Wpisy 197 630 – 197 729
22 grudnia 2010 09:49 → 22 grudnia 2010 13:29, 100 wpisów
Madzia77
"Tak,że dla mnie te plotki o rzekomej mafii to tylko wymysł na potrzebę TS"
Niekoniecznie plotki.Nie zawsze chcą zabrać.
Żeby wyprać kilkanaście baniek,trzeba nieżle się nawyginać i ryzyko zawsze jest.A tu masz kwita o legal kasie,podatek oddany.Skarbowy może gościa cmoknąć.Układ fifty-fifty,albo i górkę dorzucą.
"Tak,że dla mnie te plotki o rzekomej mafii to tylko wymysł na potrzebę TS"
Niekoniecznie plotki.Nie zawsze chcą zabrać.
Żeby wyprać kilkanaście baniek,trzeba nieżle się nawyginać i ryzyko zawsze jest.A tu masz kwita o legal kasie,podatek oddany.Skarbowy może gościa cmoknąć.Układ fifty-fifty,albo i górkę dorzucą.
chippi,miała być jedna,teraz są dwie a za chwilę napiszesz że wszystkie.No cóż. Typuj po swojemu.Okaże się kto miał rację. Ja wiem jedno. Dużo kombinować jest nie dobrze.
ulala-zobacz na drugi zestaw moich liczb...nie mogę pisać na oficjalu...z niego typuję teraz....źle dobrałem kolejnych pięć liczb.
sylwek ja nie neguję Twoich liczb. Być może akurat Ty będziesz miał rację.Życzę Ci jak najlepiej. Mam trochę inna strategię typowania aczkolwiek muszę przyznać, że szanuję Cię jako typera. 40 nie pasuje mi bo ona nie lubi się trzy razy pod rząd powtarzać co drugie losowanie...mimo wszystko powodzenia.
Tak chippi,to czy wypadnie zależy od humoru piłeczki. Na szczęście nie mogła wstać lewą nogą bo nie ma nóżek ani rączek dlatego liczę na jej dobry humor,czego i nam wszystkim życzę.
Na 12 czekam już od paru dni bo program ja wytypował jako pewniaka wiec życzę szczęścia przed świętami.

ulala,już nie raz tak miałem że kreśliłem zestaw i korygowałem go kilka razy. Gdy potem sprawdzałem wyniki okazywało się że kombinowanie nie popłaciło.Jak zawsze czasem warto a niekiedy najlepiej nic nie zmieniać. Co ma być to będzie.
święta tuż tuż witam i pozdrawiam wszystkich,ale tylko z tej stronki hi hi
sylwek-może Ty radą posłużysz... otóż...mam wytypowane 32 liczby.... w 95% co losowanie wpada minimum 10 kulek czyli tyle ile potrzeba do szczęścia. W dniu wczorajszym w losowaniu o godz.14.00 weszło ich aż 14 o 22.00 12 kulek. Kłopot w tym jak wybrać tych właściwych 10 kulek z 32 ???
Zaznaczę, że nigdy nie padło ich mniej niż 8. Raz się zdażyło 8 i kilka razy 9. W większości wpada min. 10 kulek.
Zaznaczę, że nigdy nie padło ich mniej niż 8. Raz się zdażyło 8 i kilka razy 9. W większości wpada min. 10 kulek.
Sylwek najwięcej wylosowano 17 kulek z 32 to było w czerewcu tego roku... ulala zresztą wie...musze uciekać z internetu. jak masz jakieś sugestie to napisz ni na maila. pozdrawiam. mój mail: chippendalles@wp.pl
Kłopot w tym że wszyscy tak mamy i gdyby wszyscy wiedzieli co z tym zrobić to życie było by zbyt piękne by mogło być prawdziwe. Jedno jest pewne.Żeby wygrać,trzeba grać. Przykro mi ale tylko tyle mogę doradzić. Niechaj szczęście będzie z Tobą po wsze czasy.
Masz tu system na 30 liczb
niestety na 32 liczby nie posiadam
mozesz od razu wpisać na górze i Ci sam ten diagram pouklada dziesiątki.
http://www.pewniaki.pl/systemy.htm?sys=s10x30x20
niestety na 32 liczby nie posiadam
mozesz od razu wpisać na górze i Ci sam ten diagram pouklada dziesiątki.
http://www.pewniaki.pl/systemy.htm?sys=s10x30x20
Madzia77
I całkowicie się do tych Twoich wypowiedzi przychylam
że ludzie mają często więcej kasy i im łba nikt nie urywa ,chociaż napewno jak wspomniałaś czasami jakieś przypadki się zdarzają tak jak w życiu .
Dlatego byłbym zdecydowanie za tym aby zwyciężców upubliczniać i byłoby wiadomo kto wygrał - niestety taka byłaby konsekwencja sukcesu jakim jest wyganie głownej puli.
I strasznie mnie to irytuje jak pieprzą o tych mafiach,
a tak z innej beczki ktoś tu wczoraj napisał że jakaś tam babka wygrała 400zł w zdrapkach - to równie dobrze mogłabyć kryptoreklama,babka wygrała a pocztą pantoflowa działa .
I całkowicie się do tych Twoich wypowiedzi przychylam

