Wpisy 1 994 338 – 1 994 437
26 marca 2014 18:18 → 26 marca 2014 18:50, 100 wpisów
75
6
gaja
gaja 43
Bongolas nie masz wyboru, musisz skonstruowac jeszcze jeden kupon gdyż to najpewniejsze pewniaki...
38 dobre ale 43
bongolas ja miałem już wcześniej wytpowane 3 liczby z pierwszego twojego zestawu, także nic więcej nie biorę
bongolas jesteś z wielkopolskiego a daleko masz do mnie do Leszna?
powiem szczerze ze nie potrafię wybrac z 60-tek..a na pewno cos poleci...pomóżcie mi..
aha to trochę daleko
bliżej mnie do Poznania
unii leszno smycz?
tak ?
aha,ty na takie rzeczy chodzisz?
ja od lat kicicowałam Polonii Bydgoszcz..za sprawą arcymistrza Tomasza Golloba...ale teraz po spadku kolejnym chyba sobie odpuszcze..w Bydgoszczy nie nma juz tej atmosfery...
Grand Prix tez sie rozpierdzieliło..kluczowi zawodnicy rezygnują z walki o tytuł...zuzel przezywa kryzys...
ja kibicuję Unii leszno prawie od urodzenia,nawet jak będzie kiepsko nie odwróce się
gaja już w piątek o 19 na eurosport speedway best pairs z torunia
gaja ja na tą chwilę nie cierpie klubu z torunia.
gaju mnie jutro ciekwy sparing tarnów przyjeżdza w najsilniejszym składzie.
mw ale Karkosik kasą sypie i będą sie liczyc w walce o złoto chociaż mają karę..iles tam punktów minusowych..
ja nie lubię torunia za działaczy. do zawodników nic nie mam
ale karkosik podobno się zamierza wycofać ten i troche przyszły rok i spada z klubu
polonia piła to bez urazy teraz dno
mw mi było przykro ze Gollob symbol Polonii odszedł do jajwiększego rywala.. ale teraz nawet go rozumiem..w Bydgoszczy ogromne problemy...
a golloba zawsze lubiłem mimo że nie nasz leszczyński
pozazdrościłem joci wyłapywania liczb z moich testów - teraz sam szukam
gollob to klasa nie oszukujmy się on ma wymagania
myślałem, że nie ma nic gorszego od tureckiego skowytu i płaczu dziecka....ale te marcowaie kotów jednak to bije
Hampel bardzo dobry,ale brakuje mu tego czegoś co ma gollob
zaraz a czy to Jacek Gollob nie podpisał kontraktu z Polonią \Piła...
tak jacek gollob jest zawodnikiem polonii piła