Wpisy 1 980 768 – 1 980 867
16 marca 2014 15:29 → 16 marca 2014 16:02, 100 wpisów
jocia ja mam nowy sennik i tam jest po 3 liczby do słowa...
a dziś mi się sniło dużo...
islandorka30,5-co zaplikowac na sen z lczbami multi-multi,ja aplikujei nic w dynce po nocy nie zostaje w pamieci
nie wierzcie w sny! To bzdura. Śni nam się to o czym myślimy w ciągu dnia, więc myśląc o liczbach one się potem śnią. Ale to nie znaczy, że te, które wejdą w losowaniu. (Dla własnego dobra, żeby się nie rozczarowywać)...
jocia mozemy sie na gg wymieniac cyferkami jak bys chciała ja ci senne ty mi swoje...???
nie Atis nowy/stary tak można powiedziec...
nie Atis nowy/stary tak można powiedziec...
andreas zrób odwrotnie...to będą efekty...
alfabet guzik prawda czesto nie wiem skąd mi sie wzięło to co się sni...jak widać cyferki wpadają...
alfabet-mnie sie snia ciagle gole Baby
alfabet wyśniłam 10, ale czeba puścić pare zakładów, a kasa nie leci z nieba więc nie odwracaj kota ogonem...
alfabet poza tym ty nie musisz jak tak uważasza ,a my chcemy i gramy senne...
medusia
Andreas: poczytaj Freuda;
islandorka: nie irytuj się, to nie religia!
islandorka: nie irytuj się, to nie religia!
jocia mam 2 i mysle ze 5 poleci..? jade puścic wybrane senne Panie alfabet...
jareczku jak wygrane pomocy bo na mnie tu napadają!!!
Dzien dobry
Alfabet nie masz racji,dzisiaj ze snow powchodziło duzo liczb,wejdz na obrobke senna
Alfabet nie masz racji,dzisiaj ze snow powchodziło duzo liczb,wejdz na obrobke senna
krzysiu
alfabecie, może jednak coś w tym jest? Mnie od wczoraj kusiła najdłuższa trójka (4,5,79), wręcz mówiła "zagraj mnie" w myślach i.... teraz o 14ej weszła. Niestety, nie zagrałem...
jareczku
Islandorko
no są jeszcze prawdziwi faceci na tym świecie!!!
jolcia
no to se jade...dla wszystkich!!!
no to niech ktos przełozy mój sen: jestem na stacji kolejowej, czekam na pociąg i widze 2 duze psy..jednego potrącił przejezdzający pociąg ale ten pies przezył..
Jociu, kopę lat!!
jolcia gratulacje za-6,10
alfabet-ide do sklepu kupic ksiazke za 22zeta,i biore sie za czytanie -moze bedzie RESET!!!!
jolcia wąż-11 i był
jocia wąz 19 34 79 2/3...
krzysiu ja mam nowy sennik i troszke inne liczby ale jak widać skuteczne...musze poobserwowac co wpada...
no każdy sposób dobry byle skuteczny...
Islandorko cały czas trzeba śledzic sny bo niektore mają po 2 liczby i raz wchodzi jedna ,a raz druga
doktor2p: da się, trzeba korzystać z intuicji, ale nie z czarów! To różnica. (Intuicja jest a czarów NEIN)
jolcia z dzisiejszych snow mam az 3 -80
gaja: ja też mam kota, wabi się Mucek i jest czarny w białe łatki
gaja-stacja-17,wypadek-1,pies-18,35
krzysiek dziękuje pięknie za odpowiedz bo myślałam ze wszyscy mnie zignorowali...
alfabet: może odrobinę czekolady na podbicie humoru? Wyluzuj
gaju najmocniejsza z zer mam 80..mozliwa powt. 10.. 30.. mysle tez moze.. nie wiem , pokazjue sie 20, 60
Krysience śniły sie lody-60 na forum,to 60 moze wejsc
no dobrze, idę sobie na ten szalejący wiatr. Ale i tak życzę wam szczęścia w grze i trafnych snów!
1............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................80
1 980 839. alfabet 2014-03-16 (15:50) Breslau
jocia: udowodnij to! Podaj tu i teraz PEWNĄ trójkę ...
Podpuszczasz mnie.. nie wróże z fusów
jocia: udowodnij to! Podaj tu i teraz PEWNĄ trójkę ...
Podpuszczasz mnie.. nie wróże z fusów
POwodzenia wszystkim Grajacym!!!-Mykam do Zoltej Budy!!!!!
ja uparcie proponuję 8 i 10 i będę grał rosnąco przez tydzień.
18 też moze wejsc sen Burty motyle-18 isen MW28-autobus-18
Bedę uciekał ,powodzenia