Wpisy 2 016 997 – 2 017 096
15 kwietnia 2014 13:03 → 15 kwietnia 2014 13:29, 100 wpisów
kondi: lizaki wyszły z opóźnieniem i Pani na poczcie mi mówiła, że dojdą najprawdopodobniej na czwartek mimo opcji "Priorytet" (pewnie spory ruch z kartkami świątecznymi)
Pasko Ty siem nie tłumacz karwaCo to za czasy żeby na wygraną nagrodę 3 miechy czekać
Faktycznie w astrologi nastąpiło przesuniencie o jeden dzień do przodu i zestawy które są na jutro , grają już w drugie losowanie dzien wcześniej.
buahahahahahahahahahahahahahahha
buahahahahahahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buahahahahahahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pasko jak mi karwasz kiedyś taki numer wywiniesz to Ciem do sundy podamPójdę do prokuratury i zobaczysz wtedy
a na koniec na pożegnanie nagotuję Ci żurku na 300 osób.Będziesz się mógł z kolegami w celi podzielić
założę się, że sie karwa znaczek w miedzyczasie odklei i liazki wróca do nadawcy
kondi: my widzę mieszkamy 50km od siebie, więc raczej na pewno dojdzie na jutro
widzis co sie dzieje...lilka specjalnie zawala typy, zeby nie łapnąć się na poduim
Pasko dobra żart żartami a tak na poważnie powinieneś mieć od tego jakąś osobę co załatwi to na pniu
tak to jest jak świstaki zawijają w sreberka tym razem zą lyzaki
Pasko brak zainteresowania w tym kierunkuwe siostrę jak masz albo brata
Pas... emotkę lizak i wszyscy będą zadowolnieni niejednokrotnie
kondziu ja nadgorliwa? Chyba Ci się coś popierdyliło.Nadgorliwośc gorsza od faszyzmu
kondziu dopiero połowa miesiaca. A to dla Ciebie http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_4_68.gif
kondziu masz to od Janusza https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1RPMKjvrWnceT9QqporCWDZnxLM0MiM8Dvqy2H5sB4X3ndlRaiA dojdzie na czwartek
Dzień Dobry jestem z .... s Konana
Chwila przerwy to wpadłam kolegów odwiedzić
Chwila przerwy to wpadłam kolegów odwiedzić
kondziu jak tylko 50km od Janusza mieszkasz to mogłeś sam podjechać po lizaki a nie jęczysz i jęczysz wiecznie
Z północy Polski na południe przemieszczają się chmury z ulewnym deszczem a nawet gradem. Miejscami grzmi. Najgorzej jest w okolicy Bydgoszczy, Poznania.
.................................................
.................................................
przy okazji Ci tego browara wyślę przegranego bo od roku wysyłam tak jak Pasko Tobie lizaki.Adresu nie podałeś