Wpisy 2 017 577 – 2 017 676
15 kwietnia 2014 21:22 → 15 kwietnia 2014 21:47, 100 wpisów
siemka...
Lila 2014-04-15 (21:21) NASA
ksings...Ty mi napisz bo mnie nie było a Ty coś pisałes że A CO do lili to bardzo chciała żeby jej teść wyzdrowiał.Co Cię mój niezyjący teść obchodzi i co on zgubił na mp? Sam już nie wiesz co piszesz.
jarałaś coś na pewno dzisiaj.
ksings...Ty mi napisz bo mnie nie było a Ty coś pisałes że A CO do lili to bardzo chciała żeby jej teść wyzdrowiał.Co Cię mój niezyjący teść obchodzi i co on zgubił na mp? Sam już nie wiesz co piszesz.
jarałaś coś na pewno dzisiaj.
Jackwar.. .
........................................
........................................
Lila....
jackwar...
jocia...
Krasnalka.. .
..............................................
..............................................
Karwa. Oko jest moje wpis o tesciu też był mój, tylkoskopiowany przez kingsa. ale to było w p.s., wiec nie tyczylo sie rozmowy kingsa z nowatelka.
jetta...
jocia 2014-04-15 (21:23) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Cześć
Zastanawiam się dlaczego Pasko toleruje tego osobnika
Bo ten osobnik o nicku ksings,nie jet wulgarny,ma tylko swoje zdanie.
Cześć
Zastanawiam się dlaczego Pasko toleruje tego osobnika
Bo ten osobnik o nicku ksings,nie jet wulgarny,ma tylko swoje zdanie.
neptun ostatnio ja też mam mało czasu tu zaglądać ale to tylko zależy od nas samych czy tu bywamy
KSINGS
2 014 881. ksings 2014-04-13 (18:12) Regałowisko
nowatelka jetta 2014-01-22 00:29:04home Galicja
Nowatelka, po pierwsze, to tu na MP nikt sobie nie Paniuje/Panuje-, więc nie ma potrzeby tak pisać ;-)
Po drugie, powiem tak. Ten czat jest bardzo specyficzny i jesli ktoś nie ma poczucia humoru, bardzo szybko doznaje poczucia niesmaku.
Ludzie tacy jak dzisiejsi rozmówcy, nie będę wymieniać nicków, są właśnie aż za bardzo obdarzeni tymże humorem, czasem przechodzącym w złosliwość, więc takie sytuacje jak dzisiejsza- nikogo już nie dziwią.
Poczytaj trochę wstecz. Ja chyba z pół roku byłam śledziem, zanim się zapisałam do tej "sekty" ;-) i wiedziałam czego od niektórych M-paskowiczów można się spodziewac...
Osobiście staram się unikać sporów publicznych, bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a że lubię się pośmiać i czasem głupio popisać- jestem tu.
Owszem, to jest strona na temat liczb i typowania, ale raczej więcej na czacie pisania o piedrołach niż o konkretach. Na forum spokojniej jest...Częśc użytkowników udziela się tylko tam...
Osobiście więc uważam, że ta dziejsza sprzeczka nie miała najmniejszego sensu, bo znikąd się wzięła i donikąd poprowadziła.
Nikt tutaj nie typuje na 100%, gdyby tak było- wszyscy stąd byliby bogaci.
Każdy się myli, źle obstawia- nawet Jocia, którą darzę szacunkiem, bo się poświęca temu bardzo!
Na przyszłość - taka koleżeńska rada malutka- nie bierz wszystkiego tutaj na poważnie, zwłaszcza pisania i żartów Wieczornej Zmiany...;-)
Pozdrawiam
P.S. Co do Lili- Przykro, bo bardzo chorobę teścia przeżywała i miała nadzieje( jak i my) że wróci do domu, ale niestety, takie jest życie...
2 014 881. ksings 2014-04-13 (18:12) Regałowisko
nowatelka jetta 2014-01-22 00:29:04home Galicja
Nowatelka, po pierwsze, to tu na MP nikt sobie nie Paniuje/Panuje-, więc nie ma potrzeby tak pisać ;-)
Po drugie, powiem tak. Ten czat jest bardzo specyficzny i jesli ktoś nie ma poczucia humoru, bardzo szybko doznaje poczucia niesmaku.
Ludzie tacy jak dzisiejsi rozmówcy, nie będę wymieniać nicków, są właśnie aż za bardzo obdarzeni tymże humorem, czasem przechodzącym w złosliwość, więc takie sytuacje jak dzisiejsza- nikogo już nie dziwią.
Poczytaj trochę wstecz. Ja chyba z pół roku byłam śledziem, zanim się zapisałam do tej "sekty" ;-) i wiedziałam czego od niektórych M-paskowiczów można się spodziewac...
Osobiście staram się unikać sporów publicznych, bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a że lubię się pośmiać i czasem głupio popisać- jestem tu.
Owszem, to jest strona na temat liczb i typowania, ale raczej więcej na czacie pisania o piedrołach niż o konkretach. Na forum spokojniej jest...Częśc użytkowników udziela się tylko tam...
Osobiście więc uważam, że ta dziejsza sprzeczka nie miała najmniejszego sensu, bo znikąd się wzięła i donikąd poprowadziła.
Nikt tutaj nie typuje na 100%, gdyby tak było- wszyscy stąd byliby bogaci.
Każdy się myli, źle obstawia- nawet Jocia, którą darzę szacunkiem, bo się poświęca temu bardzo!
