Wpisy 1 964 532 – 1 964 631
5 marca 2014 13:39 → 5 marca 2014 14:01, 100 wpisów
albo kolega raz wyciągnąć chciał chusteczki to stwierdził że wyciąga telefon i wyrzucił go z klasy
jprdl
lilka...no dobra, bo widze, ze paluszek wystarczy, zeby was zbyt nakrecic
w sumie wtedy mi i jeszcze jednemu koledze też się dostało za to że odwróciliśmy się do koleżanki z tyłu
sie boje czegos wiecej napisac, bo mi tu zejdziecie przed monitorami
Kondziu piszjesteś boski
kondziu Ty masz szczególny talent albo do wkierwiania mnie albo do rozśmieszania
dajcie te kulki, bo ciezko wysiedziec....ze zranionym wskazujacym...ciezko pisac...
Konciu C
Kondziu miało być
przez łzy nic nie widzę
Totalizator Sportowy nie chce grać na loterii. Nie wiedząc czy czeka nas kumulacja, czy nie Totalizator gwarantuje, że do losowania Lotto 8 marca dorzuci parę milionów złotych. Ile? To na razie tajemnica.
Po precedensie z 24 grudnia zeszłego roku, gdy Totalizator Sportowy nieoczekiwanie dołożył do puli wygranej pierwszego stopnia kilkanaście milionów złotych, teraz szykuje się podobna sytuacja.
8 marca ma być niezwykły nie tylko dlatego, że to Dzień Kobiet. W ramach prezentu Totalizator Sportowy podbija stawkę i gwarantuje wielomilionową wygraną. I to nawet jeśli nie będzie kumulacji.
- Tego dnia przygotowaliśmy dla państwa SuperKumulację. Bez względu na to czy w poprzedzającym losowaniu 6 marca padnie "szóstka", czy też nie pula na najwyższe wygrane zostanie dodatkowo powiększona. O tym, jaka kwota będzie ostatecznie do wygrania, dowiemy się już wkrótce. Zapewniamy, że będzie o co grać - głosi komunikat TS.
We wtorkowym losowaniu kumulacja sięga 7 mln zł. Jeśli główna wygrana nie padnie, to w czwartek do wygrania będzie około 11 mln zł. Najprawdopodobniej Totalizator dorzuci więc 9 mln zł, by suma była okrągła.
- Ile? To na razie tajemnica. Jest wiele możliwych scenariuszy. Ostateczną decyzję, o tym ile będzie można wygrać 8 marca, zarząd podejmie po czwartkowym losowaniu - mówi WP.PL Jarosław Tomaszewski z biura prasowego TS.
Lotto musi w ten sposób zachęcać Polaków do grania, bo kolektury szturmujemy tylko wtedy, gdy stawka robi się wysoka. Magia liczb sprawia, że zarabia też sam TS. Jego zeszłoroczne wyniki były niższe od tych z 2012 roku. Nie tylko z powodu spowolnienia gospodarczego. Podstawowym problemem był właśnie brak kumulacji. O sprawie Wirtualna Polska informowała tutaj.
Nowy 2014 rok nie obfitował w spore wygrane. Być może SuperKumulacje staną się więc standardem w Lotto.
Po precedensie z 24 grudnia zeszłego roku, gdy Totalizator Sportowy nieoczekiwanie dołożył do puli wygranej pierwszego stopnia kilkanaście milionów złotych, teraz szykuje się podobna sytuacja.
8 marca ma być niezwykły nie tylko dlatego, że to Dzień Kobiet. W ramach prezentu Totalizator Sportowy podbija stawkę i gwarantuje wielomilionową wygraną. I to nawet jeśli nie będzie kumulacji.
- Tego dnia przygotowaliśmy dla państwa SuperKumulację. Bez względu na to czy w poprzedzającym losowaniu 6 marca padnie "szóstka", czy też nie pula na najwyższe wygrane zostanie dodatkowo powiększona. O tym, jaka kwota będzie ostatecznie do wygrania, dowiemy się już wkrótce. Zapewniamy, że będzie o co grać - głosi komunikat TS.
We wtorkowym losowaniu kumulacja sięga 7 mln zł. Jeśli główna wygrana nie padnie, to w czwartek do wygrania będzie około 11 mln zł. Najprawdopodobniej Totalizator dorzuci więc 9 mln zł, by suma była okrągła.
- Ile? To na razie tajemnica. Jest wiele możliwych scenariuszy. Ostateczną decyzję, o tym ile będzie można wygrać 8 marca, zarząd podejmie po czwartkowym losowaniu - mówi WP.PL Jarosław Tomaszewski z biura prasowego TS.
Lotto musi w ten sposób zachęcać Polaków do grania, bo kolektury szturmujemy tylko wtedy, gdy stawka robi się wysoka. Magia liczb sprawia, że zarabia też sam TS. Jego zeszłoroczne wyniki były niższe od tych z 2012 roku. Nie tylko z powodu spowolnienia gospodarczego. Podstawowym problemem był właśnie brak kumulacji. O sprawie Wirtualna Polska informowała tutaj.
Nowy 2014 rok nie obfitował w spore wygrane. Być może SuperKumulacje staną się więc standardem w Lotto.
ta amputacja_radykalne ale bardzo skuteczne rozwiązanie.
Wiedzą kto losowanie prowadzi?
Wiedzą kto losowanie prowadzi?
Kondziu to Ty się z żoną na role zamieniłeś
żelka więc otrzyj łzy i nie rozpaczaj bo nawet małe dziecko wie,że jak kondziu wlezie na czat to karamba
Monet Łysy
kondziu to jak Ty się kaleczysz w palca to Twoją żonę szczęka napierdziela?
Lila karwa Kondziu się skaleczył a ja ryczę
i jak tu nie wierzyć, że podstawą wzoru na smiech jest nieszczescie bliźniego?
Monet tak, żartuję
Chyba p.Marysia.
wiem, co by Was dobiło....plaster na palsu prowadzącego losowanie
Torsan nogi goliłeś?
cóż poradzić...stało sie...przy nowiu szybko rany sie goja, wiec bedzie ok
1 964 585. Lila 2014-03-05 (13:50) NASA
Monet a Ty sie kiedy ostatni raz skaleczyłeś?
wczoraj
Monet a Ty sie kiedy ostatni raz skaleczyłeś?
wczoraj
torsan....wierzę bo tego nawet nie czuć a krew lwci jak poebanaDlatego teraz kobiety używają depilator,to takie nasze sado maso
Lila w paluszka
Lila a nie wiem może w małego
1 964 615. AngelikaOku 2014-03-05 (13:55) Gwiazda zaranna
To znaczy w co?
AOku?
To znaczy w co?
AOku?
Monet no małego palca
Monet jak to w co? W małego palca,tego takiego onego najmniejszego
lila>> taki preparacik... REPARIL
Jak się w coś piźgniesz -psikniesz i nie boli.
Jak się w coś piźgniesz -psikniesz i nie boli.
tak, tego najmniejszego