Wpisy 1 969 627 – 1 969 726
8 marca 2014 12:42 → 8 marca 2014 13:58, 100 wpisów
wujek zdrówko
dobra spadam Panowie zostawiam
i dla Pań jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i
i dla Pań jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i
do jutra
Wędrowca się na nas pogniewał na dobre chyba...
dla wszystkich kobiet
Witam - tylko na życzenia wpadam
Lilka pupilko moja
najlepszego z okazji Waszego święta jeden dzień wolny od garów
a kumulację musi trafić facet, bo baba nakupi torebków,butów i innych pierdół NAJLEPSZEGO !!!
Lilka pupilko moja
najlepszego z okazji Waszego święta jeden dzień wolny od garów
a kumulację musi trafić facet, bo baba nakupi torebków,butów i innych pierdół NAJLEPSZEGO !!!
a dla facetów,co by nie byli pokrzywdzeni
ale Wędrek mówił ze ma test i poda wiec zrobił nam chyba na złość...on nie lubi kobitek chyba...
no ja nie gram na 14 obadam moją nowe metodę,teraz pacze na te 10 banieczek czy grac...
Siemanko-----------
Lila...
Grać w lotto dziś
fiolka....
Ja z zasięgiem nie mam problemu
dawać losowanie.......
Lila.........@@@@
Lila.....ok
17,21,33,47,56,79
Lila.....
21,27,33,41,48,50
ja pierdole olejek różany mi się stłukł o glebę.Ale smród w całej chacie tfuuuuuuuuuuuuuu karwaaaaaaaaaaaa
8,16,21,27,42,49,70
Lila.....otwieraj wrota i wyleci w pizdu wszystko
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM KOBIETOM Z MP W DNIU ICH ŚWIĘTA
Bronson....
Lila...jak skoncentrowany to jeszcze troszkę będzie pachniało
Lila....i pewnie w kuchni zbiłaś
Jackwar......
profesorze..ja mam salon razem z aneksem kuchennym ale wali w całym domu.Już mi się karwa róż odechce na wieki chyba
Lila...jak na czystej podłodze to powinno wylecieć szybko gorzej jak na dywan troszkę się wylało
Cześć Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia kobiet życzę wam zdrowia,szczęścia,pomyślności,bardzo dobrze płatnej pracy,wygrania w Lotto Plus i tego czego nie wymieniłem.
Lila...to już róż nie sadz w ogrodzie
Lila.....kosiarkę załanczaj i jedziem w róże zaraz przyjadę do cię będziem kosić
Ale ładna dziewczyna jakiś czas temu przyjechała na parking z koleżankami gdzieś poszła. Może tulipana dam jej ?
Pytałem się w tej kolekturze która miała tą szczęśliwą rękę i puściła ten kupon . Okazało się że ta starsza , a tak nie lubiłem wysyłać jak ona jest . Kupon był wysłany we wtorek o 11
Lila...no jak nie jak tak
krzysztof c , ty nie patrz na ładną tylko na mądrą
choć może w twoim przypadku lepiej odwrotnie
choć może w twoim przypadku lepiej odwrotnie