Wpisy użytkownika jolka1707
Łącznie 175 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 707 001. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
kurde nigdy nie wygralam wiecej jak 2000 tys a sorry 5 w lotka w zeszlym roku ale w multi jak na 5 pln to byla nawett 7 ale jak stawka razy 5 o 7 to najwiecej 6 i konieccccc
witam wszystki ma ktos moze jakis pomysl na wieczor na bonusa z multi?????
jak gralam na 7 to cos wygrywalam a teraz na 10 i wiecej jak 5-6 niechce wejsc!!!!!!!
co tu ciekawego obstawiac na MM o 14??? ktos poleca cos ciekawego?
nie dziekuje i pzdr Jola wiecej niz 5 ostatnio nie moga a sorry raz 6 byla
sluchajcie powiedzcie mi od 4 losowan zgaduje tylko plusa a gdzie reszta liczb...
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/metoffice-przestrzega-przed-poteznym-cyklonem-kiedy-sie-uformuje-skieruje-sie-na-europe,103654,1,0.html naszczescie nie u nas ...
Jac brakuje jednej liczby Na multi 2,12,16,24,26,27,46,54,60 z plusem
z drinkiem czekam w skupeniu na losowanie i oczywiscie musza wyjsc moje numerki
Eryk wszystkiego naj naj duzych wygranych skorpiony maja szczescie!!!!
sprawdzac czy jstem juz bogata czy najpierw drina sobie zrobic
Wasyl tak samo bylo jak mialam 5 w duzego 6 byla o 2 numery wieksza
ale tak patrze na tabelke MM i od paru losowan wiecej jak 33 tys nie ma wygranej
Wedrowca tylko ze tych drugich jest coraz wiecej cholera jasna
Nicola moze powieje tu troche nad morzem i tez slonko wyjdzie
Jocia nie wiem jak to jest jak gralam od czasu do czasu i za normalna stawke to zawsze cos bylo podnioslam stawke i wiecej jak 6-7 nigdy nie weszlo
Staszek ja z 7 weszlam na 10 przez ten bonus a oni tylko z nas kase sciagaja
Jocia ale wczoraj i dzis pomylilam jeszcz kupony do gry!!!!!to juz zenada
Jocia ale wczoraj robilam spcjalnie porzadek w kopercie !!!!!!
u mnietez wieje i leje jak cholerka zeby sie czasem nie pomylili z tym huraganem
Jocia patrzalam teraz na tabelke wygranych MM i ta z plusem wogole bardzo kiepsko jak placili
Jocia mam glupie pytanie czy w MM mozna skreslic wiecej niz 10 liczb???Znaczy system jak w duzym lotku
bo naprzyklad w kraju gdzie mieszkam robia systemy w lotka kwadraty 10x10 liczb i mozesz wykupic kwote 1 lub 2 moze trzy np za 25 euro
Staszek nazywa sie to EGOIZM nawet nie zdaze zadzwonic do sklepu zeby podac numery strasznie pozno 13.58
« PoprzednieKolejne 100 »