Wpisy 204 485 – 204 584
7 stycznia 2011 14:38 → 7 stycznia 2011 17:47, 100 wpisów
Dlaczego ktoś? Według mojej teorii, która jest jak najbardziej możliwa- nie wygrał ktoś, tylko pracownik Lotto.
I sie jeszcze z nas naśmiewa. Pewnie to marc1978. Juz sie przyznał, że zgarnał bonusa. Teraz jeszcze jedno wyznanie o pracy w Lotto i mamy gagatka.
I sie jeszcze z nas naśmiewa. Pewnie to marc1978. Juz sie przyznał, że zgarnał bonusa. Teraz jeszcze jedno wyznanie o pracy w Lotto i mamy gagatka.
ciekawe.
a która z liczb i cyfr od 1 do 80 sprawia wam trudności?
liczba kosmiczna to np:
1012374589323437372984371994347219300382903000290022 podniesiona do potęgi n równej 232..
tego zapewne nikt z was nie rozszyfrc***e
a która z liczb i cyfr od 1 do 80 sprawia wam trudności?
liczba kosmiczna to np:
1012374589323437372984371994347219300382903000290022 podniesiona do potęgi n równej 232..
tego zapewne nikt z was nie rozszyfrc***e
Hmmm... To zmienia postac rzeczy. Trzeba szukać innej teorii. Mi tu Rembiszewski pasuje. W końcu za milczenie trzeba płacic. To jest możliwe.
Wędrowca netowy a jak wygląda metoda mag?
Czy mógłbyś ją zdradzić? Bo wynik bardzo obiecujący...
Czy mógłbyś ją zdradzić? Bo wynik bardzo obiecujący...
dlaczego łatwe? jak gra dwoma kluczami, to aż grzech tego nie wykorzystać, ktoś był mądry i z tego skorzystał!!!! Po raz kolejny mam nauczkę nie łam zasad!!!!!
Kurw...
część królewskiej 8!!!!! i do tego królewska trójka, zaraz mnie coś trafi!!!
część królewskiej 8!!!!! i do tego królewska trójka, zaraz mnie coś trafi!!!Żeby zagrać sposobem mag... trzeba wysłać kupony za prawie..... 200pln. Pisać dalej???
Ja myślę,że masz farta Krisekb. Czy mógłbyś podac jakies liczby na dzisiejsze wieczorne losowanie, aby wiedział jakich cyfr nie wybrać? Według mojej teorii po takim farcie, nasępn e losowanie charakteryzuje się zerowym trafieniem, albo pojedyńczym.
to nie fart, takie są zasady gry, trzeba grać kluczami, wtedy się udaje, a jak się łamie zasady to jest dupa!

Wędrowca 200 to dam radę przy tej rentowności
Pisz dalej
Pisz dalejnie gram nigdy, na drugi piątek, bo jest trudny, tak samo na drugą niedzielę po prostu odpuszczam, a jeszcze po trafionej 10, to strata kasy, trzeba zobaczyć co się zmieni
w swoim profilu wkleiłem spieprz... kupon. Tak właśnie nie wolno grać!
daniel 777 i to Twój błąd zapamiętaj, ja wiesz że zagra jakaś 1 to szukaj do niej kompletu czyli 4 i 7, to są klucze a jest ich dużo, dla jednej głowy to jest nie do ogarnięcia, niestety

Trzeba wybrać parę liczb. Dla łatwiejszego zrozumienia powiedzmy że to będzie 1 i 2.
1). 1. 2 >3
2). 1. 2 >4
3). 1. 2 >5
................
.... 1. 2 >80
1). 1. 2 >3
2). 1. 2 >4
3). 1. 2 >5
................
.... 1. 2 >80
nic nie trzeba było robić, tylko zagrać kluczem: 51,54,57,60,61,64,67,70, powtórzyć 22 i zagrać oczywistą jak słońce 52! i komplet gotowy

Wędrowca netowy dzięki...
Krisekb a czemu 52 było tak oczywiste
zerknij na losowanie z dnia 6,05,2010 na I losowanie, będziesz wiedział co zagrało po wczorajszych 2

Liczby robia piorunujące wrażenie. Jak je zobaczyłem, prawie zemdlałem. Myślisz, że się wszystkie powtórzą?
Dzięki Krisekb. Nie obraż się, ale ta liczbę skreslam.Miałeś farta dziś w południe. Moim skromnym zdaniem, dziś ta liczba nie wypadnie. Ja przynajmniej, zawsze po trafieniu takim , na nasepne losowanie miałem same pudła lub pojedyńcze trafienie.
ja się nie obrażam, bo nie mam o co
74, 42 logiczne rozwiązanie + powtórki
74, 42 logiczne rozwiązanie + powtórki
Jeszcze nikt się taki nie narodził co by prawdopodobieństwo oswobodził

