Wpisy 2 042 078 – 2 042 177
10 maja 2014 20:05 → 10 maja 2014 20:37, 100 wpisów
opa grasz w de
26i27pefniaki
wasyl
opa to powodzenia ja grałem w soboty z kolegą systemem nie pamiętam 7 czy 8 skreśleń koszt był 29-e,i tak przez ponad rok jedne i te same cyfry
jutro komunia
a co za tym idzie izarełko
na drugie danie
a potem bezalkocholowe
a co za tym idzie izarełko
na drugie danie
a potem bezalkocholowe
ja jutro też ide na komunie
greg jak idzie
czy dychłes z ts
czy dychłes z ts
a ja w poniedziałek na bierzmowanie
złoty no no
opa tak wychodziło po 14 na głowe
widac ze KENO jest kombinowane,moze lepiej popatrzec na MM,zaraz cos wam podpowiem
LILI...
OPA co Ty jesteś zastępca dyrektora mercedesa Benza w Stuttgartcie
profesore
nam się trafiło przez ponad rok grania pore razy 3 i raz mieliśmy 5-tke no to był fajny zastrzyk
ile
lila znasz te tereny
OPA no nie pisz mi,że masz 300Euro dniówki bo stary niedźwiedź na sztuczny miód się nie złapie
lila a slyszałaś o miejscowości Rastatt
Ale nie wierzę ze 3 po 8 w mini kosztuje 300 euro,chyba coś złotemu sie pomylilo
OPA w szkopach płacą góra 6.50 za godzinę czyli 65 euro za 10 godzin pracy =260 zeta dniówki w przeliczeniu na złotówki.
dzikus no nie fochaj,ale to Twoje JeSTEM NARABANY to już nudnewytrzeźwiej karwa w koncu
OPA w Berlinie to ja byłam raz w zyciu przez przypadekmnie bardziej Stuttgart i rejony interesuje bo Berlin jakoś niekonieczniea Ty OPA jesteś w szkoplandii?
dzikys rzygniesz raz,rzygniesz drugi i bedzie z górki do trzeźwości albo oddam Cię na przymusowy odwyk
helsinki
tata no i bratislavia
lila rejon S to wpadni na jak tam się akurat będe kręcił
U nas w Polsce o 100 zł dniowki ciężko mentalnie jesteśmy zacofani
OPA a ile bo nie wiem czy taki interes by mi się opłacał aby wykonywać CI takie usługi w tej dziedzinie
krasnalku
marcinek w sumie nawet o Ludwigsburg zahaczam ,Stuttgart,Weiblingen i takie tam
no to i tak rzut beretem wpadaj
podbijac zelówki
lila do KA nie daleko
Patrzyłem na 1 trójkę w MM,padła 2/3 za 5 los. a za 11 padła 3/3,lepiej grać w to niż keno
OPA jak w szkopach jesteś i binnen stich nie kuszałeś to do dupy z tym wszystkim