Wpisy 2 007 834 – 2 007 933
6 kwietnia 2014 13:24 → 6 kwietnia 2014 13:54, 100 wpisów
czak inkszej było tylko wtedy jak się ktoś dopierdzielał i niepotrzebnie podnosił mi ciśnienie
nowatelka
cieszyć się powinnaś,bo czasy się pozmieniały-paluszki służą teraz do rozmowy,język do dawania rozkoszy,hujem pozostaje "zbijać gruchy"
cieszyć się powinnaś,bo czasy się pozmieniały-paluszki służą teraz do rozmowy,język do dawania rozkoszy,hujem pozostaje "zbijać gruchy"
Lila ale to należy tak robić bo człowiekoi by wlezli na głowę.
W takiej sytuacji to buzi,buzi i kopa.A co.
Miłej niedzieli!
W takiej sytuacji to buzi,buzi i kopa.A co.
Miłej niedzieli!
nie mam słów wszyscy mi zazdroszczą a tu nie ma czego bo mnie wujek bije i ucieka
Lila foczka to foczka piekne zwierzatko,a w zoo byłem ale foki nie widziałem ,ale w fokarium na Helu jest pieknie
torsan na polowanie bedziesz chodzil a jak cos upolujesz to do pokoju ,pograc w piotrusia pana i wypad do domu
Gała-lepiej będzie znaleźć dziewczyne i z nią pojechać jak juz coś
torsan pewnie,potrzebna Ci sponsorka stara pudrnica po 60 jak piącha do nosa
torsan nie patrz ze ma 60 lat i na twarz skup sie na pupie i ......
Lila wiem ja zartuje sobie ze sponsorka ,wiem ze ciezko jest z praca ,kasa
Gała-ja odkładam cały rok na wakacje i to co u buka wygram też odkładam i wystarczy żeby gdzieś pojechać
torsan i supcio własnie trzeba odkładac osczedzac jak jest z czego,ja tez mogłem wygrana przepier dzielic na pierdoły,ale 2stówki na konto do banku,buciki kupiłem spodnie tez,szaliczek tez
moze dzis ,moze jutro i morze wakacje,znowu sie napije słonej wody
ja taki grzeczny,miły,sympatyczny,uprzejmy prosze dac mi wygrac potrzebuje na wakacje