Wpisy 205 216 – 205 315
8 stycznia 2011 18:57 → 8 stycznia 2011 20:05, 100 wpisów
jolawroc,nie jesteśmy parą z mag..,mag.. poznałem na" multipasko"
lubię tą osobę,bo do tej pory nie wiem o niej nic,polubiłem ją
Co do trafień w Keno to ja podałem we wcześniejszych wpisach system w systemie,który wymyśliłem i do niego przypasowałem liczby,które są bardzo trafne w Keno co kilka losowań,mag..pewnego razu podała 13 liczb,które z jej obserwacji wpadają najczęściej.połączyłem je z moimi i efekty są piorunujące (nie ściema)Jakbyś czytała wpisy,to nie pisałabyś bzdur
lubię tą osobę,bo do tej pory nie wiem o niej nic,polubiłem ją
Co do trafień w Keno to ja podałem we wcześniejszych wpisach system w systemie,który wymyśliłem i do niego przypasowałem liczby,które są bardzo trafne w Keno co kilka losowań,mag..pewnego razu podała 13 liczb,które z jej obserwacji wpadają najczęściej.połączyłem je z moimi i efekty są piorunujące (nie ściema)Jakbyś czytała wpisy,to nie pisałabyś bzdur

nie napisze złego słowa na mag
wiem ile jej zawdzięczam

jest anonimowa ale jest jako mag..czytam sam9 i powodzenia wam jako parce życzę kibicuje jak na meczu

wiem ile jej zawdzięczam

jest anonimowa ale jest jako mag..czytam sam9 i powodzenia wam jako parce życzę kibicuje jak na meczu

bluszcz33 >>> to czas najwyższy abyś i Ty znalazł sobie połówkę .... na multipasko rzecz jasna ... hihihi 

Sam9 źle zinterpretowałeś słowo para ale nie w tym rzecz, chodzi mi o to że ciągłe uwagi do siebie jak wam idzie możecie zostawić sobie lub jak inni choć raz udowodnić że nie kłamiecie bo to wygląda na mega bzdurę a nie o to chodzi na tym portalu chyba... Chyba że się mylę../zamierzona tautologia/
daniel777,zawiść i zazdrość cię bierze-jeszcze tydzień temu życzyliśmy sobie szanowanie się na stronce

partacze z was zamiast kłócić się powinniśmy sobie pomagać i skubać totka po to jest ta stronka .wymieniać doswiaczeniami otp

jolwroc,my nie chwalimy się jak nam idzie ,bo drogo by nas to kosztowało(chyba mnie rozumiesz)my tylko stwierdzamy, czeste wypadanie naszych liczb,a jest ich :26-spróbuj je rozpisać
Trafić 7/26,to jest naprawdę bardzo trudno,bez: obserwacji losowań, czasu losowania, itd.Czy teraz, trochę Cię uświadomiłem
Trafić 7/26,to jest naprawdę bardzo trudno,bez: obserwacji losowań, czasu losowania, itd.Czy teraz, trochę Cię uświadomiłem

sorki ze sie wtrącę do tej dyskusji ale mam swoje zdanie na ten temat.to ze mag i sam9 cos tam sobie kombinują z cyferkami to ok, denerwują mnie tylko teksty typu ;nie mow o tym nikomu ;itp,itd. to sie chyba mija z glownym celem bycia na tej stonie czyli ograbieniem ts ????
mala557 drobnica się pokazała ogólnie bez większych wygranych a u Ciebie jak tam nowy rok się zaczął z wygranymi ?

Mag9 teraz tak, oddaje honor, po prostu nie byłam w stanie uwierzyć że macie magiczną 10 i co chwilę wypada a Ty lekką ręką machasz na 9tyś... W świetle które teraz przedstawiłeś wygląda to zupełnie inaczej... Sorry że się czepiałam...
Zamierzeniem tej strony jest również powarkiwanie i machanie piąstkami. Chyba nie bez powodu by umieścili tu emotki z których co niektórzy korzystają. Burki jedne.
HARTGE u mnie również bez większych wygranych, klika razy po 2zł miałam, może w końcu coś się zmieni

wszystkie zakłady stawka podstawowa bez plusa, tak niewiele mi potrzeba...

