Wpisy 197 118 – 197 217
21 grudnia 2010 14:09 → 21 grudnia 2010 16:29, 100 wpisów
sylwia super widze ze coraz wiecej wygranych ,jak tam piesio ,jak bedziesz wieczorem to wejdz na gmaila łap łap
sylwia ,wysyłasz zakład na mini ?
wyslij mi na poczte swoje typowankii ,tez je skresle ,czuje ze bedziesz miała dzisiaj wysokoo łappp
wyslij mi na poczte swoje typowankii ,tez je skresle ,czuje ze bedziesz miała dzisiaj wysokoo łappp
zuwazcie jakie to sa prymitywy w tym TS
20...27 40...49 a jak nie gram to na zlosc wpadaja jeden po drugim czyli 21,22,23 ... to samo z innymi
20...27 40...49 a jak nie gram to na zlosc wpadaja jeden po drugim czyli 21,22,23 ... to samo z innymi
teraz uj nie wiem jak mam kopletenie skreslac a chcialbym zeby byly 30tki i 60tki
kto sie zna dobrze lub juz sobie obliczył? wpadnie na wieczor 03,13 w MM?
rav444 mam Ci wysłać moich 12 liczb, czy już wybrane kuponiki, które wysyłam?
kliknąłem w zdrapki i widzę że jakaś fajna zdrapka się szykuje forsa forsa 

obstawiam, że ktoś trafił 9/10 na stawce x5 - plus jeszcze 2 osoby na stawce x1
wiadomo kto wygrał ricardos i mag bo tylko oni wygrywaja dla nich 

tak sobie kiedys patrzyłem na ich fotki i zauwazyłem podobieństwo ten sam usmiech, i buzie maja takie same
ricardos ciegle gdzies jezdzi i mag tez, i to jest podejrzane, pewnie rodzeństwo.
hosia mag i rikardos to brat i siostra, czy ty to wiesz?
przypominam nawet sobie jak ricaedos i mag byli tacy opaleni, pamietacie, mówie wam byli razem na bank!
przypominam nawet sobie jak ricaedos i mag byli tacy opaleni, pamietacie, mówie wam byli razem na bank!
dzis pewnie braciszek trafi w lotto zobaczycie jak beda piać o wygranej!!rodzeństwo jak nic!!!
22lata masz laptopa firmy acer masz mały pokuj spisz z bratem który ma 25lat muwić wiencej
poco to ukrywaj przed nami ze sa rodzeństwem z zamilowaniem do hazardu. te co ty pieprzysz głupoty. kto z kim śpi?
no z kolega robicie sobie jaja ... po za tym jestes zarejestrowany dzisiaj ... wiec nie bede tracil z toba czasu na glupie gadanie!
i podlucz sie ortografi bo bledy robisz jak uj zamiast sobie stroic zarty w bibliotece miejsckiej
Jak myślicie te zdrapki co rozdają za darmo to można wziąć więcej niż jedną, aby mieć więcej zakładów Lotto? 

demo mojego programu do lotto juz niedlugo bedzie dzialac, wysylajcie maile na myklata@inmail.pl zeby go przetestowac.

w tej mapce na stronie lotto z lottomilionerami nie zamieścili Sanoka a była szóstka
majklasz-sorki nie zwrociłem uwagi ze to z 2010r. zamieszczone sa a to było w 2009

angierski chciałam dostać ten program do przetestowania wysłałam meila,ale przyszła mi odpowiedź że nie mogą wysłać wiadomości do Ciebie

.

bardzo fajna mapka