Wpisy 202 541 – 202 640
3 stycznia 2011 21:54 → 3 stycznia 2011 22:49, 100 wpisów
Hart~. Bylo 50 w zdrapkach
wiec z bolem brzucha z nerwow poszedlem po sok do sklepu(z kolektura) z dyszka w kieszeni no a wwracam ze 120zl w kieszeni, az mi sie humor popawil
(30zl ukryty skarb, 50zl zodiak, 40 zl straszne pieniadze)
Uffffff
wiec z bolem brzucha z nerwow poszedlem po sok do sklepu(z kolektura) z dyszka w kieszeni no a wwracam ze 120zl w kieszeni, az mi sie humor popawil
(30zl ukryty skarb, 50zl zodiak, 40 zl straszne pieniadze)Uffffff
sam9 ok
)) nie ma sprawy
ricardos>> na zdrapkach się nie znam, nie gram, poprosiłam o wytłumaczenie ,sądziłam ,że wydrapałeś 70,000 tyś
)) nie ma sprawy
ricardos>> na zdrapkach się nie znam, nie gram, poprosiłam o wytłumaczenie ,sądziłam ,że wydrapałeś 70,000 tyś

mag...trzeba znaleźć misia akurat w tej zdrapce i były 3sztuki i każdy miał po tyłkiem bilonik

siuras ja nie wiem czy w czepku czy bez ale zamierzam cały rok mieć dobrą passę

Ric, w regulaminie losa szajstosa jest napisane ze wygrane sa losowane wsrod wszystkich losow(1 000 000) nawet jesli sie wszystkie kody nie sprzedadza to biora one udzial w losowaniu, i takim oto sposobem zlodziejosy z totalizatoroso wylosowali 5wygranych po 100 000zl, a 1 wygrana poszla sie jbc. 

17-19-22-28-41 SZKODA ZE NIE MIALEM OKAZJI PYUSCIC--MAM NADZIEJE ZE NIE WEJDZIE
Witam Was wszystkich. I muszę Was przestrzec przed tymi chwalipietami co się chwalą, że wygrali w zdrapki i wklejają tu skany wygranych zdrapek. Prawdopodobnie nic nie wygrali, tylko możliwe że pracują dla Lotto i ich obowiazkiem jest robić szum medialny jak to łatwo wygrać i trafić. A my się dajemy nabierać.
Daniel? hahahah mowisz o mnie? hahahahah o nieee , ta teoria mnie zabila!! hahaha
DAJCIE JAKIS POMYSL NA JUTRZEJSZY MINILOTEK CONAJMNIEJ 4/5 NIE JESTEM WYMAGAJACY
daniel777 naucz sie wygrywac.skany kuponow też sie daje i uwierz,że nikt reklamy nie robi.a szum medialny masz w tv
Ja też nie kumam niektórych.Nie wkleisz skanu to powiedzą,że ściemniasz.Dasz skan to pracujesz dla TS-A.Oj oj.Tak źle i tak niedobrze

czy to powód by się chwalić wygraną 20 zł?
wygrane zaczynają się od 20 tysięcy!
SPIDERMAN.Wyłącz klawisz Caps Lock, jak piszesz z dużej litery
wciśnij klawisz Shift
wciśnij klawisz Shift

202561. status sam9 2011-01-03 (22:12)home land
wciśnij klawisz Shiftheej
ok a w czym to przeszkadza?
wciśnij klawisz Shiftheej
ok a w czym to przeszkadza?
skan kuponu to fajna sprawa a jak jest na nim jeszcze kilka zer....

Oby nie p. Wieleba
bo przegrane 100%
14,15,36,75,77,78,79,80
z tych cyferek 6 x piatki i 1x osemka
bo przegrane 100%14,15,36,75,77,78,79,80
z tych cyferek 6 x piatki i 1x osemka

202560. status rico 2011-01-03 (22:11)
nie zawsze wiesz wygrane zaczynaja sie od takich sum
nie zawsze wiesz wygrane zaczynaja sie od takich sum
niewazne czy wieleba czy ktos inny jak ma wejsc niech wejdzie ja mam nadzieje ze 17-19-22-28-41 dzis nie bedzie
She's soooo hoot

202571. status mag.. 2011-01-03 (22:15)
spiderman>>Netykieta - zasady panujące na stronie multipasko.pl
ok
spiderman>>Netykieta - zasady panujące na stronie multipasko.pl
ok

Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 10,11,12,24,31,33,35,42,45,47,49,51,53,59,61,63,65,71,74,80 - Plusem jest liczba: 12
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 09, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,24,26,42
"prawie"robi różnice hehe
saltosky jeszcze nic nie stracone. Odwróć monitor o 180 stopni i bedziesz miał trafionego jokera

w następnym losowaniu jokera 6 i.....

