Wpisy 202 471 – 202 571
3 stycznia 2011 19:14 → 3 stycznia 2011 22:15, 100 wpisów
Tak korn tylko jeden kupon na 8-skresleń wysłałam,ja zawsze skromnie wysyłam bez szaleństw
kantor to co Ci sie dostalo to twoje takie jest zycie,omyłki sie zdarzaja

witam czy graliście może systemem od multipassy jak tak to dajcie znac
dobra Aniołki idę kuponiki nadać. Nie przeszkadzam.
Gruchajcie se dalej
Gruchajcie se dalej
kantor ponoć zdjecie było Twoje jak ja byłam na spacerze nie poczekałes jak wróce żeby Ciebie zobaczyć?
Witam
mm wyslane z poludnia kupony, wczoraj w torciku wygrana wiec pozwolilem sobie na zakupienie zdrapek za 150
zaczynam zaraz drapac, pewnie za 2h powiem Wam co z tego zakupu wyszlo, chociaz czuje ze bedzie okolo 50zl
ale ...niewazne ;p
mm wyslane z poludnia kupony, wczoraj w torciku wygrana wiec pozwolilem sobie na zakupienie zdrapek za 150
zaczynam zaraz drapac, pewnie za 2h powiem Wam co z tego zakupu wyszlo, chociaz czuje ze bedzie okolo 50zl
ale ...niewazne ;poo jeszcze teraz zauwazylem ze mam zdrapek za 162zl a zaplacilem 150
jakie? hmm 10 tortow, 18 krzyzowek, 9 straszne pieniadze, 6 goraczka zlota,12 kapitan kasa, 6 ukryty skarb, 6 jas fasola

jakie? hmm 10 tortow, 18 krzyzowek, 9 straszne pieniadze, 6 goraczka zlota,12 kapitan kasa, 6 ukryty skarb, 6 jas fasola 
Czyli blisko moich stron od Krakowa do mnie jest 180 km,chciałabym zobaczyć
Ula to tak często ten Kraków odwiedzasz?
ja mieszkałem chwilę w Krakowie i powiem szczerze że fajnie było ale żeby stał się moim ulubionym miastem to nie powiem. Jeśli ktoś zobaczy Kraków od kuchni a nie tylko od strony Sukiennic czy Kościoła Mariackiego to może zmienić zdanie
Nikczemnick hmm w przerwie na papierosa podczas drapania powiem tylko ze kazde miasto ma ciemne strony ze tak powiem 
jakkolwiek dla mnie najfajniejszym polskim miastem jest Wroclaw

jakkolwiek dla mnie najfajniejszym polskim miastem jest Wroclaw

Kantor przykro mi ale to zdjecie masz nie zaliczone,nie widze Ciebie na nim. Takie to ja tez mam w awantar wklejone
nie było mnie ze trzy godziny i już mnie wypipsztali ze wspólnej wycieczki <<hośka robi focha>> 
to ja jednak jadę do Kostaryki ... z Kajmanów to tylko rzut beretem 

to ja jednak jadę do Kostaryki ... z Kajmanów to tylko rzut beretem 
Cała przyjemność po mojej stronie,myśmy chyba były obie w lecie zagranica ty chyba wrociłas do Polski podobnie jak ja.Ja wróciłam 27 wrzesnia.
Pasko.Mogę prosić o wykasowanie z mojego profilu e-maila Czarny@
itd,
itd,

Witam wszystkich w Nowym Roku 
Dzisiaj miałam 6/7 w MM, szkoda, że dałam z Plusem

Dzisiaj miałam 6/7 w MM, szkoda, że dałam z Plusem

Kuponów nie zeskanuję,ponieważ nie instaluję kamerki,w rozmowach
posługuję się,tylko mikrofonem-jestem bardzo szybko rozpoznawalny
posługuję się,tylko mikrofonem-jestem bardzo szybko rozpoznawalny

Puszczam od 5-12 losowań,zależy to od częstotliwości wypadania liczb.Poświęcam na analizę wyników do pół godziny,zmieniam liczby w nocy na papierze bez kompa

jak coś to ja robie makra w excelu, takie programiki do obliczania, więc miałbyś szybciej...

halo
2,44,45,58,60,72,73,76,77,80
pierwszy wygrany los ma numer 0000026 a ostatni wygrany 0999999...
czy to oznacza, że sprzedano wszystkie Losy Milionosy Frajerosy?

czy to oznacza, że sprzedano wszystkie Losy Milionosy Frajerosy?

