Wpisy 2 008 687 – 2 008 786
7 kwietnia 2014 12:15 → 7 kwietnia 2014 13:42, 100 wpisów
póżniej wysiadłam z tego auta jak zabili tego chłopaka,wzięłam bordową kurtkę i poszłam na nogach po dzieci,po drodze rozmawiałam z panią przez telefon
ja ostatnio dużo myślę o komunii syna,o różnych przyziemnych rzeczach,ale jak się obudziłam nadal czułam ten lęk i bezradność
aha i do tego pamiętam że zastrzelili tego chłopaka przez poduszkę i było to na przeciwko Kościoła
Gracz z miejscowości Barcin wygrał 300 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Radom wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Witam
Nowotelka z Twojego snu -9,15,54,36,76,7,50
Jeżeli możesz sny opisuj na Forum
Nowotelka z Twojego snu -9,15,54,36,76,7,50
Jeżeli możesz sny opisuj na Forum
Mateusz
nowatelka
krzysiek
Lilka
krzysiu a jak wy tłumaczycie te sny??
ja z reguły nie pamiętam co mi się śniło,ale to zrobiło na mnie ogromne wrażenie,niby pierdoły,ale czemu akurat takie złe
ja z reguły nie pamiętam co mi się śniło,ale to zrobiło na mnie ogromne wrażenie,niby pierdoły,ale czemu akurat takie złe
Lilka-mnie też, na chwilę wszedłem i zaraz wyszedłem hehe
Wojtas takich matołów tempakó to jeszcze nie widziałąm jak dzisiaj
Nowotelka ja snow nie tłumacze,moga Tobie pomóc na tym forum
http://www.ezoforum.pl/forum.php
http://www.ezoforum.pl/forum.php
MaTq pomogłeś mi mogłam się wygadać,czasami to potrzebne żeby poczuć się lepiejdziękuję i tobie krzysiu również dziękuję,zmykam
Lilka-ostatnio pełno takich czubasów tam jest
http://demotywatory.pl/4314859/Zakompleksiona-sfrustrowana-zadna-akceptacji-ogolu-kobieta
Wypisz ,wymaluj,to ja.Zakompleksiona baba ze Śląska,łasząca się do wszystkich menów na czacie.
Wypisz ,wymaluj,to ja.Zakompleksiona baba ze Śląska,łasząca się do wszystkich menów na czacie.
Lila
Wojtas
Wojtas
Robal.
A był taki wpis.
A był taki wpis.
emerytka
Lila.
To nie głupoty,to fakt.
To nie głupoty,to fakt.
jolka
Lila.
Już o tym zapomniałam,ale przeglądając demotywatory,przypomniało mi się.
Już o tym zapomniałam,ale przeglądając demotywatory,przypomniało mi się.
e46
wiesz - hihi - nie wszystkie mają taką samą wagę
tzn. przynajmniej ja - trochę inaczej patrzę na wpisy kilkuwpisów z płna wiedzą, a trochę inaczej na wpisy klonów do zadań specjalnych
wiesz - hihi - nie wszystkie mają taką samą wagę
tzn. przynajmniej ja - trochę inaczej patrzę na wpisy kilkuwpisów z płna wiedzą, a trochę inaczej na wpisy klonów do zadań specjalnych
emerytka nie przejmuj się głupim pisaniem.Ja to już sobie w łeb powinna strzelić tu o mnie wypisywali nawet nie widząc mnie na oczy.
e46
i trochę inaczej na inne jeszcze bardziej - rozumiesz, co mam na myśli
i trochę inaczej na inne jeszcze bardziej - rozumiesz, co mam na myśli
Lila.
Nie przejmuję się.
Nie przejmuję się.
Robal.Wiem.
Wyjazd do Z.
kondziu nie zrobiłam jeszcze nic bo jak mam czas to karwa za lasem siedzi menda i nie widać
nie podobaja mi sie losowane liczby...no kaszana..kaszana jka nic
kondziu gdzieś ty był???
Lilka i wszyscy obecni
kondziu
kondziu a medusia dowaliła!!! czemu nie podkradasz???
a wczoraj agatkaa znalazła 4 listną koniczynke i dowaliła wieczrorkiem 6/9 i 5/10 ha ha ha cza szukać po trawnikach...
kondziu bo pewnie nie pytałeś...a przeca masz z nią kontakt...o cholera mozę siw wygadałam...? ale dostanę joby...
ja nic nie wiem mnie tu nie ma...
ja dostałem czterolistną od TS...chyba musze sie jej pozbyc, bo od tamtej pory pech jak nic
ja cały czas na mule i wodorostach w jadłospisie jadę..tylko zdrapki mnie wyratowały
kondziu ale twoja sztuczna pewnie w jej prawdziwa...i to znaleziona z poświęceniem bo kotek był głodny...
powiedzcie mi jedna rzecz czemu jak zawsze zagram podwyzszone o 5 czy 7 to nigdy nic nie trafiam cholerka jasna a jak z plusem to juz wogole dno
Użytkownik gonzaga dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
jolka jak z + to polecam moje senne zawsze coś z nich wlata a ja nigdy nie gram na +...
kondziu a mi się spodobały z horoskopfree i jedne sobie wziełam...
może jak dzisiaj kotke do sterylizacji zaniose to i weterynarz pecha wytnie
kondziu masz 33 4 9 ??