Wpisy 2 054 462 – 2 054 561
21 maja 2014 22:20 → 22 maja 2014 01:19, 100 wpisów
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2611
damian1983
poczytaj kolego.
damian1983
poczytaj kolego.
Dopisano wygrane jokera
Troszkę się dziwię,że temat nie "zniknął".
Widocznie na Pasko nie było "ciśnienia"
Widocznie na Pasko nie było "ciśnienia"
przeczytalem i ma metlik w glowiematematyka to krolowa nauk.tak tylko napisalem o tej kaskadzie bo chcialem zobaczyc co tlum napiszeto logiczne ze lotto nie oszukuje. tam sa zbyt potworne piniadze by przez tyle lat oszukiwac. ktos w koncu by to sprzedal bo tam gdzie duza kasa i ludzie predzej czy pozniej dojdzie do klotni
Znikam na forum bo podsumowanie trzeba zrobić i zatypowac a liczby w mm coraz ciekawsze
Pasko
napiszę kiedyś do Ciebie na priv.ciekawe rzeczy.
Twój program Viltomierz,coraz bardziej mi się podoba.nie pracuję,ale żyję.
nie podaję wiele typów,bo znam regulamin.Daję radę.
napiszę kiedyś do Ciebie na priv.ciekawe rzeczy.
Twój program Viltomierz,coraz bardziej mi się podoba.nie pracuję,ale żyję.
nie podaję wiele typów,bo znam regulamin.Daję radę.
Pasko
dopiero do mnie dotarło!
Ty osobiście piszesz do Mnie?
Ja taki mało reformowalny jestem.
dopiero do mnie dotarło!
Ty osobiście piszesz do Mnie?
Ja taki mało reformowalny jestem.
pozwólcie,że przypomnę pewien post;
statussollos
Data rejestracji: 2009-07-22
Ilość postów: 529
4937
wpis nr 233 128
Marriusz2>>
Zadam ci jedno pytanie.
Przypuśćmy, że masz prywatną firmę i zarabiasz na życie przyjmując zakłady na gry losowe.
Masz zakupić maszynę losującą. Na rynku dostępne są dwie wersje.
Jedna maszyna losuje całkowicie w sposób losowy, prawie tak jak
statussollos
Data rejestracji: 2009-07-22
Ilość postów: 529
4937
wpis nr 233 128
Marriusz2>>
Zadam ci jedno pytanie.
Przypuśćmy, że masz prywatną firmę i zarabiasz na życie przyjmując zakłady na gry losowe.
Masz zakupić maszynę losującą. Na rynku dostępne są dwie wersje.
Jedna maszyna losuje całkowicie w sposób losowy, prawie tak jak
...Jedna maszyna losuje całkowicie w sposób losowy, prawie tak jak
Przyjmijmy, że jest to maszyna kolegi Ksingsa. Przy jej pomocy możesz omijać miliony kombinacji i powodować kumulacje.
Dodam, że twoi klienci nie będą wiedzieć w jaki sposób będziesz losował (jesteś monopolistą i wychodzisz z założenia, że jak nie chcą to niech nie grają).
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2611&page=2
wszystkie posty powyżej
wszystkie posty powyżej
Witam !!
Flaki mi gniją jak czytam takie wpisy.
TS w niczym nie kombinuje i losowania są jaknajbardziej czyste.
Ja bez problemu potrafie odczytać cyfry jakie polecą, wczoraj naprzykład znalazłam wszystkie 20 ale w 25
dzisiaj bez problemu ustaliłam cyferki i w pierwszym losowaniu wytypowałam prawidłowo w 26cyfrach 18 trafnych a reszta poszła w drugim losowaniu.
Takze podejzewanie TS o machlojki są totalną bzdurą.
Flaki mi gniją jak czytam takie wpisy.
TS w niczym nie kombinuje i losowania są jaknajbardziej czyste.
Ja bez problemu potrafie odczytać cyfry jakie polecą, wczoraj naprzykład znalazłam wszystkie 20 ale w 25
dzisiaj bez problemu ustaliłam cyferki i w pierwszym losowaniu wytypowałam prawidłowo w 26cyfrach 18 trafnych a reszta poszła w drugim losowaniu.
Takze podejzewanie TS o machlojki są totalną bzdurą.