Kiedyś proponowałem tutaj bux " 20$2Surf, numer 1 na świecie ! "
Po uzbieraniu 20 $ można zrobić wypłate na konto PayPal. Do tej pory też nie wierzyłem że będą oni wypłacać jak się uzbiera tą kwotę aż do teraz. Przed chwilą dostałem e-mail z konta Paypal z potwierdzeniem wpływu środków z tego Buxa. 20 dolarów przeliczyli mi na złotówki. Otrzymałem 57.53 zł.
i nadal pozostałem w tym programie. Polecam szczególnie z tego powodu że i tak uzywa się komputer codziennie to zainstalowanie banera z reklamami wcale nie przeszkadza tym bardziej że można ustawić na pulpicie w dowolnym miejscu. Szczegóły tej zabawy
http://typowanieparkami.com.pl/Twoje%20dolary.html
Dziś dobry dzionek. Wynagrodzenie za pracę i dodatkowo od buxa.
Po uzbieraniu 20 $ można zrobić wypłate na konto PayPal. Do tej pory też nie wierzyłem że będą oni wypłacać jak się uzbiera tą kwotę aż do teraz. Przed chwilą dostałem e-mail z konta Paypal z potwierdzeniem wpływu środków z tego Buxa. 20 dolarów przeliczyli mi na złotówki. Otrzymałem 57.53 zł.
i nadal pozostałem w tym programie. Polecam szczególnie z tego powodu że i tak uzywa się komputer codziennie to zainstalowanie banera z reklamami wcale nie przeszkadza tym bardziej że można ustawić na pulpicie w dowolnym miejscu. Szczegóły tej zabawyhttp://typowanieparkami.com.pl/Twoje%20dolary.html
Dziś dobry dzionek. Wynagrodzenie za pracę i dodatkowo od buxa.

A co sądzicie o trójce 1,4,7 na 4 losowania najbliższe???
Maciekmaniak 4,7 moja ulubiona parka a jedynka moja liczba życia moje liczby ci przypasowały

ja coś takiego wymysliłem dziś na 6 los.14,21,27,58,66 mam kupon ważny jeszcze do poniedziałku do 14,ale muszę się puscić znowu

Dariusz a ze mną też się podzielisz
mail jest w profilu, z góry dzięki
mail jest w profilu, z góry dziękija własnie puściłam 6 liczb co wczesniej podawałam i bardzo licze na najwyzsza wygrana
Po takie informacji nie wiem co mysleć. Mała1438 myślisz ze się cuda zdarzają?
Dziękuję Darku
Dzięki Darku
ciekawe tylko dla mnie za dużo liczb w przedziale 1-40 zastanawiam się co teraz wytypować
ciekawe tylko dla mnie za dużo liczb w przedziale 1-40 zastanawiam się co teraz wytypowaćMaciekmaniak Gała zaraz coś dostaniecie na meila zestwy najlepszych piątek ostatnich 21 lsowań
Do wpisu 204465: Zgadza się 100%. Też tak robiłem prowadząc punkt lotto. Wynik taki sam jak w wypadku użytkownika "Monsiu".
co to za roznica wyslac 1 minute przed zamknieciem lotto czy jeden dzien wczesniej dla mnie bynajmniej zadna
napewno taka trójka nie poleci
Jak narazie liczby o godz 22:15 rozkładają po równo w obu czterdzistkach ale w tej pierwszej jest absolutny remis 60 liczb 30 parzystych i 30 nie parzystych
Maciekmaniak. Twoja trójeczka 1,4,7 to są wszystko cyfry przechodzące, po losowaniu z 14, ostatnio rzadko ich używa, tu jest aż 7 cyfr przechodzących, więc 3 cyferki mogą przejść

Jak myślicie człowiek, który dziś wyjął bonusa grał na "dziwne", czy "równe" rozkłady ?
Było 16 >40 i 5 liczb z 50-ek ..
Było 16 >40 i 5 liczb z 50-ek ..
pewnie wyslal 1 zaklad na chybil trafil
Robal 36 moim zdaniem człowiek który to zrobił po protu zagrał na chybił trafił
No i jeszcze przed typowaniem trzeba pamiętać że w tym miesiącu o godz 22:15 padło już 2 razy po 5 liczb z pierwszej 10-tki a wczoraj wypało z niej 4 kulki więc.....dziś powtórka??
Witaj Kantor50

a ile bonus wysnosil?
A może to zwykły pracownik Lotto? ja myślę że to jest najbardziej mozliwa opcja. Bonus prawdopodobnie trafił dziś do Lotto. Kropka
daniel777 tak tak ja też pracuje dla lotto jestem ich tajną agentką 007 wszystkie wygrane z Mm zgarniam Ja-Przyznaje sie

Tyle lat cierpliwości ? 
a ile by przez ten czas odłożył
czarodziejka83>>
nie opowiadaj - widziałem kiedyś wpis, i wiadomo, że jeszcze inny nick żeński też zgarnia, z bonusami

a ile by przez ten czas odłożył

czarodziejka83>>
nie opowiadaj - widziałem kiedyś wpis, i wiadomo, że jeszcze inny nick żeński też zgarnia, z bonusami
jak tam kantor50 wygrałeś coś

Czarodziejka.To chyba razem zgarniamy te bonusy,bo ja jestem James Bond.

robal36 a jaki bo ja nie w temacie..ale daniel777 mnie porpstu rozbraja