Wpisy 199 070 – 199 169
26 grudnia 2010 19:34 → 26 grudnia 2010 22:49, 100 wpisów
Witam All cieplutko
Szczery >>>>
P A S K O >>>>>> Czy cieńsza czcionka w wynikach lotka jest zamierzona ? Wydaje mi się ,że poprzednia wersja była bardziej czytelna

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Szczery >>>>

P A S K O >>>>>> Czy cieńsza czcionka w wynikach lotka jest zamierzona ? Wydaje mi się ,że poprzednia wersja była bardziej czytelna

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

na 22 takie 3 wysłałem 13,17,21,62,72,73 13,18,21,62,72,73 13,18,50,59,62,73
Hoho.
Fuj.

Fuj.

ale musicie przyznać,że zestawik cud miód malina.wejdzie jak nic.dobrze,że w maszynce do włosów zapomniałem zmienić ustawienie to też nie mam co rwać

jak wpadnie ta 7/7 to jutro golę sie za zero z rozpaczy.Chodź i tak nie za wiele na główie
5 razy ruchów maszynką i po sprwaie
5 razy ruchów maszynką i po sprwaie
brak maszynki do strzyżenia dlatego bede musiał poczekać do jutra jak cos

a no to jak tak to ok.ale lepiej lecieć do kwatery jak do fryzjera

Wesoły,a Ciebie co? Zasypało?
no to za 15min wyleci czar TS-u czyli Jasińska z domu Faraon i wypuści nasze kulki

Wesołych Świąt!!!

Inżynierze,trochę się przysnęło z tymi życzeniami
Święta,święta i po świętach
Święta,święta i po świętach
ahoj , na 22 15 /2 17 28 31 /4 19 21 37 /7 15 44 69 79 /1 13 29 57 78 /hezky vecer 

Jak co roku. Wszyscy nie mogą się doczekać a gdy miną to cieszą się że już się skończyły.

Następny wietrzący spisek?

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 03,06,07,11,20,30,32,35,46,47,51,54,61,62,65,67,72,75,77,78 - Plusem jest liczba: 06
pewnie nagrywają wcześniej parę losowań i w zależności które jest im na rękę to je puszczają 

a teraz mag. jest czas o dopytanie sie o szczegoly 
z jaka stawka poszlas ??
i iloma liczbami 

z jaka stawka poszlas ??
i iloma liczbami 
Hoho.
Teraz możesz ze złości sam sobie wylizać.

Teraz możesz ze złości sam sobie wylizać.

Mag.
Gratulacje.

Gratulacje.Hoho,ale Ci emerytka dowaliła
Buahahahahahahahaha
Buahahahahahahahaha
hosia > Żadne czcionki nie zostały zmienione w dziale wyniki. Może spróbuj CTRL + 0 (zero)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam <mag>. Mam takie pytanko: obserwuje twoje typowania pareczek i jestem zdziwiony skutecznością z jaką grasz.Czy to jest jakaś tajemnica doboru liczb,czy możesz to powiedzieć??Pozdrawiam Picasso19
Mag.. . Brawo!
................ .
Pozdrawiam.
................ .
Pozdrawiam.
ok czas na sen. Jutro wstawanko z rana bo do pracy.Dobranoc wszystkim i
dla wygranych
dla wygranych
mag.cholernie boi sie slawy ,ciekawo gdzie spierniczyla przed fanami ??

nie, to nie żadna tajemnica
) chciałam w tamtym roku podpowiedzieć jak grać,ale nie wysłuchano mnie, więc nie wypowiadam się teraz jak i co. Wędrulek
) chciałam w tamtym roku podpowiedzieć jak grać,ale nie wysłuchano mnie, więc nie wypowiadam się teraz jak i co. Wędrulek
Gratki mag. Wyczuwam zapach siarki. Czyżby cyrograf z
?
?
This is it .Jasne,że tak. Pasko DZIĘKUJĘ. A już chciałam zakładać denka od butelek na patrzałki 
Emerytka nie fisuj. Jak bedziesz mila to ja wygram to kupie ci chodzić z tytatu od nasa
Hoho.
Piszesz od rzeczy,Ty chyba sam nie rozumiesz co napisałeś.
Piszesz od rzeczy,Ty chyba sam nie rozumiesz co napisałeś.
a szkoda mag bo pewnie byś coś mądrego powiedziała na czym wielu by skorzystało gdyby umieli słuchać.No coż szkoda,myślałem że sie dowiem rąbka tajemnicy.Pozdrawiam i dobranoc

dobrze,że już po świętach(kolano zbite)
tak