Kiedyś już to pisałam i mówiłam że maszyna działa na zasadzie energi świetlnej i tu trzeba poprostu wiedzieć o co chodzi.
fortunata55 2014-05-21 (23:23)
Kiedyś już to pisałam i mówiłam że maszyna działa na zasadzie energi świetlnej i tu trzeba poprostu wiedzieć o co chodzi.
Tutaj żaden psychiatra nie da rady.
aczkolwiek,na swoją obronę, przypomnij sobie program w TV,"na dachu wieżowca" tam,jedna z uczestniczek powiedziała,że pracuje w lotto tylko w nocy,jest MATEMATYKIEM.
Tutaj żaden psychiatra nie da rady.
aczkolwiek,na swoją obronę, przypomnij sobie program w TV,"na dachu wieżowca" tam,jedna z uczestniczek powiedziała,że pracuje w lotto tylko w nocy,jest MATEMATYKIEM.
Bolek tobie w głowie wyspy a ja wiode ciche spokojne zycie, mnie pieniądze nie podniecają, zapraszam ciebie do mnie przyjedx to zapewniam ciebie ze dostaniesz zawału, a Ja smieje się z tego i się bawie, bo niebo nie ma dla mnie tajemic.
... jak coś pomyliłem,proszę mnie poprawić.
chodzi mi tylko o tytuł programu.
sytuacja jest prawdziwa.
chodzi mi tylko o tytuł programu.
sytuacja jest prawdziwa.
fortunata
można i tak, tylko żeby prowadzić spokojne życie to czy chcesz czy nie pieniążki są potrzebne
można i tak, tylko żeby prowadzić spokojne życie to czy chcesz czy nie pieniążki są potrzebne
fortunata
mamy te same myśli wieść spokojne życie bez problemów
mamy te same myśli wieść spokojne życie bez problemów
napis na drzwiach-Wrózka
Puk,puk
-kto tam?
do bani z taką wróżką
Puk,puk
-kto tam?
do bani z taką wróżką
Bolek nie jestem zawodową wrózką aczkolwiek potrafie odczytywac przyszłość. A jeśli chodzi o spokojne zycie to zapewniam że nie pracuje już od dwóch lat stać mnie na to aby zawiesić działalnosc i życ bezproblemowo, mam wystarczającą ilośc zgromadzonych śrotków, i nie musze grać w lotto.
fortunata
gratuluję, a dlaczego nie chcesz podzielić się taką wiedzą?
gratuluję, a dlaczego nie chcesz podzielić się taką wiedzą?
fortunata
w takim razie jesteś w lepszej sytuacji niż wszyscy multipaskowicze
w takim razie jesteś w lepszej sytuacji niż wszyscy multipaskowicze
fakt do szczęścia nie są potrzebne pieniądze, to jest uczucie którego nie można kupić
fortunata
z jakiej części Polski pochodzisz?
może bym przyjechał się przekonać
z jakiej części Polski pochodzisz?
może bym przyjechał się przekonać
Takiej wiedzy jaką Ja posiadam nie ujawnia się na żadnych forach, czy Ty myślisz że nie ma zainteresowania moją wiedzą Jest i to bardzo duże , ludzie przyjeżdzają do mie z całej Polski, ot nawet dzisiaj miałam telefon ze Szczecina aż chcą aby ich przyjąć.Owszem w bespośredniej rozmowie moge wyjaśnić coś więcej, ale nie publicznie.Mam mase propozycji, jednak jak narazie nikt mi nie zaimponował.
fortunata
to faktycznie jesteś rozchwytywana, może coś Ci grozi
to faktycznie jesteś rozchwytywana, może coś Ci grozi
fortunata
niestety Szczecin daleko od bydzi
chętnie bym z Tobą kawkę wypił, jeżeli dałabyś się namówić, ale z tego co mówisz jesteś niedostępna
niestety Szczecin daleko od bydzi
chętnie bym z Tobą kawkę wypił, jeżeli dałabyś się namówić, ale z tego co mówisz jesteś niedostępna
Tak ale jestem dobrze chroniona i jest adnotacja na Policji że gdyby cokolwiek sie stało!! ponadto do mojego apartamenu nikt się nie dostanie , są kamery które rejestrują każdego kto tylko znajduje się w obrębie mojego bloku. Tak były już takie informacje że mam uważać.
