Wpisy 2 055 022 – 2 055 121
22 maja 2014 21:55 → 22 maja 2014 22:15, 100 wpisów
medea noo chyba ale muszę wiedzieć jak po swojsku u nas na dolnym na to mówili bo mnie karwa krew zaleje,nie będe mogła kuźwa spac spokojnie jak sobie nie przypone
xelom Ty karwa sam żes mlecza poza tym syrop z mleczy bardzo dobry na przeziębienie
mnie zawsze uczono, żeby do ucha nic nie pchać, tak że nie pomogę
Pasko własnie sok z tego kwaitak wyciska się na wacik i dla dziecka na zapalenie ucha lepsze jak antybiotyk
Ale była dzisiaj duchota,całe popołudnie spałem i nic nie wysyłałem.Wczoraj puścilem Lotto plus,tylko było 2/6
pelargonia szorstka a nie pachnąca zawsze mi się mylą. Nazwa Geranium to botaniczna, ale dla mojej babci to była zawsze anginka. Tak przy okazji to teraz unikat w wersji doniczkowej. Trzeba komuś szczepkę podpierniczyc
torsan to cos trafil
Lila
medea76
Pasko
Lila
medea76
Pasko
Pasko wyciskasz na wacik sok i wkładasz dziecku do ucha,zapalenie znika jak ręką odjął.Sprawdzone tylko ta ***a swojska nazwamnie wkierwia i męczy
medea no u nas się jakoś na tę roślinkę mówiło i za ch,,,iny sobie nie mogę przypomniec
L..... sprawa zapalenia ucha nigdy samemu nie leczyć bo może dziecko słuch cvzęściowo stracić otolaryngolog i dobry najlepiej
fifi gadzie kuźwa Ty wiesz ale zawsze jak Cie potrzeba to albo spisz albo się gdzieś szlajasz karwac
Lila
nieprawda, temp. spadną po przejściu frontu chłodnego
tj. w weekend
nieprawda, temp. spadną po przejściu frontu chłodnego
tj. w weekend
po co mam dzesiaki faszerować antybiotykiem co osłabia serce jak moge sok z tej zasranej niech jej będzie anginki wycisnąc na wacik wsadzic do uszka(nie na chama oczywizda) i na drugi dzień góra trzeci jest jak ręką odjął.Tabletów sie nawpitalac to żadna sztuka.
torsan to strasznie marnie zalecam poprawic trafnosc i to stanowczo
xelom..taaaa anginka dupinka pelargonka itd to już wiemy ale chodzi o nasza nazwe kuźwa
torsan kurna nie pamiętam,Fifi wie ale nie ma jej bo pewnie znowu gnije w wyrze
L..... z całym szacunkiem ale to infekcja osłabia serce ,kazda i zawsze
Paxio tak szczerze nie pamiętam kiedy ostatni raz zażywałam jakąkolwiek tabletke
Antybiotyk wyjaławia florę jelitową i tu trzeba brać osłonowe bakterie jogurtowe
lila idem spać
nie chci sie przyśni
ta karva roślinka...
lila został jeszcze
szczaw
i
mirabelki
nie chci sie przyśni
ta karva roślinka...
lila został jeszcze
szczaw
i
mirabelki
Lila.Może rozyndla.Gwara śląska.
Pasko buahahahah o karwa szorstka hahahah leżę sorkijak dla mnie może być i gładka a mi chodzi o nazwę babć karwa
L..... ubocznym efektem terapii antybiotykowej mogą być polipy jelita ale dlatego ta osłona z różnego rodzaju lakcidów
Rodzina bodziszkowatych.Może bodziszek?
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
google nic więcej nie podpowiada. cytrynka ? ale to już było chyba
hej dla zainteresowanych wstawie cos na temat mini co mnie bardzo zaskoczylo z mojego programu
Lila gdzie ta roślina rośnie ?
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
albin w doniczce a gdzie?wygląda jak pelargonia bo to z jej rodziny ale pachnie cytrynowo jakoś i miętowo a o naz babć mi chodzi a nie o łacińką,bo po łacińsku ja ją zaraz moge karwasz nazwac
uciekamdo juterka
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Lila....
dobranoc