnie po 15 minutach juz było po wszytskim
wiesz tylko jak sie orosły dojrzały człowiek zonbowiazuje do czegos to stara sie pamiętać a tym bardziej jak to jest zywa istota.
mnie tez zastananwia ze nikt przez te 8 godzin tez nic nie zauwazył , choc pewnie po 15 minutach juz było po wszytskim
lila- zostawil córkę - 3 lata w samochodzie na 8 godzin młoda sie ugotowała
skąd się w ogóle to dziecko wzięło w samochodzie ojca? A matka gdzie była wtedy?
dziwne też trochę,że ojciec wsiadając do samochodu nie zauważył w nimdziecka.
47.18.67.40.22.49.70.4.5.27
25.28.66.15.52.23.53.13.38.56
33.74.44.65.8.42.64.10.51.54.
59.75
To są trzydzieści dwie liczby, które wpisał w mój profil grubcio1,ten ca miał trafione 10/10 w zestawie dod.
zauważyłem że ostatnio te liczby są raczej na "nie" więc do wybierania macie o 32 liczby mniej. Pozdrawiam
25.28.66.15.52.23.53.13.38.56
33.74.44.65.8.42.64.10.51.54.
59.75
To są trzydzieści dwie liczby, które wpisał w mój profil grubcio1,ten ca miał trafione 10/10 w zestawie dod.
zauważyłem że ostatnio te liczby są raczej na "nie" więc do wybierania macie o 32 liczby mniej. Pozdrawiam
Lilka
ale "chlopy" tacy sa, oczywiscie nie wszyscy, znam przypadki:
jeden poszedl z recepta na cito wrocil po paru godzinach, drugi przypadek na komunie dziecka nie przyjechal bo zapomnial, trzeci na swoj slub nie przyjechal - zapomnial
ale "chlopy" tacy sa, oczywiscie nie wszyscy, znam przypadki:
jeden poszedl z recepta na cito wrocil po paru godzinach, drugi przypadek na komunie dziecka nie przyjechal bo zapomnial, trzeci na swoj slub nie przyjechal - zapomnial
nie tylko chłopcy- mówili tez o pani z Białorusi co tak samo mogła załatwic dziecko
sorelka ja znam takiego co urodziła mu się córka,poszedł z nią na spacer i przy okazji do sklepu i dziecko z wózkiem pod sklepem zostawił bo zapomniał,że ojcem został
Lilus
tak bywa, chlopy to podrosniete dzieci, oczywiscie nie wszyscy
tak bywa, chlopy to podrosniete dzieci, oczywiscie nie wszyscy
agatkaa mnie zastanawia jak mozna dziecka w samochodzie nie zauważyć no i gdzie była matka,że nie zajarzyła,że nie ma dzieckajak była w pracy to gdzie była opiekunka czy tam babka
nie wiem, moze ojciec tego dziecka jakis pracocholik i tylko praca sie liczy, poszedl sie moze pokazac w pracy ze jest i zapomnial o dziecku
lila >> on wiózł dziecko do przedszkola.
matka była przekonana że dowiózł.
matka była przekonana że dowiózł.
dotam
ale sa takie przypadki, ale jak zaznaczylam nie wszyscy Panowie tacy sa, bo sa bardzo odpowiedzialni
ale sa takie przypadki, ale jak zaznaczylam nie wszyscy Panowie tacy sa, bo sa bardzo odpowiedzialni
wczoraj mi córka nadawała , jak matka 2 dzieci w aucie i poleciała na zakupy
oczywiscie, kobiety sa tez bez odpowiedzialnosci, ja majac 3 dzieci wszedzie i zawsze jak byly male bralam do sklepu, kosciola i ciezko tez bywalo
sorelka
droga, gdzie samochody jezdza to nie dla dzieci, nawet jak sa dorosli, a jeszcze brak doroslych
droga, gdzie samochody jezdza to nie dla dzieci, nawet jak sa dorosli, a jeszcze brak doroslych
WitamMaTq Jest duszno i każdy jedzie nad wode i nie taska ze sobąLaptopa
Ja wyszłem,rano o 6,00 na powietrze i po pół godz.musialem iść się położyć,bo duchota niemożliwa
Siedze w domu,bo mam chłodniej,a pływać mi nie wolno bo mogę zasłabnąć w wodzie i pozamiatane
Mateusz,nie bierz tak do siebie,złap dystansik
tu czasami,to jak jazda ,,białym bmw''>>..w końcu do podziemia,..i nikt nie wie gdzie jest..hahahaha/narka
tu czasami,to jak jazda ,,białym bmw''>>..w końcu do podziemia,..i nikt nie wie gdzie jest..hahahaha/narka
No cóż,choróbska nie wybierają,biorą po kolei jak leci,łapówek nie biorą
Nie zrozumiałem o co chodzi Baxterowi, ale dobra
Jakie Bmw jakie podziemia
Jakie Bmw jakie podziemia
Sorry Mateusz-pirata drogowego poszukują w stolicy.>>>wiadomości
Gracz z miejscowości Gliwice wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Wielka Czwórka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Cześć wszystkim Ze 100 lat już mnie nie było na multi pasko i z tego co widzę dalej nikt nie wymyślił jak tu ograć TS
goldeverest
za 3 miesiące będę w zakopcu, może w górach szczęście dopisze
za 3 miesiące będę w zakopcu, może w górach szczęście dopisze