Wpisy 2 017 097 – 2 017 196
15 kwietnia 2014 13:29 → 15 kwietnia 2014 13:59, 100 wpisów
kondi my wierzymy i to wystarczy
A pamiętasz jak we wrześniu z uporem maniaka twierdziłam chyba przez trzy dni pod rząd, że będzie wysyp 70-tek też nikt nie wierzył a ja miałam 7/10
A pamiętasz jak we wrześniu z uporem maniaka twierdziłam chyba przez trzy dni pod rząd, że będzie wysyp 70-tek też nikt nie wierzył a ja miałam 7/10
tak medea...najlepsze jst to, ze Ty zawsze widzisz 6/10, a w kolekturze jest 7/10 ...mnie to jakos nie spotyka
Medea.. .
.....................................
.....................................
jaki lokalny browar u Was lilka jest?...nie licze domowych wyroobów własnych
kondziu browar nie problem,pisz jakie i wysyłam a nie się czaisz jak rak wiesz do czego
Witam wszystkich miłośników lotto, jestem tu nowy. Bardzo fajna stronka, licze na miłą współprace pozdrawiam
spokojnie lilka...teraz wielki tydzien i swieta...na pewno by nie doszedł
Wczoraj zagrałem na liczby ze snu bo tutaj u was wyczytałem ze takie coś jest i udało sie 3/3 stawka 5 czyli 270 zł zobaczmy jak dzis będzie
lilka, jak mnie najdzie na browara, to napisze ..oczekuj odpowiedzi
mateo poczekaj do po losowaniu zobaczysz jak kondziu się będzie cieszył z 3/10
ja pier dolca dostaje, lae dopiero jak lilke przescigam w punktach...a tak to spokojny jestem
no zobaczymy co dzis wypadnie, ja wysłałem 3 zakłady na 10 i 3 na 3
Kto dzisiaj losuje ???
....................................
....................................
kondziu co może być Twojego dobre jak Ty wiecznie jęczyszzłą aurę pociskasz wszystkim
powiem tak... w piątek troche poczytałem i zainteresowało mnie to.. w sobote sobie na sucha patrzyłem, trafił bym 3 w niedziele to samo to w pon powiedziałem ze musze puścić, i sie udało... ale może to tylko 1 raz
kondi bo ja mam pomroczność jasną jak widzę, ze moje cyferki lecą. Ile razy już źle sprawdziłam zakłady i darłam 4/10 bo mi się cyferka z emocji zgubiła to już nawet nie liczę. Szczytem wszystkiego była tamta akcja z dwoma jak mi się wydawało 6/10 które okazały się 7/10 oraz 6/10. Moja mina w kolekturze musiała być bezcenna. Chyba podobna jak wtedy gdy w kolekturze dałam jak myślałam 3/9 z + z chybika a Pani zamiast żądać dopłaty do puszczanych zakładów wypłaciła mi jeszcze 10 złotych
ja nie gram w TSie , tylko u buka, bo musimy oszczędzać. Żona upatrzyła se drogi komplet wypoczynkowy
gdzie est pionowa kreska na klawiaturze nie moge za fiksa znależć
dotam - eh te żony zawsze cos wymyslą... jak dobrze ze ja nie mam żony
jak masz może niemiecka klawiature tak jak ja to pierwszy po lewo od entera
a propos oszczędności przez przypadek ogladałam fragment jakiegoś paradokumentalnego serialu na Polsce "Dlaczego ja ?" czy jakoś podobnie. I tam główny bohater właściciel kilku barów do swojej pracownicy samotnej matce kilku dzieci zarabiającej 1400 złotych na rękę dawał dobre rady, że jak nie ma pieniędzy to trzeba oszczędzać na przykład jadąc na wakacje nad Bałtyk a nie do ciepłych krajów. Kurcze nie wiem skąd scenarzysta wziął pomysł ale uśmiałam się do łez
dobrze że moja nie ogląda losowań , bo by jeszcze taką kolię chciała jak mają prowadzące
medea widziałam to.W końcu zabrał dzieciaka współlokatroki do lunaparku i pracownikom dał podwyżkę a tą co zwolnił przyjął spowrotem.Wczoraj to było.