bluszcz33 >>> a owszem i tutaj,korzystając z okazji sam9 i mag.. są to bardzo sympatyczne osoby - powaga 

mala557 trzymam kciuki
Ja na razie o 14 - 4 zł o 22 się okaże czy coś więcej 
Ja na razie o 14 - 4 zł o 22 się okaże czy coś więcej 
Jaki ten świat dzisiaj jest prosty.
Przychodzi byle kto i mówi zabieram Ci honor.
Chodzi pózniej taki bez honoru.
Az przychodzi moment zwrotu.
I znowu człowiek chodzi z honorem.
Zdumiewające.
Przychodzi byle kto i mówi zabieram Ci honor.
Chodzi pózniej taki bez honoru.
Az przychodzi moment zwrotu.
I znowu człowiek chodzi z honorem.
Zdumiewające.
daniel 777 -zdumiewajaca to jest twoja glupota.

Moim skromnym zdaniem moze "isc" 13,14,15,19
pewniakiem 13
pewniakiem 13

Trochę w tym, co pisze daniel777 jest prawdy, ale on tego nie wie. Ten , któremu zabrano ( a przeważnie sam oddał!) honor, prawie zaraz idzie do polityki. Tam najwięcej tych bez honoru , bo duża kasa i immunitet lub kolesie na stołkach.Da się żyć. Nie to co gołodupce, ale z honorem na dole.
Szkoda gadac Hart 
-20pln

-20pln

U mnie tak pada deszcz,jak w lecie,wróciłam właśnie z kolektury jestem mokrusieńka.
ulala nie pisz takich rzeczy, że jesteś mokrusieńka bo tu są mężczyźni

Hart mozna spytac how old are U? 
bo mam tu piosenke fajna ale nie wiem czy wiekowo dopasuje

bo mam tu piosenke fajna ale nie wiem czy wiekowo dopasuje

mala557 - dobre dobre hehehe
mala557>>>>>

Oj Hart, z jezykiem nie trafiles
nie rozumiem 
Mala557 - patrz a mowia ze to faceci maja mysli"rozne" a ja facet a o tym nie pomyslalem a Ty kobieta i prosze

nie rozumiem 
Mala557 - patrz a mowia ze to faceci maja mysli"rozne" a ja facet a o tym nie pomyslalem a Ty kobieta i prosze

Eeee to tak samo jak ja 
mozesz spojrzec
http://www.youtube.com/watch?v=0c5f4jMtNgI&feature=related

mozesz spojrzec
http://www.youtube.com/watch?v=0c5f4jMtNgI&feature=relatedMnie 21 stycznia 22 stuknie 

Yeah "I like it"

jolwroc,jeżeli chcesz,poznać jak doszedłem,do ustawiania liczb
to napisz do mnie na e-maila
to napisz do mnie na e-maila

mala557>>>> nie gralem jescze w tym roku 

Daniel dzieki za dzisiejszy liczby co mi podales czuje ze bedzie 5/5

mala557>>>> stacilem przeczucie mam nadzieje ze to przejsciowe tylko
kaaliczw >>> on ci podal te liczby z tej strony "Najdłużej oczekiwane zestawy MM:" z rzedu 4/5 ze nie wpdalo przez 1237 zobacz sobie
albinlotto no ja mam nadzieję, że to przejściowe, bo miałeś mi pomóc wygrać na nowego kompa

Hartge , Dominik jestem zeby bylo latwiej ;-)
hmm to zobacz sobie to, to moj fav. song :-) hehe nie ma lepszej dla mnie
http://www.dailymotion.pl/video/xb4r30_junior-caldera-what-you-get_music

hmm to zobacz sobie to, to moj fav. song :-) hehe nie ma lepszej dla mnie

http://www.dailymotion.pl/video/xb4r30_junior-caldera-what-you-get_music

a te 2 panie w teledysku to mala 557 i madzia77
hehe 
hehe 
mala557>>> ugrrasz napewno
mala557>>> dzisiaj ten gracz bradam trafil w 3 zakladach 5/8 i 7/8
trocadero89 nie przypominam sobie, żeby Junior Caldera zaprosił mnie do swojego teledysku
ale jakbym takie zaproszenie dostała to na pewno nie odmówię
ale jakbym takie zaproszenie dostała to na pewno nie odmówię

Milo mi

Mala557 a jak ja Cie poprosze o udzial do mojego teledysku ?