Wpisy 203 366 – 203 467
5 stycznia 2011 14:10 → 5 stycznia 2011 17:48, 100 wpisów
5/8, 4 x 4/5, 3 x 3/5 I wcale mnie to nie cieszy...przez glupia 80...ktora i tak pojdzie o 22:15.. -.-
juz wolalbym miec same 3/5 ...
juz wolalbym miec same 3/5 ...

mala557>>> slabiutko co widze
HARTGE>>>> u ciebie tez nie jest za dobrze
HARTGE>>>> u ciebie tez nie jest za dobrze
HARTGE>>> nie gralem
no to komus udalo sie trafic tych 8
przedzial od 67 do 79 a wnim 8 liczb nie najgorzej
jak ja wybieram przedzial to bez rospisu poprostu typuje tylko w tym przedziale liczby
czyli 8 z 13
HARTGE>> przy takiej gestosci trafien nawet typowanie losowe daje wygrane
tak jak maialem w grudniu 20 zakladow i kazdy mial wygrane na +
niby szczescie ale i duzy pech zeby zadnej 7 nie bylo ale penie jak bym gral na 10 to by byla
wpadła mi 4 w lottka
05
06
28
46
224 zł
A jakieś ***olony górol z zakopaca wygrał 6 baniek !! skandal ***a skandal
05
06
28
46
224 zł

A jakieś ***olony górol z zakopaca wygrał 6 baniek !! skandal ***a skandal
hoho - hyhyhy 

Daniel777 ja proponuje Ci sie nie wypowiadac tutaj wogole, wszedzie widzisz teorie spiskowe, ze ja w totalizatorze pracuje bo w zdrapki wygrywam, goral w totalizatorze bo 6/6 mial...proponuje psychiatre
to sie nazywa szczescie
Wezwijcie psychiatre 
co do wszystkich wyzszych wygranych mam potwierdzenie z kolektury w postaci "gratulujemy wygranej" i sumy do zwrotu tzn do wydania wygyrywajacemu. Mowilem ktos chce potwierdzenia mojej jakies wygranej prosze o maila wysle badz mmsem, jak kto woli.
A jak ktos ***o*i za przeproszeniem inaczej znaczy ze ma problemy z glowa.
A jak ktos ***o*i za przeproszeniem inaczej znaczy ze ma problemy z glowa.

No dokładnie złodziej i ***a jesteś ale masz racjie. Dostałem druk z tekstem Gratulujemy Wygranej
zostawie sobie na pamiątkę. Nie wiem dlaczego jak się 3 wygrywa to nie drujują gratulacji. Dostałem rachunek,blnkiecik z gratulacjami i jeszcze coś ale nie wiem co to. Zaraz sprawdze
zostawie sobie na pamiątkę. Nie wiem dlaczego jak się 3 wygrywa to nie drujują gratulacji. Dostałem rachunek,blnkiecik z gratulacjami i jeszcze coś ale nie wiem co to. Zaraz sprawdzeUff po ponad miesiącu , w końcu jakas konkretniejsz wygrana 5/6
, ale jak zwykle zostaje niedosyt brakującej 1 liczby
, ale jak zwykle zostaje niedosyt brakującej 1 liczby

Nie bede sie wdawal w polemike z toba bo chyba masz 15lat , na to wyglada, bo niby dlaczego nazywasz mnie zlodziejem?
cos ci ukradlem?

cos ci ukradlem?Pracujesz w lotto i robisz przekręty !! przez takich jak ty my nie wygrywamy !! Modle się za Twoja duszę !

pracuje w lotto hahahahaIdz czlowieku na swieze powietrze hahahaah, nara
Wpis 203410
Twoje zarty sa tak smieszne ze ...
jakkolwiek pewnie nie zdajesz sobie sprawy ze taki tekst to grozba karalna w polskim prawie i zglaszam to do administratora, moze usunie czlowieka twojego pokroju stad, bo slow mi brakuje
Twoje zarty sa tak smieszne ze ...

jakkolwiek pewnie nie zdajesz sobie sprawy ze taki tekst to grozba karalna w polskim prawie i zglaszam to do administratora, moze usunie czlowieka twojego pokroju stad, bo slow mi brakuje
Pasko>>
203235, a bez żartów, cena przy w opisie, jest aktualna ?
203235, a bez żartów, cena przy w opisie, jest aktualna ?
Pasko a w 2010 nie było czasem 8/8 z plusem stawka x 10 ? Mnie się wydaje że było 

