Wpisy 197 530 – 197 629
21 grudnia 2010 23:00 → 22 grudnia 2010 09:46, 100 wpisów
kantor50>>> a tobie sie udalo cos trafic>>????
mala557>>> aty masz gg
Info do strony:
http://typowanieparkami.com.pl/
Ostatnie parki.
Lotto bez zmian.
Mini Lotto została wylosowana ostatnia parka sumy = 60
Są to liczby 24,36 = 60
http://typowanieparkami.com.pl/
Ostatnie parki.
Lotto bez zmian.
Mini Lotto została wylosowana ostatnia parka sumy = 60
Są to liczby 24,36 = 60
A gdzie podziewa się OPA,Magda m i jej kumpelka
mala1438 dość kiepsko, choć 2 zł jest no i w złotej rybce miałam dziś 20zł

mala557>>> ja mam gg na profilu

Czy kiedykolwiek ktoś z Was zainwestował więcej jak 20 zł w jedno losowanie?
mala no wlasnie ta parka tylk om sie ustawiła a weszły 4/5 liczby

Darku ..ja grałam skromnie więc wyniki w realu też skromne 
3/7. Ale jakoś mnie to nie martwi
. . .

3/7. Ale jakoś mnie to nie martwi
. . .
tak..masz rację..!

Myśle że mnie bardzo dobrze rozumiesz ,boisz sie swojego nazwiska?Jakiś cel ukrywania?
Tak ulala -on chce stracić z tobą dziwewictwo
Darku w takim razie jutro czas na 73....patrząc dalej na mapy 

ulala.Nadal nie wiem o co Ci chodzi.A Ty Bernard się nie wpi....
Ale ja wiem i to mi wystarczy podałam swoje GG napisz pogadamy na gg przez słuchawki.
kantor50,patelnią to dostałeś od żony po głowie skoro szukasz prawidłowości. Wszystko jest dziełem przypadku w chaosie jakim jest wszechświat i ts.
Buahahahahahahaha.Synka trzeba sobie zrobić.
To jest prawidłowość,bo niby skąd masz wszystko wiedzieć. Inaczej by Cię tu nie było.
mag...
sylwek7890 Ty tylko graj i wygrywaj, nie mędrkuj tu, za kila dni Sylwester... trzeba będzie

