Wpisy 2 021 533 – 2 021 632
19 kwietnia 2014 18:36 → 19 kwietnia 2014 20:21, 100 wpisów
ja dziś po jednym mini i multi
w mini gram o d poniedziałku i przez te 5 dni nic nie trafiłem max raz było 2/5
mw ja w prezencie puściłam synowi mm na całe święta z plusikiem daj mu Boziu niech sę dzieciak coś wygra...
ciekawy prezent
mw ja znalazłam pewien sposobik na lotto ostatnio dało 3/6 3/6 +,obadamy dziś czy ide za ciosem...
dzisiaj grałem u buka,ale już lipa, dziwne wyniki dzisiaj w drugą stronę
no ja sobie lotto+, a starocie mini na święta...i po zającu
no właśnie a pochwalisz się nim chociazby przez gg ?
mw to co gram na dzis mam w profilu a konkrety jak będą wyniki oczywiście ze się podziele!!!co by TS nie doczaił...
to podasz mnie tą metodę? ja bym ją sobie obadał.
mw tak zerknełam na cyferki syna z chybika i jakoś mi sie podobaja...a nuż ...
tylko najlepiej na maila lub gg . nie tu na czacie
mw no to dawaj namiary bo nie widze w profilu lub napisz do mnie na gg to ci odpisze...
isla w profilu mam maila.
już mam w profilu
ok
ok to czekam ale nie spiesz się nie musi byc na już
tylko nie zapomnij
mw już poszło!!!
mw jutro świeta to bedzie cieżko kogoś dopaść...
ok widze doszło .przestudiuje jak będe miał pytania to będę pytał
a ty to stosujesz do wszystkich gier czy do jakieś konkretnej?
mw tylko do lotto pasi jak na razie na mini nie ma takich opcji puki co...do mm nie zawsze chadza...
ok rozumiem
słowa nie pisne publicznie tutaj o co chodzi
ok spadam dopieścić chate i schody moze już nie będą łazic...
mw okej,a nawet jak nie publicznie to niech ten ktoś sie nie wygada!!!
mw okej,a nawet jak nie publicznie to niech ten ktoś sie nie wygada!!!
Wesołego Alleluja!!!!
eryka
Alleluja !
Wszystkim odwiedzającym stronę multipasko, wszystkiego najlepszego !!! Aby te nadchodzące 2 dni były spędzone w gronie życzliwych Wam osób, w atmosferze miłości i radości. Pozdrawiam
Wszystkim odwiedzającym stronę multipasko, wszystkiego najlepszego !!! Aby te nadchodzące 2 dni były spędzone w gronie życzliwych Wam osób, w atmosferze miłości i radości. Pozdrawiam
Kiedy Wielka Noc nastanie
życzę Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, w jasnej duszy,
niech wszystkie żale zagłuszy.
życzę Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, w jasnej duszy,
niech wszystkie żale zagłuszy.
Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii. Życzy krasnalek.
Pasko a co to w tejpatelni tam jest,króliczek? Bardziej badziewiarskiego nie było
Noc. Maz spi z zona w lozku, gdy nagle budzi ich glosne lup lup lup w drzwi. Przewraca sie na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy. "Kurde, nie bede sie o tej porze z wyra zrywal", mysli przewraca sie z powrotem. Slychac glosniejsze lup lup lup.
- Idz otworz, zobacz kto to, - mowi zona.
No wiec zwleka sie polprzytomny i schodzi na dol (mieszkaja w domku). Otwiera drzwi, a na progu stoi facet, od ktorego jedzie alkoholem:
- Dobry wieszor, - belkocze. - Szy mochby pan mnie popchnac?
- Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokles mnie pan z lozka,- warczy maz i zatrzaskuje drzwi.
Wraca do zony i mowi co zaszlo.
- No co ty, jak mogles? - mowi zona. - A pamietasz, jak nam sie wtedy zepsul samochod, kiedy jechalismy odebrac dzieci z kolonii i sam musiales pukac do kogos, zeby nam pomogl? Co by sie wtedy stalo, gdyby tez ci powiedzial, zebys spadal?!?!?!?
- Ale kochanie, on byl pijany!
- Niewazne, potrzebuje pomocy.
No wiec maz jeszcze raz zwleka sie z lozka, ubiera sie i schodzi na dol. Otwiera drzwi, ale z powodu ciemnosci nic nie widzi, wiec wola:
- Hej, czy nadal trzeba pana popchnac?
Z ciemnosci dochodzi glos:
- Taaaa...
Ale poniewaz nadal nie potrafi zlokalizowac faceta, krzyczy:
- Gdzie pan jest?
- W ogrodzie, na hustawce..
- Idz otworz, zobacz kto to, - mowi zona.
No wiec zwleka sie polprzytomny i schodzi na dol (mieszkaja w domku). Otwiera drzwi, a na progu stoi facet, od ktorego jedzie alkoholem:
- Dobry wieszor, - belkocze. - Szy mochby pan mnie popchnac?
- Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokles mnie pan z lozka,- warczy maz i zatrzaskuje drzwi.
Wraca do zony i mowi co zaszlo.
- No co ty, jak mogles? - mowi zona. - A pamietasz, jak nam sie wtedy zepsul samochod, kiedy jechalismy odebrac dzieci z kolonii i sam musiales pukac do kogos, zeby nam pomogl? Co by sie wtedy stalo, gdyby tez ci powiedzial, zebys spadal?!?!?!?
- Ale kochanie, on byl pijany!
- Niewazne, potrzebuje pomocy.
No wiec maz jeszcze raz zwleka sie z lozka, ubiera sie i schodzi na dol. Otwiera drzwi, ale z powodu ciemnosci nic nie widzi, wiec wola:
- Hej, czy nadal trzeba pana popchnac?
Z ciemnosci dochodzi glos:
- Taaaa...
Ale poniewaz nadal nie potrafi zlokalizowac faceta, krzyczy:
- Gdzie pan jest?
- W ogrodzie, na hustawce..
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Parafianie-z-Jasienicy-przyszli-ze-swieconkami-Kosciol-zamkniety,wid,16551200,wiadomosc.html
sławek taaa na dobrej drodze jak ten zajączek u góry na dobrej drodze do grilla
sławek to chyba zależy kto jak robi bo ja też jadłam i była super,nawet nie wiedziałam z czego,dopiero później mi powiedzieli ,że z nutrii.Pasztet z dzika tez elegancki
Kiedes mialem dostep do dziczyzny ale sie urwałoale dobrze zrobione pycha
nie dość,że zająć u góry dupny to jeszcze ani jednej Wielkanocnej emoty ni ma