Wpisy 1 971 289 – 1 971 388
9 marca 2014 14:06 → 9 marca 2014 14:49, 100 wpisów
2/8
4/8
3/8
4/8
3/8
jackwar-w większym mieście na pewno więcej kolektur w niedziele otwartych jest
Torsan stacje markety kioski na metrze jak korci jest gdzie zagrac
ja mam obcykaną okolice w niedziele w pobliżu do 20 mogę wysłać
HARTGE-na stacjach nie ma u nas lotka w kioskach też nie ma a w markecie nie lubie grać
dobry,dobry jocia
1 970 622. torsan 2014-03-09 (01:35) Sanok
4,14,17,22,38,41,45,55,61,65 podawałem 5/10
4,14,17,22,38,41,45,55,61,65 podawałem 5/10
Polscy skoczkowie maja o 16 autobus ze skoczni na lotnisko. W tej sytuacji trzeba trzymać kciuki aby żadnego nie było na podium...bo inaczej nici z powrotu do domu. Na wywiady tez raczej nie ma szans.
jocia i co z samolotem
Witam w niedzielkę
medea
jociu to dzieki polaczeniu "magii" kinu czerwonego jak moj urodzeniowy wczoraj gdy skreslalam, ksiezyca w Bliznietach no i tego mojego niemieckiego magika astrologa co to zapowiedzial dzis i jutro kase na ponad 70%
Dopisano wygrane multi multi
Wyświetla wam też Drogi Użytkowniku zostałeś wybrany ....... i takie tam ....
Torsan ja też powoli muszę przystopowac ale ciężko nałóg ale to jedyny nałóg
Torsan człowiek myśli że mu się los odmieni ale rzeczywistośc jest brutalniejsza nie pije nie pale to sobie gram
Ksiezyc za pare minut opusci Bliznieta i wejdzie w Raka a w takim polozeniu szczescie powinny miec znaki wodne u tego niemickiego magika Rak ma szczescie do kasy na 87% a jego liczby 31,44,21,4,14,26 poza tym Skorpion 84% i jego liczby to 12,25,2,36,26,48
Ryby tylko 19%
poza tym dzis szansa na wysyp 71-80 i znikam na obiad
Ryby tylko 19%
poza tym dzis szansa na wysyp 71-80 i znikam na obiad
jackwar wiem tylko na nerwach mi to gra
Trzeba pocieszyć się wiosenką niedzielny spacerek
Powodzenia w typowaniach na wieczur
Powodzenia w typowaniach na wieczur
medea no to muszę grać wieczorkiem tylko nie wiem którym znakiem bo jak widzę napisałaś ze Rybki czyli Ja tylko 19%
witam wszystkich
tak jak myślałem 3 padło dziś już o 14
może będzie nadrabiać iwejdzie ponownie wieczorem
krysieńka
na wieczór stawiałbym na 1,29 może jeszcze 10
witam, czy ktos wie jak sa przyznawane nagrody za ranking w typowaniach? napisalem meila do pasko i nic mi nie odpisuje. ktos dostal nagrody?
lukasz300
jeszcze może się powtórzyć 45. tak więc dałbym czwórkę 1,10,29,45
jak ci idzie w multi lukasz?
lukaszu pełen regulamin jest na stronie usisz poczytać
i ja w za 1wsze miejsce w sierpniu dostałam nagrode taką jaką sobie wybrałam a był to kupon lotto z plusem
i ja w za 1wsze miejsce w sierpniu dostałam nagrode taką jaką sobie wybrałam a był to kupon lotto z plusem
Hej
lukaszu jest w regulaminie 1 ZAKŁAD lotto z plusem wart 40 zł lub wymienny na zdrapki i chyba mini ale nie jestem tego pewna przeczytaj regulamin
lukasz nie martw się nam też nie wchodzi nie jesteś sam
krysienka,agatka
krysienka ja bym sprobowala znajac zlosliwosc Ts Rakiem i Rybkami
krysienka ja bym sprobowala znajac zlosliwosc Ts Rakiem i Rybkami
staszek
torsan
torsan
w regulaminie jest kupon lotto na iles tam losowan w zaleznosci od miejsca, a kupon lotto to jest 8 zakladow a nie jeden..wiec jest blad
oglądam w międzyczasie skoki. ciekawe czy Stoch dzisiaj sobie zapewni kryształową kule, bo Prevc coś dołek złapał
medea76