Wpisy 2 011 207 – 2 011 306
10 kwietnia 2014 00:52 → 10 kwietnia 2014 03:23, 100 wpisów
Miałam święty spokój z gołębiami .. znajomy podarował mi wypchanego sokoła .. właśnie na balkon
Omijały france.. z daleka, ale po dwóch latach ptaszysko sie rozpadło ( warunki atmosferyczne) i wredoty znowu siadają
Omijały france.. z daleka, ale po dwóch latach ptaszysko sie rozpadło ( warunki atmosferyczne) i wredoty znowu siadają
Ciekawe co się dzieje z Vondeoffem, może jaką 5/5 wytypuje znowu na 14:00, ale chyba jeszcze za wcześnie..za miesiąc..moze znowu
Gonzaga, świetny pomysł..może żywy okaz by posiedział na balkonie
jocia proszę o pirmidkę
Witaj jocia Witaj mw
3,33,43
13
53
3,13,33
3,23,43,53
23,53
43,53
3,53
13
13,33
3
mw..na pożarcie
13
53
3,13,33
3,23,43,53
23,53
43,53
3,53
13
13,33
3
mw..na pożarcie
,dzięki jocia,śpij dobrze
mw,a Ty nie śpij,to jeszcze nie pora
2 011 229. jocia 2014-04-10 (01:32) Polska
mamtego
Wracam w mapki << w łożku nie mam mapek
mamtego
Wracam w mapki << w łożku nie mam mapek
jocia,ja też próbuję,jakoś nie do końca z sukcesem
mamtego
mw,obudziłeś się
jocia,na gołębie dobra jest żyłka nad balustradą lub kot.Ale to nie moje doświadczenie i ...nie wcinam się.I jeszcze nagrany głos ptaka -np.jastrzębia.Takie pomysły stosował nasz market Leclerc.
mw-jak dzisiejsze sukcesy
4/10
ja patrze w międzyczasie na inne strony,nie śpie
sorry,mój skurczybyk-komputer zaczął robić sobie aktualizacje
wkurzaj ace to jest jak sam się komputer rządzi u mnie to samo
Ja też uczę się Multi Pasko i zaglądam w różne opcje.
Wydaje mi się,że 9 będzie dobra
6 za oknem.Zimno.Byłam z psem-nie teraz oczywiście-zmarzłam.
zimno
Nie pytam o Twoje sprawy.Jak zechcesz to powiesz.
bez zmian. zmienmy temat
Ale 9 wydaje mi się pewna
Nawet zbitka
9
Spójrz na inne typowania.
75 mocna
czyli ?
75-tak wygląda
9,13,19
30,37
To takie moje
40 też
48-może??
ciekawe
No nie wiem,chciałabym
Sprawdziłam typowania ,,swoich ,, liczb od 1957-mogą być w tej wersji-kiedyś.
czyli to do lotto?
jocia,sorry,akurat nie zapoznałam się z Waszym(na tym czacie) typowaniem.Nikt mnie nie nauczył i nie umiem tak typować.Może patrzę,lecz nie widzę.Mam swoje,ale to nie znaczy,że nie chcę się nauczyć
mw-co znaczy do lotto?
duzy lotek
Zatypowałam w lotto też.
Tylko tam jest 12 liczb.Nie wiem dlaczego.Widać tak ma być.
Ale podziwiam Multi pasko.Można wszystko sprawdzić,aż do 1957 roku.Wielki ukłon.
od*
A tak poza tym,słucham sobie D.M,bardzo ich lubię niezmiennie i od lat.I ta 9 jest moją gwiazdą przewodnią na jutro
Widzę,że zgadzasz się ze mną
Święta niezadługo-koniec świata
Lubisz święta?
trochę lubie
To znaczy zgadzamy się.Ja też tylko trochę.Wolałabym spędzić je inaczej,ale....tradycja.....No i Rodzina byłaby zbulwersowana
u mnie święta to dziś raczej tylko z konsumpcją mają wpólnego.kupę lludzi w sklepie koszyki żarci akupuje
Kiedyś świętowało się inaczej-przynajnmniej ja to tak odbieram.
Tak,masz rację.Teraz to komercja.Powoli żadnych odczuć wyższych.Drażni mnie to totalnie .Życie się zmieniło i nasze odczucia także
szkoda .święta powinny być bardziej duchowe i do przemyśleń nad własnym życiem
Czy ja wiem??Nie jestem zbytnią ,,świętoszką,,.Przepraszam jak Cię uraziłam.Nad własnym życiem trzeba się pochylić nie tylko z takich okazji.Postanowiłam w tym roku odejść od tej tradycji świątecznej i zmykam.Po prostu mam dość.
ja też nie jestem święty. tylko ten czas właśnie niektózy co nie mają czasu moga poświęcić na [przemeyślenie
Tzn.nie uciekam,ale proponuję inne opcje.Wypad w plener,ogródek
Jasne,przemyślenie....W natłoku pracy zapomniałam o uczczeniu śmierci naszego,polskiego Papieża
Dla mnie był i jest dużym autorytetem----zapomniałam
idę spać bo oczy się zamykają
Wiesz jak te liczby są przewrotne? Mój horoskop z moją datą urodzenia wskazuje mi liczbę 3.Mój mąż ma liczbę 5.A nasz syn-8.Podlicz to.3+5= 8.Nie wiem ,chyba to dobrze.
Jasne.Jak zwykle pogadałam sobie.Dzięki za cierpliwość.Śpij dobrze.Dobrego dnia i miłych perspektyw i udanych losowań
mw
Jocia,miłego dnia-