Wpisy 1 980 021 – 1 980 120
16 marca 2014 00:24 → 16 marca 2014 01:18, 100 wpisów
pochwal się jakie to opcje, być może któraś mnie zainspiruje?
prezesie Częsc tych .. "niepoukładanych "ma tak na własne życzenie, a druga część ma tak, bo działa jakaś siła wyższa, często niezależna , jeszcze wśród nich sa nieudacznicy, pechowcy i ofiary losu..
Napisała, co wiedziała i...
Teraz wracam w mapki
Napisała, co wiedziała i...
Teraz wracam w mapki
nie bo zbyt osobiste
na mnie na razie działa siła wyższa no i trochę pecha
ale dam radę będą ze mnie ludzie
nie chce od ciebie żadnych szczegółów, ogólnie powiedz, z resztom co ci zależy może i ja coś doradzę?
www.youtube.com/watch?v=w1P76BZfgn8
No i oczywiście KARMA ..cyt, bo nie chce mi sie pisać:
"Filozoficzne wyjaśnienie karmy różni się pomiędzy tradycjami, jednak główna idea głosi, że czyny tworzą przyszłe doświadczenia i przez to każdy jest odpowiedzialny za własne życie, cierpienie i szczęście jakie sprowadza na siebie i innych."
"Filozoficzne wyjaśnienie karmy różni się pomiędzy tradycjami, jednak główna idea głosi, że czyny tworzą przyszłe doświadczenia i przez to każdy jest odpowiedzialny za własne życie, cierpienie i szczęście jakie sprowadza na siebie i innych."
wole nie mówić, bo to przynosi pecha i zaś nie wychodzi, proszę uszanuj to
witaj piratka
jak wygrane piratka? grałaś w ogóle?
spoko oczywiście że szanuję, czy nie jest tak, że samo wierzenie w pecha już przynosi pecha?
prezes andrew raczej nie
ja w mini i kaskadę
kto z was gra codziennie?
wczoraj w nocy typowałem i o 14 było z tego 2/3 z plusem. na wieczór nie typowałem multi
nie chce narzucać swojego zdania, ale czy nie było by zdrowo zrobić sobie czasem dłuższą przerwę od tych gier?
w multi jest znacząca poprawa. trzeba by poprawić mini. kiedyś b.często miałem trójki w mini a 2/5 to niezliczenie
ja też prawie codziennie
spróbuj ciekawa gra i tania tylko 1,25
ja gram bardzo rzadko już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio, pewnie z 2 miechy temu, a tu zaglądam bo można na luzie popisać z ciekawymi ludźmi...
www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg
przyznam sie do czegoś o ile mnie nie wyśmiejecie?
opisz krótko na czym polega te typowanie ciągów?
od jakiegoś czasu chodzę chodzę na kurs tańca towarzyskiego, szczególnie lubię tango argentyńskie i walc angielski...
u mnie w domu ani moi znajomi nic nie wiedzą
poleciałem co nie?
Jociu ja tez walcze z tym ,kilka razy skrocilam to wchodzily cale jak na zlosc
www.youtube.com/watch?v=IAsjjSkaWVc
Tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego to ukrywasz?? ,ze wyśmieją.. , to.. zmień znajomych
akurat mam taką partnerkę (do tańca) która tańczy bardzo dobrze, ja przy niej gorzej wypadam... ale robię postępy
dbam o swój wizerunek, wielu ludzi tego nie jest w stanie zrozumieć i to dlatego
prezesie..mylisz pojęcia, to Oni powinni cos zmienic w swoim zyciu skoro tego nie rozumieją .
Jeszcze raz brawo
Jeszcze raz brawo
www.youtube.com/watch?v=lTLZD1ZM_i4 country też mnie kręci i na pewno kiedyę się nauczę
Dbasz o swój..wizerunek.. nie bardzo rozumiem, to znaczy,ze to nie jest Twój wizerunek ..ten który manifestujesz na co dzień
nie no chyba nie ma jednego wizerunku na codzien a drugiego od swieta
prezesie..grasz kogoś innego.. jak jestes, trzeba byc sobą..moze tu jest przyczyna tego o czym pisałes na początku
nie śpie. obserwuje
staram się uchodzić za człowieka twardego, stanowczego i konsekwentnego(obiektywnie patrząc taki jestem) i taniec a już na pewno klasyczny nie bardzo tu pasuje.... nie mnie tylko innym ludziom to może nie pasować
zawsze czerpie z najlepszych wzorców i mierzę wysoko i o "równaniu w dół" nie ma mowy
www.youtube.com/watch?v=w1s7GX8TOvo
ten przedział lubi sypnąć