że ludzie mają często więcej kasy i im łba nikt nie urywa ,chociaż napewno jak wspomniałaś czasami jakieś przypadki się zdarzają tak jak w życiu .
Dlatego byłbym zdecydowanie za tym aby zwyciężców upubliczniać i byłoby wiadomo kto wygrał - niestety taka byłaby konsekwencja sukcesu jakim jest wyganie głownej puli.
I strasznie mnie to irytuje jak pieprzą o tych mafiach,
a tak z innej beczki ktoś tu wczoraj napisał że jakaś tam babka wygrała 400zł w zdrapkach - to równie dobrze mogłabyć kryptoreklama,babka wygrała a pocztą pantoflowa działa .
kasia111 dziękuję ale jak skreślić jak na 20 zakładów pokazuje 12 na 100 i nie bierze pod uwagę dwóch typowań bo tylko 18
Witam madrycie 

lecę postraszyć pająki za szafkami...niech wiedzą kto tu rządzi... Do miłego 

lecę postraszyć pająki za szafkami...niech wiedzą kto tu rządzi... Do miłego 
A tak apropos wczorajszego losowania - to jestem ciekaw jakie jest prawdopodobieństwo konstelacji 3 liczb które są losowanie kolejno tak jak wczoraj 38,39,40 - bo takie liczby co idą 3 za koleją to może padają co 1,5 miesiąca może , pamiętacie ze jak jeszcze nie było kumulacji w Totku w ogóle to nie pamiętam dawniej aby było takie losowanie co tak liczby padają kolejno - w tym okresie jak były te stare maszyny i jeszcze nie było kumulacji .
A jak jest jakiś dobry matematyk na tym forum to mógłby to prawdopodobieństwo obliczyć bo moim zdaniem to jest dość niewiarygodne aby liczby tak padały często i to aż 3 za koleją !
A jak jest jakiś dobry matematyk na tym forum to mógłby to prawdopodobieństwo obliczyć bo moim zdaniem to jest dość niewiarygodne aby liczby tak padały często i to aż 3 za koleją !
hosia wysokich wygranych i uważaj na drabinie bo najwięcej wypadków jest w domu moja rodzinka cała choruje na grypę więc sprzątanie zostaje mężczyzną trochę dziś posprzątałem może żona zrobi galaretę z golonek ale ciasto to już kupię =,a wczoraj pociągnąłem 7/10

Pechowiec,trafne spostrzeżenie.Ja także to zauważylem i opracowałem system 5/5. Kolejne 4 i jedna dodatkowa.Statystyka jest oszałamiająca i na razie sprawdzam ją w teorii. Na razie 5/5 uzyskałem trzykrotnie w ciągu 2 miesięcy biorąc udział w 12 losowaniach oczywiście na razie teoretycznie. Gdy uzyskam 5/5 w 20 losowaniach (nie następujących po sobie)lecz z upływem średniego czasu następowania to zagram za 1000zł. z pulą do zgarnięcia rzędu 70.000zł.
Wesoły.
To Ci chyba weselej niż zwykle.

To Ci chyba weselej niż zwykle.

lepiej grac w zaklady bukmacherskie bo z tego lotka to nic nie będzie.. macie dobrą stronke z bardzo dobrymi typami.. strona sie dopiero rozwija
http://forfiterstypes.blogspot.com/
http://forfiterstypes.blogspot.com/
2, 7, 10, 12, 24, 54, 66, 78, 79
18, 28, 34, 41, 48, 49, 61, 63, 72
2, 18, 19, 41, 57, 63, 71
14, 18, 34, 48, 69, 71, 72
18, 28, 34, 41, 48, 49, 61, 63, 72
2, 18, 19, 41, 57, 63, 71
14, 18, 34, 48, 69, 71, 72
dobry pomysł 3 liczby na 10 losowań ze stawka 10.Kosztuje to 250zł, ale jedno trafienie 540zł.
Witam
75,10,33,35,67,56,6,61,11,30
15,40,33,10,72,32,50,14,21,18
80,19,45,59,16,23,71,17,39,68
75,10,33,35,67,56,6,61,11,30
15,40,33,10,72,32,50,14,21,18
80,19,45,59,16,23,71,17,39,68
mala557.Ślicznhttp://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/okok.gifą rybkę wczoraj złowiłaś
Wszystkim tu piszącym o wysokich wygranych - bez ściemy -
życzę
takich samych w nadchodzącym
a cały czas mającym nadzieję - spełnienia ...
samych trafnych, nie tylko przy kumululu
Spokojnych Świąt i szczęśliwego 2011
życzę
takich samych w nadchodzącym
a cały czas mającym nadzieję - spełnienia ...
samych trafnych, nie tylko przy kumululu
Spokojnych Świąt i szczęśliwego 2011
wesoly a co czasami trzeba ze sobą pogadać lub popisać tak dla urozmaicenia

Robalu trafne życzenia
Chętnie się przyłącze do nich jeśli mi pozwolisz
Chętnie się przyłącze do nich jeśli mi pozwolisz

na osłode: 20 zł(jedna zdrapka) w złotą rybkę
teraz drapie
odpusciłem multi itp.
teraz drapie
odpusciłem multi itp.ja to zawsze robie po losowaniu.... wczoraj tego nie zrobiłam i pół nocy nie mogłam zasnąć
mala1438 ja po wczorajszym losowaniu to MM na dzisiejsze losowanie typowałam

fajnie by było.... weźmiemy jeszcze moją siostrę i Zuzę i wycieczka gotowa....

mala557>>>>> wyslals na 14
ja tez wyslalem 

jakis przedzial moze wybralas??/
za 55 zl 

ja i w przezail troche w pakowalem i po calym porzozuczlem na 10,9,8 skreslen

Błąd...Śliczną rybkę,mala557 złowiłaś