Wpisy 1 963 832 – 1 963 931
4 marca 2014 20:59 → 4 marca 2014 21:36, 100 wpisów
Lila...
w tygodniu nie pije
lilka
Idę zaraz spać nie czekam do losowanka bo jak siedzę to żołądek boli
lila
Wujek...nic z tych rzeczy wolę
uciekamdo juterka dobranoc wszystkim
Dobra bandko zboczusiów mykam
Trza sië wyspać przed robotą byle profco na mnie nie narobił
Lilana dobranoc
Trza sië wyspać przed robotą byle profco na mnie nie narobił
Lilana dobranoc
Lila...dobranoc do jutra
bry ponownie witam całkowicie wszystkich mp.
bo pojedynczo zajeło by to czas
bo pojedynczo zajeło by to czas
wujek...
profesor jutro będzie lepiej
wasyl.....dobry...........i dobranoc
marcinek....pewnie ze lepiej bedzie
1980..
nie gram do soboty
wasyl
znając zycie juz jutro mnie szlak trafi i sie puszcze ale w netto
marcinek
wasyl to już wygrałeś
grek jak idzie Ani
greg
stoch znowu nr 111111111111111111
zjadłem kisielek zaraz szarpne na ruszta zalewaje
greg pij i jedz ino bezprocentowe
wasyl znalazłem w necie wspomagacza :
Książę Aniele Południa, proszę prowadź mnie swoją mądrością, abym osiągnęła doskonałość w materii. Naucz mnie prawidłowo gospodarować pieniędzmi, aby zawsze otaczała mnie obfitość wszelkiego dobra. Pomóż mi uziemić moją energię tak, abym każdego dnia zarabiała satysfakcjonujące mnie ilości pieniędzy.
Proszę Cię, Książe Aniele Południa, pobłogosław mnie, abym zrealizowała wszystkie swoje marzenia o ...
Książę Aniele Południa, prowadź mnie proszę do finansowej niezależności. Pomóż mi, proszę, zarabiać takie ilości pieniędzy, abym mogła sama o sobie stanowić, sama decydować o jakości swojego życia i o swojej pracy. Pobłogosław mnie swobodą dokonywania wyboru i pracą w takim zawodzie, która będzie dawać mi satysfakcję. Naucz mnie proszę tego, co jest dla mnie dobre i jakie powinny być granice mojej wolności, dla dobra mojego rozwoju.
Książę Aniele Południa, proszę prowadź mnie swoją mądrością, abym osiągnęła doskonałość w materii. Naucz mnie prawidłowo gospodarować pieniędzmi, aby zawsze otaczała mnie obfitość wszelkiego dobra. Pomóż mi uziemić moją energię tak, abym każdego dnia zarabiała satysfakcjonujące mnie ilości pieniędzy.
Proszę Cię, Książe Aniele Południa, pobłogosław mnie, abym zrealizowała wszystkie swoje marzenia o ...
Książę Aniele Południa, prowadź mnie proszę do finansowej niezależności. Pomóż mi, proszę, zarabiać takie ilości pieniędzy, abym mogła sama o sobie stanowić, sama decydować o jakości swojego życia i o swojej pracy. Pobłogosław mnie swobodą dokonywania wyboru i pracą w takim zawodzie, która będzie dawać mi satysfakcję. Naucz mnie proszę tego, co jest dla mnie dobre i jakie powinny być granice mojej wolności, dla dobra mojego rozwoju.
greg i co mam to czytac we dnie i noce
Witam :-)
Chciałbym spytać, czy wiecie może jak wygląda procedura odbioru nagrody z Konkursu --> Ligi Typujących ??
Chciałbym spytać, czy wiecie może jak wygląda procedura odbioru nagrody z Konkursu --> Ligi Typujących ??
winirra ja woem bo z wosylem odbieraliśmy , prosty temat podaliśmy nr. konta i wszystko
greg nie spie ino mi sie drzemło
byłem na fiorum
byłem na fiorum
spytaj pasko
greg no to czytam to codziennie zamiast paciorka
nalewam zalewaje zara wracam
jocia ..o co chodzi bo to nie ja tylko Ty się zastanawiasz nad czymś
winiarra
ja napisałem meila do Pasko z nickiem i hasłem do niego, mój adres i czekałem na kupony lotto w zależności które miejsce zajęłaś(eś) tyle dostaniesz zakładów najlepiej napisać co się chce, ostatnio czekałem prawie dwa miechy na kupony ale dostałem bo administrator ma teraz więcej obowiązków domowych
ja napisałem meila do Pasko z nickiem i hasłem do niego, mój adres i czekałem na kupony lotto w zależności które miejsce zajęłaś(eś) tyle dostaniesz zakładów najlepiej napisać co się chce, ostatnio czekałem prawie dwa miechy na kupony ale dostałem bo administrator ma teraz więcej obowiązków domowych