Wpisy 1 994 438 – 1 994 537
26 marca 2014 18:51 → 26 marca 2014 19:20, 100 wpisów
i zamierza normalnie występować
to tak jak stoch do małysza. małysz miał to coś
jak on to mawiał błysk
jutro u mnie tarnów w składzie jak na ligę: hancock,vaculik,łaguta,buczkowski,kołodziej,gomolski
mecz jakby była liga
kondi Małysz to fenomen socjologiczny, niczego nie ujmując Stochowi on tego nie powtórzy...ja pamiętam moja babcia nawet z niecierpliwością oglądała Małysza i przezywała jak wygrywał..bezcenne...
gaja zgadzam się w 100 %
Stoch jest wielki, ale Małysz (mimo, że gorszy w osiągnięciach) Większy
jak Gollob wygrywał Grand Prix w Bydgoszczy to ja płakałam jak bóbr...ze szczęścia...
małysz nie jest gorszy, małysz w ilości trofeów przewyższa zdecydowanie stocha
stoch już nie zdobędzie kryształowej kuli . zobaczycie,
Gaju, kiedyś tenis oglądałem pasjami...odkąd nie mam TV, juz nei ogladam
w przyszłym wypalą prevc i freund , a jak dojdzie do siebie schliri to max podium pś
Monet..nie wiem..ale dla mnie Małysz to człowiek-instytucja..płakałam jak oddawał ostatni skok...
prevc wg mnie może zdominować przyszły sezon. ale jeszcze zobaczym
odebrałam to tak jak cos w moim zyciu tez sie skończyło choć wiem ze to brzmi dziwnie...
tak jak u nas jeżdził leigh adams . teraz jest go brak,jak swój był
kondi moze jednak zainwestuj w tv zeby od czasu do czasu obejrzec coś ciekawego...
mw Adamsa wspominam dobrze..wierny Unii Leszno szkoda tej kontuzji odniesionej po zakończeniu kariery...
ksiądz jak bywa po kolędzie, to nawet kasy nie bierze, bo Tv nie widzi
szkoda na żużlu nie miał poważnej kontuzji, a po karierze kaleką został ale trzymam kciuka że da radę jak Cegielski
Cegielski pójdzie do ołtarza na własnych ogach..czytałam wywiad z nim..
u mnie w sezonie to podstawa nsport i eurosport, teraz zaplecze będzie na TVP Sport
gaja polonia bygdoszcz będzie na tvp sport
będzie jeden mecz kolejki 1 ligi na żywo
nie ma czego ogladać...jak rozmawiam z kolegami w robocie, to częsciej niż o programach TV jest pytanie w stylu "czy widziałeś tę reklamę, jak...?"
mw nawet nie wiedziałam..tak im kibicowałam w zeszłym sezonie..tyle nerwów zjadłam..a oni spadli...
bydgoszcz ma w ostanich latam problem z finansami, niekompetetni ludzie działają tam w klubie
u nas tez były problemy jak był sokołowski,potem przyszedł nowy prezes i klub wyszedł na prostą
nawet zdobyliśmy po długim czasie mistrza
Leszno to jest miasto żużla, żużel tutaj to tradycja,jedyny lokalnie liczący się sport,bez niego niewielu by nawet nas kojarzyło gdzie to jest te Leszno, my jesteśmy najmniejszym żużlowym miastem z takimi sukcesami
ja bardzo lubiłam Henke Gustafssona...fajny facet...bardzo w Bydgszczy lubiany choć potrafił zawalić mecz...
do tej pory jesteśmy najbardziej utytułowanym klubem żużlowym w polsce
mw no te wasze derby z zielonką budzą emocje....przypominają mi sie nasze derby z nadkompletami publiczności...ach to były czasy..łezka sie kręci w oku...
ja lubiłem tez henke. nawet bardzo, ogólnie lubiłem oglądać bydgoszcz za czasów gollobów,henki,protasa , smitha, to była drużyna
------
............................................
<< Dobry wieczór >>
............................................
<< Dobry wieczór >>
kiedyś z zieloną były regularne bijatyki kibiców ostanie lata na szczęście uspokoiło się kibice zmądrzeli
pewnie
i nielsena,knudsena
Nie gadać o głupim żużlu, a o liczbach ... .
......................................................
......................................................
pamiętam ja chodzę od przeszkolaka na żużel
Wędrusiu a tak mi sie zebrało na wspominki, to mw mnie sprowokował..
w telewizji tęz wtedy oglądałem z ojcem
ja byłam pierwszy raz gdy miałam 10 lat..przypadkowo zresztą i to była miłosc od pierwszego wejrzenia...tez zapach te emocje...
Gaja.. .
..........................................
..........................................
mnie ojciec zabrał jak miałem 5 lat i od tego czasu się interesuję
pamiętam czasy jak unia jeździła krótko za zapleczu
wn
są do bani.rzeczywiście, kiedys to było . hałas tez robił swoje,atmosfere głośniej było i lepiej
Gaja.. .
Żartowałem.. .
....................................................
Nie można tylko mówić o liczbach, bo to stałoby się nudne.. .
Żartowałem.. .
....................................................
Nie można tylko mówić o liczbach, bo to stałoby się nudne.. .
Mój 1 zakład 1,7,18,22,38,43,48,53,67,75 i drugi : 23,26,34,35,47,56,65
ja byłam na meczu podczas którego Per Jonsson doznał w wyniku upadku paraliżu...tez wielki zawodnik...
MW.. .
................................................
................................................
wn święta prawda o rzeczywistości też trzeba rozmawiać nie tylko o fikcji, marzeniach jakim jest wygrana w lotto
ja go nie pamiętam
może pewnie dlatego że my żeśmy jeździli ligę niżej