mag,na wszystko jest czas i miejsce.
Darku cyferki w typowaniach 

trafił ktoś czy kumulation nadal?
ULALA

ale jestem głodny idę spać nie pobije rekordu 10 osób tu siedzi dobranocDuży Lotek
15,17,32,38,39,40 - i ludzie czy to nie jest OSZUSTWO ?
Mam 28 lat a w totka gram z ok z 13 lat - i nie przypominam sobie aby w tych dawniejszych losowaniach liczby szły tak za koleją !
Dopiero jak weszły te kumulacje wtedy zaczęła się zabawa.
Po prostu Państwo wyciąga grubą kase na głupocie swoich obywateli - takie podatek od głupoty.
Ale to byłoby naprawde SKURYWSYŃSTWO - jakby nikt uczciwy kto pusci kupon nie wygrywał tych 6-szóstek tylko w Lotto by zostawały.
Bo wydaje mi się że,płacą tylko do 5-piątki a 6-szóstka to raczej FANTAZJA!
Możecie powiedzieć ,,to nie graj" - ale w tym rzecz że nie o to chodzi tylko chodzi o UCZCIWOSC I WIARYGODNOŚĆ TS !
15,17,32,38,39,40 - i ludzie czy to nie jest OSZUSTWO ?
Mam 28 lat a w totka gram z ok z 13 lat - i nie przypominam sobie aby w tych dawniejszych losowaniach liczby szły tak za koleją !
Dopiero jak weszły te kumulacje wtedy zaczęła się zabawa.
Po prostu Państwo wyciąga grubą kase na głupocie swoich obywateli - takie podatek od głupoty.
Ale to byłoby naprawde SKURYWSYŃSTWO - jakby nikt uczciwy kto pusci kupon nie wygrywał tych 6-szóstek tylko w Lotto by zostawały.
Bo wydaje mi się że,płacą tylko do 5-piątki a 6-szóstka to raczej FANTAZJA!
Możecie powiedzieć ,,to nie graj" - ale w tym rzecz że nie o to chodzi tylko chodzi o UCZCIWOSC I WIARYGODNOŚĆ TS !
Pechowiec6>>>>>>>>>>>>
"Ale to byłoby naprawde SKURYWSYŃSTWO - jakby nikt uczciwy kto pusci kupon nie wygrywał tych 6-szóstek tylko w Lotto by zostawały."
A co to by było,jakby każdy uczciwy kto pusci kupon wygrywał?
Żyłbym w kraju najszczęśliwszym na ziemi w kraju najuczciwszych ludzi.
Tylko uczciwych,przynajmniej na poziomie deklaracji-przed "puszczeniem" kuponu.
"Ale to byłoby naprawde SKURYWSYŃSTWO - jakby nikt uczciwy kto pusci kupon nie wygrywał tych 6-szóstek tylko w Lotto by zostawały."
A co to by było,jakby każdy uczciwy kto pusci kupon wygrywał?
Żyłbym w kraju najszczęśliwszym na ziemi w kraju najuczciwszych ludzi.
Tylko uczciwych,przynajmniej na poziomie deklaracji-przed "puszczeniem" kuponu.
Pikolo
Czytaj ze zrozumieniem BURAKU !
Chodzi o to czy TS to UCZCIWA I WARYGODNA FIRMA CZY ZWYKŁE OSZUSTWO W BIAŁY DZIEŃ !
Bo co Ci to daje ze puścisz kupon jak nawet nie masz tej 0-zerowej szansy na głowną wygraną bo Totalizator nie wypłaca w ogóle 6-szóstek i nikt nie wygrywa.
Zrozumiałeś czy muszę to bardziej łopatologicznie napisać ?!
Czytaj ze zrozumieniem BURAKU !
Chodzi o to czy TS to UCZCIWA I WARYGODNA FIRMA CZY ZWYKŁE OSZUSTWO W BIAŁY DZIEŃ !
Bo co Ci to daje ze puścisz kupon jak nawet nie masz tej 0-zerowej szansy na głowną wygraną bo Totalizator nie wypłaca w ogóle 6-szóstek i nikt nie wygrywa.
Zrozumiałeś czy muszę to bardziej łopatologicznie napisać ?!
Wisisz mi ty i te twoje rozderki
Siła twoich argumentów zgrany frustracie jest powalająca.WYGRAŁEŚ jesteś lepszy. Pasi?
I poubliżaj jeszcze . Net bezkarność ci zapewnia.

Siła twoich argumentów zgrany frustracie jest powalająca.WYGRAŁEŚ jesteś lepszy. Pasi?
I poubliżaj jeszcze . Net bezkarność ci zapewnia.
Pikolo
Ty to chyba z Totalizatora jesteś !
A jak nie to wierzysz we WSZYSTKO - co zobaczysz i to kupujesz - czyli po prostu jesteś głupi.
Ja zawsze wygrywam - dzięki że przyznajesz mi racje.Pasi
Siłe argumentów napisałem wyżej - ale z Twoją inteligencja to pewnie za miesiac zrozumiesz o co mi biega .
Sory,ale nawet nie jesteś w brodziku moich intelektualnych potrzeb a więc nie będe się zniżał do Twojego poziomu bo pokonasz mnie doświadczeniem.
Nie mam zamiaru tracić na ciebie swojego cennego czasu.
Ty to chyba z Totalizatora jesteś !
A jak nie to wierzysz we WSZYSTKO - co zobaczysz i to kupujesz - czyli po prostu jesteś głupi.
Ja zawsze wygrywam - dzięki że przyznajesz mi racje.Pasi
Siłe argumentów napisałem wyżej - ale z Twoją inteligencja to pewnie za miesiac zrozumiesz o co mi biega .
Sory,ale nawet nie jesteś w brodziku moich intelektualnych potrzeb a więc nie będe się zniżał do Twojego poziomu bo pokonasz mnie doświadczeniem.
Nie mam zamiaru tracić na ciebie swojego cennego czasu.
Pechowiec6 >>> ale Pikolo nic nie wspominał o tym,ze TS to uczciwa firma - napisał tylko,że trudno aby każdy kupon był wygrany.
Odnośnie TS nie tylko Ty masz swoje przypuszczenia,domysły - prawda jest jednak taka,że bez dowodu jedynie możesz sobie ponarzekać lub przestać grać jak ja to zrobiłam i wielu innych ...
pozdrawiam
Odnośnie TS nie tylko Ty masz swoje przypuszczenia,domysły - prawda jest jednak taka,że bez dowodu jedynie możesz sobie ponarzekać lub przestać grać jak ja to zrobiłam i wielu innych ...
pozdrawiam
neptun
Trafiają się i tacy.
Madzia77>>>>>>
O to chodzi,o to chodzi
Trafiają się i tacy.