bella hosia nie złośc sie jutro kolejnae szanse w MM Lotto i Mini
6z8 nieźle jeszcze stawke dać *10
Nawygrywalem
jutro o 14 te same kupony wysylam 
jutro o 14 te same kupony wysylam 

dupa dupa dupa
hosiu
co tam łażą, Oni już u Ciebie zadekowani są
pluskwa tu i tam....
co tam łażą, Oni już u Ciebie zadekowani są
pluskwa tu i tam....jak ktoś ma ochotę powyzywać lotto to zapraszam do wspólnej zabawy
no może trochę przedobrzyłem, ale czy można nazwać wygraną 2 złote przy wkładzie własnym 15 złotych/
chyba dureń tak to określi

chyba dureń tak to określi

rico - nie można
coraz kosmiczne te cyfry w tym Multi Multi lecą
a ty den trochę pojechałeś - to była mega obelga
Tak. Tak. Przestrzegam tutaj wszystkich niewtajemniczonych co pekają z zazdrości, że komus udało się trafić dzisiaj i jeszcze nam dzis komunkikuje ta radosną wiadomośc. To prawdopodobnie nic innego jak pracownicy LOTTo wypisuja tutaj bzdury o trfieniu 6 z 8. Bo dyrektor kazał. Pozdrawiam. I nie dajmy się.
kusząca jest wygrana w mini lotto za 1.25 ale dlaczego zazwyczaj wygrywa główną nagrodę tylko jedna osoba lub nikt śledząc statystyki?
daniel777.Wszyscy pracujemy dla TS-a.A Wieleba to nasz szef,co majstruje przy maszynach losujacych

daniel777 przetań tu ludzie na czacie sie znają i nikt nie pracuje dla lotto a jak ktos wkleja kupon to oryginalny -nie oglądaj tyle archiwum x
niedawno trafiło piątki aż 7 osób......
I też był płacz bo płacili tylko po 30 tysięcy!
SKANDAL

I też był płacz bo płacili tylko po 30 tysięcy!
SKANDAL

bella34 zobacz jesteśmy pracownikami lotto.Ja za zdrapkę a Ty za 6/8.

den
koniec żartów tę kulkę z 15 co schowałeś przy czyszczeniu, nie zapomnij jutro na 14 do bębna wrzucić
koniec żartów tę kulkę z 15 co schowałeś przy czyszczeniu, nie zapomnij jutro na 14 do bębna wrzucić
ja też tak myśle jutro 15 w końcu musi wpaść

mag..Z MM ,mam straszny mętlik,na razie sobie go odpuszczę
skupiam się na: Keno i Lotto

skupiam się na: Keno i Lotto

RICO ty nasz królu pesymizmu.Można nazwać zyskiem nawet 2 zeta przy wkładzie 15 zeta i uważam że jest to dobry zysk.Porównaj ten zysk z lokatą bankową,lub koszykiem walutowym,i wtedy może coś zakumkasz .A może ty potrafisz za inwestować 2 zeta a wygrać 15.Chyba też nawet tego nie potrafisz więc,jedyne co Ci wychodzi to permanentna krytyka wszystkich co cokolwiek wygrywają.Czyżby żal ci coś ściskał.Takiego płaczka czatowego należy chronić,bo drugiego takiego już nie będzie.Ale Cie pozdrawiam serdecznie ,i prześpij się spokojnie ,pełen pesymizmu,jutro dla Ciebie może być tylko gorzej.
Witaj kogucik 19,dawno tu nie było,jak wypoczęty,progresją jeszcze grasz

o "15"na plusa jutro popieram jak najbardziej hehe
kogut, nie rozumiesz, bo jesteś już dawno bankrutem.hehehehe
Ja pisałem jeszcze do normalnie myślących, że jeśli wyślą kupo za 15 zł a wygrają 2 złote to nie mają wygranej a przegraną -13zł
u ciebie zawsze jest tak, że jesteś przegrany a wychodzisz według siebie na plus.
I tak trzymaj, bo ta adrenalina jest dla ciebie bardzo dobra
Pozdrawiam.

Ja pisałem jeszcze do normalnie myślących, że jeśli wyślą kupo za 15 zł a wygrają 2 złote to nie mają wygranej a przegraną -13zł
u ciebie zawsze jest tak, że jesteś przegrany a wychodzisz według siebie na plus.
I tak trzymaj, bo ta adrenalina jest dla ciebie bardzo dobra
Pozdrawiam.

ja Ciebie bardzo przepraszam,coś nieteges

jeszcze tylko jedno losowanie sobie ją potrzymam