Wpisy 1 984 721 – 1 984 820
19 marca 2014 15:57 → 19 marca 2014 18:04, 100 wpisów
http://sport.wp.pl/kat,1715,title,Selekcjoner-reprezentacji-Polski-wywolal-skandal,wid,16479651,wiadomosc.html
komunikat z lottomatów stojących na linuksie mógł być dziełem hakerów -
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Komputery-zainfekowane-na-calym-swiecie-Atak-na-niewyobrazalna-skale,wid,16481973,wiadomosc.html?ticaid=112658&_ticrsn=3
lecę na szybko się puścić, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To trochę niesamowite. Kilka dni temu snily mi się drukowane na zwykłej drukarce banknoty 50-złotowe. Dzisaij poszedłem do bankomatu wybrac nieco grosza. Na pierwszej 50-ce widnieje GT3231355, a ja na kuponie mam 32,23,31,55
Łepetyna mnie pobolewa..i tak jakos.. nie moge zie zebrać i skupić
ide na ziemniaki+masło+śmietana ze szczypiorkiem, bo trzeba od mięsa odpocząć
jocia
kondi
Robal_36 ile ja wysylam ? w mm od 1 do 5 zakladow z + czasmi raz na misiac czasami kilka razy w tygodniu
w lotto z+ do 4 zakladow ze stawka min x2
w lotto z+ do 4 zakladow ze stawka min x2
albin
>>w lotto z+ do 4 zakladow ze stawka min x2 << - co najmniej dwa - takie same ? ?? ???
triset
taaaa, pierwsze losowanie o 9:30 na starych zasadach
drugie w samo południe - wygrać może tylko jeden - pierwszy zawarty
a pozostałe prawie bez zmian - to wieczorne stawka minimum stówka
>>w lotto z+ do 4 zakladow ze stawka min x2 << - co najmniej dwa - takie same ? ?? ???
triset
taaaa, pierwsze losowanie o 9:30 na starych zasadach
drugie w samo południe - wygrać może tylko jeden - pierwszy zawarty
a pozostałe prawie bez zmian - to wieczorne stawka minimum stówka
Robal_36 ja tak gram jak padnie to co najmniej 2 6/6 na 2 osobnych kuponach
jocia pewniak 17 , 80
jocia trudno wyczuc
jocia nie gram dzisiaj
albinlotto
ok - i nawet rozumiem - co najmniej raz miała miejsce taka sytuacja, że najprawdopodobniej ktoś tak właśnie grając zgarnął dwie części tego tortu - padło wtedy bodaj siedem x 6/6, a dwie w jednej kolekturze
ok - i nawet rozumiem - co najmniej raz miała miejsce taka sytuacja, że najprawdopodobniej ktoś tak właśnie grając zgarnął dwie części tego tortu - padło wtedy bodaj siedem x 6/6, a dwie w jednej kolekturze
Pan Tadeusz właśnie przed chwilą przeczytany.
Tak tylko że z leksykonu.
Robal_36 lepeij jak sie ma wiecej z tego tortu kawalkow niz 1 wiem ze byl przypadek ze na 1 kuponie byly x2 takie 6/6
witam
Ale gdzie jest XIII księga ?
jocia
mw29121986
albin i wszyscy
No i przypomniałem sobie co było w lekturze ale teraz wypracowanie napisać.
Teraz czas na Potop.
albin
nie na jednym kuponie - tego nie potwierdzili - informacja była o tym, że - w jednej kolekturze
nie na jednym kuponie - tego nie potwierdzili - informacja była o tym, że - w jednej kolekturze
na wieczór dobre do multi są 1,29
Robal_36 na jednym kuponie bo czytalem artykul ty znasz pewnie inny przypadek
od piątku zaczynam wznawiam prawdopodobnie grę w multi
czego jocia nie możesz czytać?
Filmy też lektur widziałem. A to jocia według ciebie jaką lekturę dadzą ?
A przecież nawet znając lekturę trzeba jeszcze dobrze no nie wiem jak to dobrze określić zinterpretować temat aby poprawnie napisać wypracowanie prawda czy źle rozumiem tą kwestie ?
Zaimki osobowe piszemy wielka literą
Napisałam jakis czas temu ,ze nie mam bladego pojęcia..maturę zdałam i już zapomniałam .
Ta kwestia
Tę kwestię
Napisałam jakis czas temu ,ze nie mam bladego pojęcia..maturę zdałam i już zapomniałam .
Ta kwestia
Tę kwestię
Ale się tylko spytałem wasze typy lektur to tak trudno odpowiedzieć ?
Krzysiu dasz rade, ale proszę czytaj książki, z czytania są same korzyści...
albin
artykuły autorzy różni piszą, czasem zupełnie bez wnikania w szczegóły - jeszcze się obrażą i nie będzie reklamy /, czasem są to art. w promocji, a czasem tzw - sponsorowane
w .pl nie było dwóch takich sytuacji - w jednym punkcie...
... mógł to być gracz w stanie tzw wskazującym, mógł zostawić blankiet i ktoś skorzystał wiele rzeczy mogło być
artykuły autorzy różni piszą, czasem zupełnie bez wnikania w szczegóły - jeszcze się obrażą i nie będzie reklamy /, czasem są to art. w promocji, a czasem tzw - sponsorowane
w .pl nie było dwóch takich sytuacji - w jednym punkcie...
... mógł to być gracz w stanie tzw wskazującym, mógł zostawić blankiet i ktoś skorzystał wiele rzeczy mogło być
krzysztof ..bardzo ważne :
http://lukaszrokicki.pl/2013/10/12/ta-czy-te-o-odmianie-zaimka-ta/
http://lukaszrokicki.pl/2013/10/12/ta-czy-te-o-odmianie-zaimka-ta/
Witajcie wszyscy, buziaki
ja bardzo lubie Dostojewskiego, najbardziej "Biesy" i "Idiote"...Krzysiu a czy "Zbrodnia i kara" jest jeszcze w wykazie lektur szkoł średnich...
mrówka gaja
Jest a co ?
Robal_36 trzeba pobic rekord x3 w jednej kolektorze wszystko przed nami graczami ..........
http://autorzy365.pl/matura-2014-wykaz-lektur-liceum-technikum_a109
krzysztof no to życze Ci aby tematy maturalne dotyczyły tej lektury..
Dziękuje.
duzo psychologicznie interesujących kwestii można poruszyc na podstawie tej powieści...
albin
wieeeeeesz - no tak - oczywiście , ale takie cuda, to już wyższa mag ia
wieeeeeesz - no tak - oczywiście , ale takie cuda, to już wyższa mag ia
No bo żeby napisać wypracowanie trzeba rozpoznać prawda czy to jest liryka,epika lub dramat prawda ?
ludzie ja miałem z dziadów fragment, mimo że nawet nie czytałem nigdy dziadów, streszczenie tylko, to z tego fragmentu wyciągnałem co potrzeba i zdałem pisemny, także jak dla mnie nie ma co się bać.jak umiesz czytać ze zrozumieniem to dasz radę
mniej więcej trzeba wiedzieć o czym książka, a resztę z fragmentu
także trudne to nie jest
ja się do pisemnej tak ogólnie tylko raz czy 2 razy wszystkie streszczenia przeczytałem. dzisiejsza pisemna z polskiego wg mnie jest łatwa, mimo iż zaznaczam że miałem kiepskie oceny z polsiekgo
rozumiem z matmy albo z języka nie zdać, polski g mnie najłatwiejszy
u mnie kujony się stresowały uczyły,a ja na spokojnie i ten sam wynik co oni, tylko że ja sobie chodziłem a zakute pały się uczyły