Madzia77>>>>>>
O to chodzi,o to chodzi

Pechowiec6 >>> mi nawet nie tyle wylosowane zestawy liczb dają do myślenia ale to,że nikt nie ma wstępu na losowania i nikt nie może brać czynnego udziału w losowaniach i to teraz gdy TS zalicza wysoko procentowy spadek graczy ...
madzia77
Ale ja nie narzekam na to że każdy ma wygrywać - tylko chodzi mi o to czy TS po prostu to uczciwa i wiarygodna firma .
Bo te argumenty które napisałaś - to zgadzam się z nimi,
i zdecydowanie podważają tą wiarogodność.
Ale wkur**a mnie to że nikt z tym nie próbuje jakoś walczyć .
Widzisz ja choć nie wierze, to gram ale małymi ,,rozsądnymi" kwotami.
Bo moim zdaniem zwyciężców którzy wygrali powinni normalnie upublicznić - i nikt nie powinien sobie z tego robić afery,bo taka jest konsekwencja sukcesu.
I niech nie ***zielą o mafiach i o różnych dziwnych zdarzeniach bo to jest śmieszne.
Byłbym za upublicznieniem zwyciężców - zdecydowanie !
Taka np Doda ma w c*** pieniędzy i nikt jej jeszcze głowy nie urwał !
Ale ja nie narzekam na to że każdy ma wygrywać - tylko chodzi mi o to czy TS po prostu to uczciwa i wiarygodna firma .
Bo te argumenty które napisałaś - to zgadzam się z nimi,
i zdecydowanie podważają tą wiarogodność.
Ale wkur**a mnie to że nikt z tym nie próbuje jakoś walczyć .
Widzisz ja choć nie wierze, to gram ale małymi ,,rozsądnymi" kwotami.
Bo moim zdaniem zwyciężców którzy wygrali powinni normalnie upublicznić - i nikt nie powinien sobie z tego robić afery,bo taka jest konsekwencja sukcesu.
I niech nie ***zielą o mafiach i o różnych dziwnych zdarzeniach bo to jest śmieszne.
Byłbym za upublicznieniem zwyciężców - zdecydowanie !
Taka np Doda ma w c*** pieniędzy i nikt jej jeszcze głowy nie urwał !
równie dobrze mogla by brac 90% a losowania by były z udziałem osób trzecich 

