Wpisy 2 042 178 – 2 042 277
10 maja 2014 20:37 → 10 maja 2014 20:59, 100 wpisów
zloty taaaa chyba się zawija bo dalej nie wiem ile opa za schnapsa płaci
dzikus też nie pije,on pije tylko wtedy jak jest okazja a,że okazja jest codziennie to już inna sprawa
lila Karlsrue
dziś z rozpaczy po naparstku ze starym już strzeliłam (porterówki) jakoś to będzie
OPA z Twoich licz miałem 5/10,no ale jeszcze na teraz to samo mam zobaczymy,może coś lepszego bedzie
Lila,ja nie poto tu wstąpiłem żeby twoich mądrości słuchać,tylko pogadać o grach
już mówiła mama w życiu najważniejszy szmal
.....................................
mamy forsę i wolny czas
....................................
.....................................
mamy forsę i wolny czas
....................................
krasnalek goii sie jak na psie
w szkopach to już psy***ami wodę piją.Normalni ludzie tam do pracy nie jeżdża
zloty taka prawda,w szkopach mogłes się dorobić w latach 80,90 a nie teraz.Jak u nas syrenki jeździły to sprowadzali auta i można było cos się NACHAPAć nawet u bauera można było zarobić a teraz dno i wodorosty no ale skoro OPA pocsiska niewypały,że ma w fabryce 12 czy 14 na rękę to juz jego sprawa
krasnalek no no oby
bo wszystko zonka za mnie robi
bo wszystko zonka za mnie robi
OPA gruby i święty buhaj to ty jestes i do tego kiciarzmógłbyś mi takie pociski zapodawac jakbym nie znała tematu ale znam az za dobrze
krasnalka a co to jest porterówka?Coś Ty ja mam rozmiar XXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLi dobrze mi z tym
krasnalek no to co najwazniejsze
Lila ,z matmy to ja miałem 5 kę i umiem liczyć,ty pewnie cieniutko,dlatego musisz mandaty wypisywać,a wiadomo jaką tacy mają inteligencję
OPA a skąd ty wiesz czy ja jestem gruba i ile ja jem?To Ty chłopak zacznij jeść bo im tam w fabryce ***niesz i dopiero będzie ubaw,wezmą pago i Cie pod płotem zakopią
Lila- spirt piwo porter woda cukier gozdziki cukier waniliowy ( nie piłaś to szkoda jest super)
Lila tak,wiem pracowałem w latach 90-97 i też wiem coś o zarobkach w De teraz jest lipa tak jak piszesz
Lila jak mialem 9,50 na godzine i 40 euro dziennie diety to ile wyjdzie na godzine ?
krasnalka tzn piwo piłam ale nie własnej roboty tylko kupione w sklepiea Ty sama robisz?
LIla i w dodatku jeszcze cię zwolnili,widzisz jaka ty mądra,chyba tylko tu
ciekawe czy krzysztof c zdał mature
OPA no i co w związku z tym? Zwolnili mnie? Pacz to nawet nie wiedziałam
Tyle miałem diety,to jakos sie nazywa,dają nawet do 50,tylko cięzko z tym
wasyl krzysztof pewnie zdał i poszedł w długą albo nie zdał i ma szlaban na kompa
Lila,pisałaś kiedys ze pracujesz w policji,chyba ze oszukiwałaś,a mnie o to obwiniasz
to w końcu dieta czy jakoś się nazywa.2,5 roku w szkoplandii i nie wiesz jak na to mówią? Ech.....
lila pewnie to drugie
OPA pracowałam,pracuje i będe pracowac a nie rozumiem co to ma tu do rzeczy ze szkopami
ale wy sobie do oczu skaczecie a ja dziś mam dziś wszystko w ciemnej dziurze
zaraz będzie baba z brodą
zaraz będzie baba z brodą
wasyl no jak ma szlaban to przerąbaneto było drugie podejście i jak nie zda to mu mama nie kupi gry i będzie siok
No widzisz,a mi chodziło o to że mandaty wypisują osoby takie troszkę niedouczone,tak się przyjęło,bez obrazy
lila dajcie już na luz bo mnie rozniesie
OPA mało wiesz a poza tym ja żadnych mandatów nie wypisuję bo ja nie z drogówki
paweł mature sie kupuje a nie zdaje
kupuje na targu
pawełek trzeba się uczyć długo i namietnie i zdać,proste jak ....nie
Pawełek tak tak dla Niemców bo w Polsce pracy nie ma dołączysz do grona bezrobotnych
paweł wesele cza było opisac w 4 słowach picie zarcie i tance a potem kac
zlotyno to jak tam zapitalają po 12 godzin to musisz mieć pojemny narząd