Podanie 2 liczb na 14 jest problemem dla jasnowidza,
to może 2 liczby które zostaną jutro wylosowane dwukrotnie
będzie łatwiejsze. Bajerowac to my nie nas.
to może 2 liczby które zostaną jutro wylosowane dwukrotnie
będzie łatwiejsze. Bajerowac to my nie nas.
Mieszkam w środku Polski w pięknym miasteczku na Mazurach.
bolek31 wpadłam tylko Cię przywitac i zmykam
fortunato
Jesteś niekonsekwentna w tym co piszesz. Nie jesteś zawodową wróżką a ludzie z całej Polski do Ciebie przyjeżdżają.Ciekawe skąd niby wiedzą o tym, że masz jakąś wiedzę. I oczywiście całkowicie bezinteresownie dzielisz się swoją tajemną wiedzą wyłącznie w cztery oczy. No i jeszcze jesteś tak skuteczna, ze aż ktoś Ci grozi. Sorry ale ja w takie historie nie wierze. Ale to wolny kraj i każdy może mówic co uważa za stosowne
Miłej nocy nocna zmiano
fortunato
Jesteś niekonsekwentna w tym co piszesz. Nie jesteś zawodową wróżką a ludzie z całej Polski do Ciebie przyjeżdżają.Ciekawe skąd niby wiedzą o tym, że masz jakąś wiedzę. I oczywiście całkowicie bezinteresownie dzielisz się swoją tajemną wiedzą wyłącznie w cztery oczy. No i jeszcze jesteś tak skuteczna, ze aż ktoś Ci grozi. Sorry ale ja w takie historie nie wierze. Ale to wolny kraj i każdy może mówic co uważa za stosowne
Miłej nocy nocna zmiano
Medea ludzie nie przyjeżdźają do mnie na wróżby , bo Ja nikomu nie wróże.
fortunata55
Meda żadna wróżka jeśli takową jest by takich rzeczy nie pisała publicznie tym bardziej sie ujawniała
jociu jeśli jeszcze jesteś to ciekaw losowania bazowe mi się w moich metodach trafiły we wszystkich jest 10,11,28,35,52,59,73,75,77
fortunata
No właśnie to wydaje mi się niewiarygodne w tym co piszesz, bo po co ktoś miałby Cię niepokoić w domu. No chyba, że zajmujesz się jakąś formą medycyny niekonwencjonalnej i masz na tym polu sukcesy więc działa poczta pantoflowa.
fortunata
No właśnie to wydaje mi się niewiarygodne w tym co piszesz, bo po co ktoś miałby Cię niepokoić w domu. No chyba, że zajmujesz się jakąś formą medycyny niekonwencjonalnej i masz na tym polu sukcesy więc działa poczta pantoflowa.
fortunata
zapisałaś adres? pozdrawiam i czekam na ciekawego meila
zapisałaś adres? pozdrawiam i czekam na ciekawego meila
Medea powiem Ci tak , tak jest to wręcz niewiarygodne i Ja sama niekiedy dziwie sie , jest to cholernie trudne do wytłumaczenia , a zarazem bardzo proste.
Bolek publicznie CI adresu nie podam, podaj meila, to napisze do ciebie i się umówimy , przyjme cię z przyjemnoscią .
fortunata
napisałem adres w twojej książce, oraz na moim profilu jeszcze przez chwilę będzie, dzięki za odpowiedź, myślałem że Cię już nie ma
napisałem adres w twojej książce, oraz na moim profilu jeszcze przez chwilę będzie, dzięki za odpowiedź, myślałem że Cię już nie ma
Tylko żeby Bolek tu wrócił z powrotem cały i zdrowy...he...he..
Ciekawe kto jutro nawiedzi ten dom?
niskopochylony
Ciekawe rozmowy dzisiejszego wieczoru a miałem już spać
Ciekawe rozmowy dzisiejszego wieczoru a miałem już spać
jocia
Ziemskie liczby to też z kosmosu, wszak planeta Ziemia jest jego częścią
W takim razie idę pogrzebać w ziemiwykrywacz pewniaczków by się zdał
jocia
jocia...tak w nocy grzebiesz
jocia....aaaaaaa! jak tak to
Jocia...ja chyba sobie kurę kupie może coś z ziemi wydłubie jakieś pewniaki
jocia....kop w ziemi a znajdziesz