Wpisy 1 984 821 – 1 984 920
19 marca 2014 18:04 → 19 marca 2014 19:12, 100 wpisów
na moje to powinno być tak jak kiedyś powinny być egzaminy na studia, bo moim zdaniem i wielu matura jest za łatwa i nie może być wyznacznikiem na studia
jak zdolna przez całe technikum dopuszczający z polskiego, ja poprostu umiem czytać ze zrozumieniem i z tekstu wyciągam. także nie trzeba być bóg wie kim
trzeba myśleć
no więc o tym pisze mw ze nie musiałes się duzo uczyc gdyż jestes zdolny i szybko kojarzysz..
ja jak zdawałem maturę to się zdziwiłem, łatwością, myślałem że będzie ciężej. ja pisałem jak jeszcze nie było matmy,zamiast tego geografie wybrałem
gaja prawda, wielu powtarza mi i powtarzało że jestem zdolny i bystry, tylko leniwy
W niedziele pofatyguję się i na tace rzucę w intencji. Nich krzysztof już zda tą maturę bo czym będzie bliżej tym będzie gorzej.
ale w sytuacji sprężam się włączam umysł i daje radę
w przyszłym roku,bo w tym nie dam rady ,zamierzam zacząć jakieś studia, jeszcze nie wiem ,ale trzeba wybrać takie po których jest perspektywa pracy na wiele lat
nie oszukujmy się trzeba się dostosować do rynku
Monet
"powtarzało że jestem zdolny i bystry, tylko leniwy" - nie to żebym wątpił ale chyba każdy ten kit miał wciskany.
To tzw. bajer-motywator.
To tzw. bajer-motywator.
monet ale ja nie chwaląc się mam potencjał, nauka przychodzi mnie łatwo, także to nie żeby dodać skrzydeł, tylko lenia motywować
gaj trzeba się rozwijać
Zaplanowałam zajęcie na jutrzejszy dzień.
http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201403/1395152291_6ycqnz_600.jpg
http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201403/1395152291_6ycqnz_600.jpg
gaja
mw29121986 2014-03-19 (18:10) Leszno
w przyszłym roku,bo w tym nie dam rady ,zamierzam zacząć jakieś studia, jeszcze nie wiem ,ale trzeba wybrać takie po których jest perspektywa pracy na wiele lat
Jak chcesz opcję na wiele lat- pewną i bezpieczną to w tym kraju tylko-
te studia Ci to zapewnią.
Wyższe Seminarium Duchowne.
Jak chcesz opcję na wiele lat- pewną i bezpieczną to w tym kraju tylko-
te studia Ci to zapewnią.
Wyższe Seminarium Duchowne.
monet jak się tam nie nadaje
na pierwszy rzut oka administracja u nas rośnie w siłę
witaj Brajan
Hej Brajan
ja nie chce być darmozjadem
1 984 848. mw29121986 2014-03-19 (18:19) Leszno
monet jak się tam nie nadaje.
1 984 832.
nie oszukujmy się trzeba się dostosować do rynku.
Właśnie ... jak trza to trza.
monet jak się tam nie nadaje.
1 984 832.
nie oszukujmy się trzeba się dostosować do rynku.
Właśnie ... jak trza to trza.
u mnie właściciel wypożyczalni filmów stara się o koncesję na... zakłady bukmacherskie, ma już lotto, rachunki za 1zł i nadal kasy jest na zusy/pracownika za mało
mnie chodziło o świeckie studie
Monet świeckie nie duchowne
jola bo jako kobita ponoć alkoholu nie pijasz
33 ukradłem-nie było; tera 55 zajumałem... - może wleci
33 ukradłem-nie było; tera 55 zajumałem... - może wleci
jocia jakie masz pewniaki? moje jak już pisałem 1,29
drapciu farciarzu polecasz pisanki???
islandorka widziałaś nostradamus podał 66 i 72 i wleciało
z moich snów
twoje też weszły
mw ja też ci dałam 72 i 66 jakoś mnie nie pochwaliłes...
islandorka
mw, a no zwracam honor...
mw>> pisales o takich "po których jest perspektywa pracy na wiele lat"
Wiec Ci podpowiadam. Nie ulegaj uprzedzeniom ani sentymentom -biznes jest biznes.
A że czasami w kiecce polatasz?
Opłaci Ci się.
Wiec Ci podpowiadam. Nie ulegaj uprzedzeniom ani sentymentom -biznes jest biznes.
A że czasami w kiecce polatasz?
Opłaci Ci się.
mw
drapciu
drapciu
monet ja nie lubię księży
te sny dobre ostatnio liczby dająale za późno jak dla mnie są tłumaczone
islandorka jak będe miał dalej takie sny i brał od ciebie i nostradamusa to TS zbankrutuje
grzesiu a na którą poczbujesz?
że się wtrącę - perspektywa pracy na wiele lat to kolektura lotto w dobrym punkcie
jocia ja raz w roku jestem w kościele
drapek
mw nie ma sprawy, pamiętaj o moich wacikach...
oj tam.. lubię nie lubię.
Ja nie trawię polityków ale to wcale nie przeszkadza że chciałbym pobierać pensję europosła.
Ja nie trawię polityków ale to wcale nie przeszkadza że chciałbym pobierać pensję europosła.
masz rację
będę pamiętam rękę która jeść daje trzeba pielęgnować
dancia na 14tą kradne liczby, ale korzystam tylko z tych co są podane mniej więcej do 9.00 - potem do pracy
drapciu ja zwykle o 8 juz mam opisane mogę ci podrzucac...
odnośnie żb, jeśli masz miesięczny obrót ok. 50.000zł, dostaje się ok. 3.500zł prowizji- z tego zus i czynsze/media niewele zostanie a praca cały dzień, żeby być zadowolonym trza mieć obrót ze 100k...
drapciu nie ma sprawy...
drapciu ale jak i mw na waciki dla mnie jak co...
ide na wiadomości posłuchać o samolocie,swoją drogą ciekawe czy porwali czy na dnie gdzieś leży...
gg no własnie nie...
witam
, pranie zrobione, drwa porąbane, obiad zrobiony i zjedzony, czas na zimne piwko
krzysztof...moze 10,51,54
krzysztof...moze 10,51,54
drapek 44,55
77 lub79 bym też widział
77mam w 9/9
kondin pisałeś n iedawno, że 11 powinno zacząć chodzić, czy podtrzymujesz?
kondin pisałeś n iedawno, że 11 powinno zacząć chodzić, czy podtrzymujesz?
w sumie 25-55-58 to chodząca często trójka qjastra - naszło mnie by ją wlepić do pukonu
kiedys drapek robiłem rozpiske na tydzien do przodu, to bym Ci powiedział...teraz robie dzien do przodu i 11 nie widu
Witam
co z 43,44
co z 43,44
zmieniłem nieco metody typowania drapku, ale 11 nie widac na razie...przynajmniej u mnie