Sawin>>> 2010-08-19 / 14:00>>> 1 300 000.00>>> 8/8>> 10>>- Plus
Ulala - nie ma co z nim dyskutowac, z przytrzymanym kolega 
swoja droga pisze sie "SIAD" od siadac, a nie siat analfabeto

swoja droga pisze sie "SIAD" od siadac, a nie siat analfabeto
jak sądzicie czy jest jusz czas na wylosowanie liczby 15 a najlepiej jeszcze z plusem i za 3 krotną stawkę?
czy też jeszcze na nią nie jest czas?
Witam wszystkich.
Mag.. . piszesz że gra skończona, czyli wygrałaś 8/8 x 10? Zgadłem???
Pozdrawiam.
Mag.. . piszesz że gra skończona, czyli wygrałaś 8/8 x 10? Zgadłem???
Pozdrawiam.
Gala, moze Ty mi wytlumaczysz, jak mozna byc tak glupim?
czy ktos oprocz mnie widzi co on pisze ? 
czy ktos oprocz mnie widzi co on pisze ? 
czas pokaże wyśle 1 zak.na 7 liczb
trocadero89 spokojnie wpusc lewym uchem a prawym wypusc i olej system.
trocadero89 spokojnie wpusc lewym uchem a prawym wypusc i olej system.
juz to zrobilem Ula 
co myslicie o "8" na wieczor?

co myslicie o "8" na wieczor?
hehe, 3mam kciuki Gala 
ja mysle nad 8,9
) a reszte mam juz ulozona 

ja mysle nad 8,9
) a reszte mam juz ulozona 
Podoba Ci się czasem wymyślam takie określenia zastanawiałam sie jeszcze nad słowem świąteczny bo to swieży nick rejestrowany w święta.

ulala.Świąteczny-odpada,to za ładne,raczej niech pozostanie zaczepnik szumiasty,kojarzy mi się z trującym grzybem w lesie
Gala , a masz jakies gadu? wolallbym napisac Ci tam
a tutaj przed losowaniem
a tutaj przed losowaniem
Gała 80 padła dopiero raz od bodaj ponad 15 tu razy. myslisz ze teraz poleci???
Mag.. .
Dzisiaj została wylosowana Twoja ULUBIONA para liczb. To znaczy że dzisiaj masz: 18 x 3/3 i 60 x 2/3.
Dzisiaj została wylosowana Twoja ULUBIONA para liczb. To znaczy że dzisiaj masz: 18 x 3/3 i 60 x 2/3.
trocadero89 nie mam jestem w pracy i z doskoku siadam do kompa.Ok puszcze swoje
saltosky musi
naRazie i powodzenia
saltosky musi
naRazie i powodzeniaMałe wyjaśnienie. Mag.. jeśli zagrała, to musiała wysłać kupony za prawie.... 200pln.
Powiem Ci gala, ze ja 80 wale ostro
w kazdym zakladzie 
w kazdym zakladzie 
Jak mozna tak kogos obrazac bo ktos wygrał a ja nie ztad te nerwy ,żeby wygrać trzeba duzo stracic nerwów i pieniedzy nikt nikomu nie zabrania wygrywać ...
Ale jeszcze to nie wszystko. Mag.. pisała, że lubi zabezpieczać wysłane zakłady, czyli mogła zagrać tak: 200 pln + 200 pln +........... .
eryka1 

Wędruś
o 22,15 powtórzą się 4 liczby na 100% do tych liczb dodajcie liczbę..życia
wtedy będzie 5 liczb, do tych pieciu liczb poj. lub w parkach poziomych, ostatni rząd liczb, których zostanie Wam tylko osiem
o 22,15 powtórzą się 4 liczby na 100% do tych liczb dodajcie liczbę..życia
wtedy będzie 5 liczb, do tych pieciu liczb poj. lub w parkach poziomych, ostatni rząd liczb, których zostanie Wam tylko osiem
Mag.. .
Ja wytypuje na próbę tak: para liczb plus jedna liczba.
Pozdrawiam.

Ja wytypuje na próbę tak: para liczb plus jedna liczba.
Pozdrawiam.

Mag, zdradzisz jak Ci poszło w realu dziś bo zaraz zaczną mity krążyć