Na przyszłość - taka koleżeńska rada malutka- nie bierz wszystkiego tutaj na poważnie, zwłaszcza pisania i żartów Wieczornej Zmiany...;-)
Pozdrawiam
P.S. Co do Lili- Przykro, bo bardzo chorobę teścia przeżywała i miała nadzieje( jak i my) że wróci do domu, ale niestety, takie jest życie...
Kings, to po kiego borowika piszesz patrz na jette. No pacze i oko widzę, ale wiem ze tam jest, bo moje i sama wykroiłam je ze zdjecia...
krasnalek , machamy bo muchy latają
a jak muchy latają to gdzieś musi być gowno
a jak muchy latają to gdzieś musi być gowno
ksinsg chyba jednak Ty coś jarałeś bo pamięć to ja akurat mam zajebistą
Lila
jetta 2014-04-15 (21:25) Galicja
Karwa. Oko jest moje wpis o tesciu też był mój, tylkoskopiowany przez kingsa. ale to było w p.s., wiec nie tyczylo sie rozmowy kingsa z nowatelka.
masz już wszystko...
jetta 2014-04-15 (21:28) Galicja.
przecież widzę.deklarujesz miejsce zamieszkania - galicja.
jetta 2014-04-15 (21:25) Galicja
masz już wszystko...
jetta 2014-04-15 (21:28) Galicja.
przecież widzę.deklarujesz miejsce zamieszkania - galicja.
ja pierdyle o nieżyjących ludzich gadacie którzy nawet nie wiedzieli co to mp
Kings- no prawde piszę, no chyba że jeszcze ulica z numerem domu i kodem pocztowym
Mniej pijcie i jarajcie dziewuchy,bo znowu faceci pod Troję ruszą.
(dupy dajecie,i tyle na temat).
(dupy dajecie,i tyle na temat).
dawać losowanie
Lila- weź se melisę. Pacz na datę kiedy to było. Akurat wtedy Edytka sie pojawiła i jakies spięcia były, i coś tam pisała o Twoim teściu do mnie...
ksings a WY jak dupy dajecie to pała małajesteście miszczami w dupy dawaniu
Życie jest tak piękne a wy się kłócicie i spieracie o bzdety dajcie na luz \o/
Lila...poczekamy
Damian ja się nie sprzeczam tylko nie wiem o co chodzi kingsowi... w tym np...
2 017 551. ksings 2014-04-15 (21:14) Regałowisko
To dotyczy jetta & nie tylko.
Lila,popatrz na ; jetta .
2 017 551. ksings 2014-04-15 (21:14) Regałowisko
To dotyczy jetta & nie tylko.
Lila,popatrz na ; jetta .
HARTGE 2014-04-15 (21:36) Warsaw
Lila...w dwóch salonikach prasowych pytałemm nie mają
jetta ja też nie wiem o co mu chodzi.On jak kondziu sam nie wie o co mu biega
jetta
mnie chodzi tylko o Twoją Galicję.
określ się gdzie Ty ***a mieszkasz i gdzie Twoja Ojczyzna jest.
Ukrainką jetseś?
mnie chodzi tylko o Twoją Galicję.
określ się gdzie Ty ***a mieszkasz i gdzie Twoja Ojczyzna jest.
Ukrainką jetseś?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
05,07,10,27,28,32,34,38,40,43,49,53,64,65,67,68,69,70,71,78
Plusem jest liczba: 64
05,07,10,27,28,32,34,38,40,43,49,53,64,65,67,68,69,70,71,78
Plusem jest liczba: 64
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
kunegunda 5/6
jackwar 7/10
Tomek542 8/10
11111 5/6
Kubik1984 7/10
Qbik1984 7/10
dominik1988_88 6/8
dominik1988_88 6/8
witek212 8/10
Lila
zapodam Ci kiedyś kilka linków do tych cudzych spraw,jak Nas mordowali.
zapodam Ci kiedyś kilka linków do tych cudzych spraw,jak Nas mordowali.
A podobno wszyscy
w Eurolandzie mieszkamy
A tu takie nacjonalistyczne zapędy
w Eurolandzie mieszkamy
A tu takie nacjonalistyczne zapędy
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 02,14,20,28,31
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,03,04,08,10,12,14,15,19,20,22,24
Jak do tej pory 350 tysięcy nikt nie wygrał to raczej po tych wspaniałych zmianach tym bardziej szans na to nie ma.
HARTGE 2014-04-15 (21:42) Warsaw
a Galicja to jakieś dawne ziemie polskie chyba
Nasze Ziemie.
Ukraina Nigdy nie była państwem.
Jak Piłsudski Ruskich pogonił,to przy pomocy Ukraińców!
Mogliśmy być Państwem Federacyjnym,jak USA.
Do szkoły PROSTAKI,Gadać tutaj nie ma z kim!
żegnam.
a Galicja to jakieś dawne ziemie polskie chyba
Nasze Ziemie.
Ukraina Nigdy nie była państwem.
Jak Piłsudski Ruskich pogonił,to przy pomocy Ukraińców!
Mogliśmy być Państwem Federacyjnym,jak USA.
Do szkoły PROSTAKI,Gadać tutaj nie ma z kim!
żegnam.
Kingsie Drogi- Galicja- obszar Polski zagarnięty przez Austrię na mocy III rozbioru Polski, konkretnie Galicja Zachodnia, jeszcze konkretniej Kotlina Oświęcimska- pasuje Ci to?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 12,13,15,16,40,47