Wpisy 1 964 432 – 1 964 531
5 marca 2014 12:15 → 5 marca 2014 13:39, 100 wpisów
zawsze obok
gram na powtórki, jak mocno mi wychodzą , wczoraj np. mocno mi wychodziła 14..i miałam ją jako jedyną czwórkę
Zamit
Jociu a teraz z powtórek co byś obstawiała?
ja bym celowała w 39,73
13 fajnie do 39 pasuje
ale skoro 19 było to 35 powinno być
no ludzie mają 5..mnie wychodzi 35 (wiec obok 34) 80 jest ok, 6 tez...no chyba, że 3,6,9
Zamit trzymaj się
cześć Lilka
Lila dzisiaj się nie puszczamw piątek i sobotę zagram
dzisiaj wypoczywam jak doktor
Lila ciągle czekam chyba muszę jeszcze raz napisać
jaki Max jestem chora i se leże dziś
Lila napiszę raz jeszcze.. Jak nie uzyskam odpowiedzi to zadzwonię
net mi urywa
Lilka zaziębiłam się a napiszę do administracji i się okaże kto to taki
Lilka zaziębiłam się a napiszę do administracji i się okaże kto to taki
będą jaja wielkanocne
umie wszystko na sprawdzian z geografii tylko ciekawe co dostane 2 czy 1
Torsan dopisz jeszcze a Wy i mnie dobij
żelka kto to taki to my już wiemy teraz się tylko potwierdzi i nie będzie ściemy jak to do tej pory było
lila-nie tylko moge mieć wszystko dobrze napisane i dostać dwóje
karrrwa następny Krzychu
płatkiem zaschniętej farby olejnej...no kur...jak to mozliwe? myslałem, że takie cos tylko baby potrafią
bo to tylko baby potrafią
kondziu też Ty gorszy jak baba więc się nie dziwię,że sobie kuku zerobiłes
lila-niestety takiego mamy nauczyciela co piątek nie daje,czwórki sporadycznie a trzy da jak się umi wszystko bezbłędnie
raz napisałem wszystko dobrze tylko jedno zdanie przkręciłem i dostałem +3
Lila
Lila wstań i się ogarnij
kondziu no ale ja wiem,bo takie sieroty mnie zawsze bawiły bawią i bawić będa
torsan to nic ja miałam takiego nauczyciela co wyznawał zasadę
na 5 umie pan Bóg
on na 4 a na 3 wszytskie inne matoły, głąby i pólinteligenty, a były też ćwierć inteligenty i kompletne głupki
ale w 5 klasie ja i moje dwie koleżanki miałyśmy bo jak stwierdził pan od matmy szatan nas opętał i on nas nie umie zagiąć... a chodziło o dodawanie i odejmowanie liczb ujemnych
na 5 umie pan Bóg
on na 4 a na 3 wszytskie inne matoły, głąby i pólinteligenty, a były też ćwierć inteligenty i kompletne głupki
ale w 5 klasie ja i moje dwie koleżanki miałyśmy bo jak stwierdził pan od matmy szatan nas opętał i on nas nie umie zagiąć... a chodziło o dodawanie i odejmowanie liczb ujemnych
Lila ja pikole
dawać tu Krzysia C do kompletu
raz tak samo miałem bo wiedział że moge wszystko umieć na ten temat i dostać 5 i szukał żeby mnie jakoś wybić z rytmu no i ruszyłem lekko ręką drugą a ten do mnie powiedział że jeszcze raz rusze ręką to zabierze mi sprawdzian i wyjde z klasy
kondziu ja ostatnio jak sobie po wskazującym palcu nożem do smarowania kremu na torcie pojechałam to aż mi skóra z kostki wisiała.Mąż zbladł a ja wzięłam tą skórę sobie przyłożyłam do palca,zawinęłam plastrem i po krzyku..Nawet karwa krwi za wiele nie poleciało.# dni póxniej już się zagoiłoa Ty raptem suszem się dziabłeś i płaczesz jak dziecko.Ciesz się że sobie palucha nie odciąłeś
o właśnie, Krzysio C ma pewnie dużo witaminy C a ja chora leżę więc gdzie On jest śmiech to zdrowie
niestety do technikum jak chodziłem to pierwszy semestr mi zaliczył w połowie czerwca gdzie wcześniej zaliczałem trzy razy i wszystko dobrze mówiłem to on utwierdzał mnie w przekonaniu że źle
chyba tego 21szego bo płaczesz, że się skaleczyłeś
kondziu to palucha urwało i nie płakałeś a teraz lekkie skaleczenie i płaczesz jak baba?
nie placze lilka...napisałem tylko, ze sie skaleczylem, a reszte wy soie dospiewujecie
Torsan trzy razy zaliczyłeś i było źle?
Lila posuń się
Torsan aaaa, że dobrze mówisz
miałem powiedzieć jakieś różnice między czymś a czymś już nie pamiętam dokładnie o co chodziło więc mu to powiedziałem a ten wpada że nie widzi żadnych różnic
żelka...uwal się tu kole mła,polezymy razem bo ja juz nie wyrabiam
kondziu...Ty zawsze płaczeszJeszcze żaden facet na czacie a przynajmniej ja nie czytałam,nie skarżył się,że skaleczył sobie paluszeczeniuniuśka
Lila a Krzysio C?
rope na orlenie miał sprzedawać