02,03,55,60,73/
07,23,29,47,49
07,23,29,47,49

MM na 22:7,8,16,17,19,35,37,73,79,80
19,25,28,36,44,50,55,63,67,69

ello.dziś za 2 zeta,które pałętało mi się po kieszeni zakupiłem Jaśka.Efekt w profilu

Hart~. Bylo 50 w zdrapkach
wiec z bolem brzucha z nerwow poszedlem po sok do sklepu(z kolektura) z dyszka w kieszeni no a wwracam ze 120zl w kieszeni, az mi sie humor popawil
(30zl ukryty skarb, 50zl zodiak, 40 zl straszne pieniadze)
Uffffff
wiec z bolem brzucha z nerwow poszedlem po sok do sklepu(z kolektura) z dyszka w kieszeni no a wwracam ze 120zl w kieszeni, az mi sie humor popawil
(30zl ukryty skarb, 50zl zodiak, 40 zl straszne pieniadze)Uffffff
sam9 ok
)) nie ma sprawy
ricardos>> na zdrapkach się nie znam, nie gram, poprosiłam o wytłumaczenie ,sądziłam ,że wydrapałeś 70,000 tyś
)) nie ma sprawy
ricardos>> na zdrapkach się nie znam, nie gram, poprosiłam o wytłumaczenie ,sądziłam ,że wydrapałeś 70,000 tyś

mag...trzeba znaleźć misia akurat w tej zdrapce i były 3sztuki i każdy miał po tyłkiem bilonik

siuras ja nie wiem czy w czepku czy bez ale zamierzam cały rok mieć dobrą passę

Ric, w regulaminie losa szajstosa jest napisane ze wygrane sa losowane wsrod wszystkich losow(1 000 000) nawet jesli sie wszystkie kody nie sprzedadza to biora one udzial w losowaniu, i takim oto sposobem zlodziejosy z totalizatoroso wylosowali 5wygranych po 100 000zl, a 1 wygrana poszla sie jbc. 

17-19-22-28-41 SZKODA ZE NIE MIALEM OKAZJI PYUSCIC--MAM NADZIEJE ZE NIE WEJDZIE
Witam Was wszystkich. I muszę Was przestrzec przed tymi chwalipietami co się chwalą, że wygrali w zdrapki i wklejają tu skany wygranych zdrapek. Prawdopodobnie nic nie wygrali, tylko możliwe że pracują dla Lotto i ich obowiazkiem jest robić szum medialny jak to łatwo wygrać i trafić. A my się dajemy nabierać.
Daniel? hahahah mowisz o mnie? hahahahah o nieee , ta teoria mnie zabila!! hahaha
DAJCIE JAKIS POMYSL NA JUTRZEJSZY MINILOTEK CONAJMNIEJ 4/5 NIE JESTEM WYMAGAJACY
daniel777 naucz sie wygrywac.skany kuponow też sie daje i uwierz,że nikt reklamy nie robi.a szum medialny masz w tv
Ja też nie kumam niektórych.Nie wkleisz skanu to powiedzą,że ściemniasz.Dasz skan to pracujesz dla TS-A.Oj oj.Tak źle i tak niedobrze

czy to powód by się chwalić wygraną 20 zł?
wygrane zaczynają się od 20 tysięcy!
SPIDERMAN.Wyłącz klawisz Caps Lock, jak piszesz z dużej litery
wciśnij klawisz Shift
wciśnij klawisz Shift

202561. status sam9 2011-01-03 (22:12)home land
wciśnij klawisz Shiftheej
ok a w czym to przeszkadza?
wciśnij klawisz Shiftheej
ok a w czym to przeszkadza?
skan kuponu to fajna sprawa a jak jest na nim jeszcze kilka zer....

Oby nie p. Wieleba
bo przegrane 100%
14,15,36,75,77,78,79,80
z tych cyferek 6 x piatki i 1x osemka
bo przegrane 100%14,15,36,75,77,78,79,80
z tych cyferek 6 x piatki i 1x osemka

202560. status rico 2011-01-03 (22:11)
nie zawsze wiesz wygrane zaczynaja sie od takich sum
nie zawsze wiesz wygrane zaczynaja sie od takich sum

sam9

ja Ciebie bardzo przepraszam,coś nieteges