Wpisy 2 035 761 – 2 035 860
4 maja 2014 11:18 → 4 maja 2014 13:14, 100 wpisów
ja kiedyś siedziałem nad jeziorem cały dzień i nawet spławika nie poruszyło teraz wole iść do markietu i za 15 zeta leszcza lub płotki kupić kilogram a ten czas siedzenia przy kiju przeznaczam na inne przyjemnośći
wasyl-najlepiej od dziadka z niemiec,golf kombi-to u chelmutow wol roboczy-15 tys.na m-c robia.Ciezko cos wyczaic zeby licznik nie byl krecony.Znajomy kupil astre 3kombi,2 wtryski wymienil 1tys,glowica szczelona,gnazdo zaworow wypalone juz dolozyl 3tys,a jeszcze cos mowil o turbini,bo auto mocy niema!!!
Apropo po co ci splawik
tylko chaczyk i przymenta i na czuja lepsze efekty
tylko chaczyk i przymenta i na czuja lepsze efekty
wiem wiem bede ostrozny
nie wiem czy sam nie pojade po fure
bo niemiec nie cofa licznika boi sie
nie wiem czy sam nie pojade po fure
bo niemiec nie cofa licznika boi sie
giaster ja tez ost łape bez spławika
lepsze efekty
ide pobuszowac po netcie
splawik tylko na wolna zylke tak z metr od chaczyka na chleb bez olowia
ja mam vw-w bezynie- mysle gaz wsadzic-ale sekwencja 3700,a disel jak nawali to przewalone,kolo dwumasowe,wtryski,turbina-koszty.
nie jestem zapalonym wędkarzem dlatego nie mam pojęcia o takim łowieniu ale warto to wiedzieć że bez spląwika można rybe złapać myślałem ż tak się łowi tylko węgorza albo jakiegoś suma
zucasz i czekasz pijesz piwko powoli i
a tu siedzi taka pod 70cm
a tu siedzi taka pod 70cm
takie siędzenie na rybach nie jest głupie, ale jak się ma mobilny net i można na mapkach lotto z tabletem siedzieć w ręku
najlepiej byłoby ryby wyciągać za pomocą tableta to dopiero byłoby łowieniebez urazy dla Ciebie gjaste
westyl mam do sprzedania bmw520i 2,0 benza 1996 ful opcja nikt nie kupuje bo licznik orginał
medea76 / eksperymencik...
Koziorożec
18
18-79
9-18-38-67-79
...z int.ostatnio ,coś mnie rozprasza....wiem co ale ,ciiii....czas...
Koziorożec
18
18-79
9-18-38-67-79
...z int.ostatnio ,coś mnie rozprasza....wiem co ale ,ciiii....czas...
baxiu dałes na nie???
Jestem z powrotem Witam jeszcze nie witanych
I zapraszam Ryby,Byki,Bliznieta,Lwy,Panny,Koziorozce do testu intuicji podajemy pewniaka,parke i jesli ktos ma pomysl na zestaw do 5/5 to takze mozna podac
wpisy uczestnikow od 2035652
I zapraszam Ryby,Byki,Bliznieta,Lwy,Panny,Koziorozce do testu intuicji podajemy pewniaka,parke i jesli ktos ma pomysl na zestaw do 5/5 to takze mozna podac
wpisy uczestnikow od 2035652
agata ja nie pojechałam nie wyrobiłam się w czasie...
opa nA LOTTO .pl chyba leci szybciej keno...
To nic ,popatrzę tak ,czy się sprawdzi te KENO i tak nie będę grać bo nie mam jak
2 godziny do losowania
Agatkaa dzis niestety wodniki maja intuicje wg astrologow na poziomie kilku procent
Ponowny dobry okres dla znakow powietrza Waga,Wodnik,Blizniat dopiero pod koniec nastepnego tygodnia w okolicy piatku
Ponowny dobry okres dla znakow powietrza Waga,Wodnik,Blizniat dopiero pod koniec nastepnego tygodnia w okolicy piatku
Rosol z czarnej kaczki+ skrzydlo z gaski zajebisty-w sam raz na kaca!!!!
wujek-
wasyl-na OLX-masz golfa kombi-1,9-101koni,2003KONIN-sprzedaje ADAM-zobacz!!!
Lila....
Ja tylko na chwilkę zaraz do roboty
Lila....do roboty raczej
Tam trza się nachodzić
Lila....idę pracuje do 20:00 za bardzo mi się nie widzi
DW..
Lila.....tym chodzeniem schudłem 11 kg
no Lilka owszem wczoraj w keniacza o 13 8/10 a zakłady miałem do 12.55
DW....pierogi dobre zjadl bym