Wpisy 203 245 – 203 344
4 stycznia 2011 23:10 → 5 stycznia 2011 13:24, 100 wpisów
Pechowiec6>>. moga pasc nawet i 1-2-3-4-5-6 mazyna nie odroznia pilek tylko sie tak wydaje ze mniej prawdopodobny moze byc taki uklad ale ma takie same prawdopodobienstow jak kazdy inny.
korn748>>>> ja dzisiaj nie gral moze jutro ale jak cos to na 14 a ty cos grales dzisiaj>??
Kto DOKŁADNIE obserwował losowanie mm to na niektórych kulach można było zobaczyć małą 7. Dobrze ta siódemka była widoczna na kuli z numerem 22 i na ostatniej z numerem....7.
Wędrowca netowy
tak ja ta 7 małą to juz wczesniej widzialem ale nie wiem co moze to jakies oznakowane kule jak myslisz?
tak ja ta 7 małą to juz wczesniej widzialem ale nie wiem co moze to jakies oznakowane kule jak myslisz?nie oglądam losowań - ale chyba lukne nastepne
ta 7ka odznacza sie jako cień???
ta 7ka odznacza sie jako cień???
korn748 >> no to slabiutko
ja bardzo zadko gram w mini wole w mm
łatwiej cos wygrac

dms zobacz losowania archiwum i patrz na kule to zobaczysz małą 7
jak 7 to na szczescie
jedna szostka

Nieprawdopodobna choć niestety prawdziwa historia:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zrobil-zdjecie-swojemu-zabojcy-tuz-przed-smiercia,wid,13003780,wiadomosc.html?ticaid=6b8af
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zrobil-zdjecie-swojemu-zabojcy-tuz-przed-smiercia,wid,13003780,wiadomosc.html?ticaid=6b8af
Czy te małe liczby to są numery zestawów użytych do losowania? Może to być numer serii wyprodukowanych kulek. Trudno powiedzieć.
MULTIMANNIACY, POZWOLĘ SOBIE ZAMIEŚCIĆ TU LINK.
http://www.mam-serce.org/
KTO MOŻE ,ZŁOCISZA NA POMOC NIECH POŚLE DLA TEGO MALEŃSTWA
http://www.mam-serce.org/
KTO MOŻE ,ZŁOCISZA NA POMOC NIECH POŚLE DLA TEGO MALEŃSTWA
albinlotto
Wiesz poszukam Dużego Lotka wyniki z przed 10-ciu lat do tyłu wstecz - bo nie przypominam sobie aby tak kulki padały obok siebie dawniej - dopiero jak TS zaczął robić kumulacje to się zaczęły takie anomalie, śmierdzi mi to OSZUSTWEM i tyle !
Wiesz poszukam Dużego Lotka wyniki z przed 10-ciu lat do tyłu wstecz - bo nie przypominam sobie aby tak kulki padały obok siebie dawniej - dopiero jak TS zaczął robić kumulacje to się zaczęły takie anomalie, śmierdzi mi to OSZUSTWEM i tyle !
Pechowiec6>> jak padnie 1,2,3,4,5,6 to dopiero beda spekulacje hehehe
I jak powiedziałem tak uczyniłem posprawdzałem i rzeczywiscie w dawniejszych czasach padały parkowo ale narazie nie znalazłem żadnej trójki tak wiesz po kolei 3 liczby !
Pechowiec >>> 6 jest dla marzycieli
6 w tym nicku to jest przypadkowa liczba ,no może nie aż tak hehe , bo kiedyś mi się podobała mazda6 ,więc tak jakoś zostało !
dzień dobry!
wstawać leniuszki!
udanego dnia i wysokich wygranych
wstawać leniuszki!
udanego dnia i wysokich wygranych

Mało tego na kuponie z dnia poprzedniego ,ktorego oczywiscie nie puscilam mam 6/7

Ula.Wczoraj nagle wezwali mnie do pracy i w związku z tym,nawet nie zdążyłem zatypować na forum.Dziś właśnie wychodzę i też nie mam czasu zatypować.Dzięki za gratki.Powodzenia.Zobacz mój wczorajszy kupon.Było blisko,żeby nie oboki.Pozdrawiam.
6 hm ta liczba czesto chodzi. razem z 2,4, mozan spróbowac ja osobviscie pusciłem 6 na dzisaj i jutro
A liczba 14 i 36 mogą sie powrórzyc bo tez sie zastanawiam nad nimi?

Ula.Gratulowałaś mi 6,22,60...a było 7,22,60...czyli ta szóstka gdzieś tam krąży

hm 14... nie puszczam tej liczby ale nie mówie ze jest zła co do 36 to prędzej. wejdz w "mapy" na tym serwisie i zobacz jak chodza te liczby
Kantor myliłam liczby wiem że były 7,22,60 ale to moze znak i dzis ta trojka padnie jeszcze?

Można zaryzykować.Ja w tej chwili postawiłem na "6"
Do zobaczenia wieczorem.
Do zobaczenia wieczorem.
..i po kumulacji 
mała1438

...4/10 i 6zł w Urodzinowym torcie....ale wydane 10zł więc tak nie do końca sukces
....też tak myślę ale idźmy za hasłem Nowy Rok nowe szanseja dziś wysyłam mm na 2 losowania- stały zestaw liczb- jak ma wejść to wejdzie

witam ja wczoraj miałam 5/8 w multi 8,15,19,22,36,45,69,71
Trzy pierwsze same oboki
Asia i Darek gratuluje wygranej

Trzy pierwsze same oboki
Asia i Darek gratuluje wygranej

mala1438 dziękuje i tobie również życze samych dużych wygranych

Dorotka...

Jak pięknie...tak trzymaj
.

Jak pięknie...tak trzymaj
.szkoda lepiej jest jak do przodu by było.moze te liczby w mm wyslij.
a tak myslalem ze juz stracilas wiare w mini i na mm sie przestawilas

to raczej w mm straciłam wiarę, chociaż dziś wysyłam na dwa losowania mm. W grudniu miałam 2 razy 3 w mini więc walczę dalej
mala1438 grudzień do Nas nie należał, ale styczeń to będzie Nasz czas na wygraną

musze ci sie do czegos przyznac mala. Narazie nie wysylam naszej pareczki.Pseplasam wybac.