angierski
I trudno mi się z Tobą nie zgodzić - robią 15 minutowy teatr a my naiwni za niego płacimy i łudzimy się wygraną.
Mimo że tam może 30% przestało grać ale i tak TS jest kurą znoszącą złote jajka - bo teraz jak zauważyłem dużo kasy wkładają w marketing i reklame.
Ale przecież My jako grający i nie grający w sumie - jest nas troche,aby coś zmienić .
Zrobić ustawe i po prostu się pod nią podpisac co ma być kategorycznie zmienione .
I trudno mi się z Tobą nie zgodzić - robią 15 minutowy teatr a my naiwni za niego płacimy i łudzimy się wygraną.
Mimo że tam może 30% przestało grać ale i tak TS jest kurą znoszącą złote jajka - bo teraz jak zauważyłem dużo kasy wkładają w marketing i reklame.
Ale przecież My jako grający i nie grający w sumie - jest nas troche,aby coś zmienić .
Zrobić ustawe i po prostu się pod nią podpisac co ma być kategorycznie zmienione .
Pechowiec6 >>> i tu się z Tobą zgadzam - wielu jest ludzi bogatych - osobiście znam gostka,który jest tak obrzydliwie bogaty,że ma własne statki w porcie
które mu towar dowożą
mieszka w moim mieście w normalnej dzielnicy ma rodzinę jeździ super autkiem i jak do tej pory żyje on i jego rodzina, ochronę ma tylko wtedy gdy jedzie po kasę do banku zna go dużo osób jak i dużo ludzi wie,że ma kasę i co? I nic !!!
Tak,że dla mnie te plotki o rzekomej mafii to tylko wymysł na potrzebę TS - co nie wykluczam,że mogły być takie pojedyncze przypadki.
Ale takie przypadki zdarzają się wszędzie ..
które mu towar dowożą mieszka w moim mieście w normalnej dzielnicy ma rodzinę jeździ super autkiem i jak do tej pory żyje on i jego rodzina, ochronę ma tylko wtedy gdy jedzie po kasę do banku zna go dużo osób jak i dużo ludzi wie,że ma kasę i co? I nic !!!
Tak,że dla mnie te plotki o rzekomej mafii to tylko wymysł na potrzebę TS - co nie wykluczam,że mogły być takie pojedyncze przypadki.
Ale takie przypadki zdarzają się wszędzie ..
40,43,73.Dziesięć kuponów x 10-krotna stawka = 5400 brutto. Kto ryzykuje ze mną?
Czy sadzicie ze to prawda czy spam?
http://zobacz-ja-nago.aq.pl/?id=ikxd70
A jak spam to jaki jest tego sens?
http://zobacz-ja-nago.aq.pl/?id=ikxd70
A jak spam to jaki jest tego sens?
Odnośnie bogactwa to jest wszystko OK,gdy towarzyszy mu rozsądek.Problemy są gdy trafia się nagle ogromna kasa a rozsądku brak. Zaczyna bić na dekiel i co łatwo przyszło tak samo odchodzi zostawiając nieraz większe problemy niż były gdy kasy na wszystko brakowało.Pieniędzy bez rozsądku lepiej żeby w ogóle nie było.
sylwek7890 muszę przyznać się że podobaj mi się twoja trójka.Coś z niej może być.

sylwek zaryzykował bym ale jedną cyferkę dałbym "do zmiany"....
odnośnie Twojej wypowiedzi na temat "większych pieniędzy" to w 1906% popieram!Pieniądze a zwłaszcza większe są dla ludzi mądrych.
odnośnie Twojej wypowiedzi na temat "większych pieniędzy" to w 1906% popieram!Pieniądze a zwłaszcza większe są dla ludzi mądrych.
Witam.
Miłego dnia życzę.. .
................
Ta strona, może być z wirusem!!!
Miłego dnia życzę.. .
................
Ta strona, może być z wirusem!!!
Ja wytypowałem już swoją 10-tkę.... teraz "dumam" czy wysłać wg. normalnej stawki, czy z opcją + czy podwoić stawkę.... Coś muszę wybrać
czesc ulala- nie wiem czemu ale albo 40 albo 43
o 22.00 wytypowałem swoich 5 liczb i do tych 5 liczb dobierałem kolejne pięć żeby ułożyć 10-tkę... i co o dziwo??? rano patrzę a wytypowane moje 5 liczb idealnie weszło a te co dobierałem do nich ani jedna....cholera....
o 22.00 wytypowałem swoich 5 liczb i do tych 5 liczb dobierałem kolejne pięć żeby ułożyć 10-tkę... i co o dziwo??? rano patrzę a wytypowane moje 5 liczb idealnie weszło a te co dobierałem do nich ani jedna....cholera....

ja w zdrapce śniezynka miałam 2x1 zł