Wpisy 1 959 194 – 1 959 293
1 marca 2014 19:15 → 1 marca 2014 20:41, 100 wpisów
gjaster
Putin to tępogłowy kagebista starej szkoły. Mógł to wlasnie tak rozegrac lub po prostu przycisnac Zachód do ściany ( no jak to Ukraińcy mają prawo do samostanowienia a mieszkańcy Krymu nie) i poczekac na prośbę nowego państwa o włączenie do federacji. I smiac się w kułak z durnoty demokratycznych idiotów
Putin to tępogłowy kagebista starej szkoły. Mógł to wlasnie tak rozegrac lub po prostu przycisnac Zachód do ściany ( no jak to Ukraińcy mają prawo do samostanowienia a mieszkańcy Krymu nie) i poczekac na prośbę nowego państwa o włączenie do federacji. I smiac się w kułak z durnoty demokratycznych idiotów
swoja drogą Lech Kaczyński miał onegdaj racje kiedy po wybuchu konfliktu w Gruzji powiedział mniej więcej: "dziś Gruzja, jutro Ukraina...a pojutrze Polska"...
Putin nigdy nie pogodził sie z utratą wpływów w byłych republikach...
gjaster historia uczy, że nikt nie uczy się na jej błędach. A już starożytni Rzymianie mawiali, że kto chce pokoju powinien się szykowac do wojny. Zachowanie Rosji pokazuje, że Zachód o tym nie pamięta i dla pokoju jest gotów na każde świństwo i podłośc. Już jak Merkiel zaczęła wysyłac sygnały o zaniepokojeniu o destabilizacją Ukrainy do Rosji to mi sie przypomnialo Monachium gdzie za plecami Czechosłowacji oddzielono od niej Sudety
medea76no widzisz kochana,męczysz się aby wytypować prawidłowe liczby, a puścisz jeden zakład na chybika i to Cię kosztuje,tylko,kilka sekund
gaja
taniej wyjdzie kupic krym niz twozyc nowe panstwo
tak jak spzedali kamczatke
brajan no ale jednak moje kilka 7/10 w karierze zawsze miałam z moich typowań
Dlaczego wszyscy wierzycie w to co mówi wam telewizja??!!!
Gaja
Medea
Medea
player wierzył nie wierzył dobrze tam nie jest a to jednak w kraju za naszą granicą
Gjaster
i tak jest ich
a im kasa teraz potrzebna
i nawet w 5 lat do uni nie wezma
a im kasa teraz potrzebna
i nawet w 5 lat do uni nie wezma
2,4,6,21,28
jest takie powiedzenie " wsród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły"...
a tego bylego pana J to cieszka sprawa za duzo wie
niewiadomo co z nim zrobic
niewiadomo co z nim zrobic
krzysiu mi wychodzi 25??
Jeśli ktoś chce popisać na temat obecnych zdarzeń w europie i poznać trochę inne spojrzenie na ten kreowany konflikt to zapraszam na @
W szczególności Ciebie Robal, szarlatanie
ale się nagadałam z krzysiem az mnie ręce bolą...
islandorka
ooo chyba dopiero mnie dojrzełes ..a ja mam 172 czyżbyś zapomniał okularów???
nie bylo mni chwile
no dobra niech ci będzie...
to co z moją 25???
pewniak powinien byc 10
moze byc
no to neta mi wzięło i wcięło a potem gadu gadu na GG z koleżankami ale już jestem
Przybyłych w czasie mojej nieobecności
Przybyłych w czasie mojej nieobecności
krzysiu u mnie go ni widu ni słychu...
a raczej jej sorki...
zobaczymy moze wpasc
w koncu 10 to pani...
krzysiu mam jeszcze 18 i 6????
krzysiu co masz w tej filiżance???
ciezko powiedziec
kawe
ha ha o tej porze kawe? chyba ze z wkładką...
krzysiu jutro obadamy co wpadło bo mam goraczke i ide lezec...
zycze zdrowia
Ale się wyspałam.
ale się objadłam
Fifi
Emerytka
Dzikus
Emerytka
Dzikus
Lilka
fifi Ty siem tyle nie pedagogizy=uj bo wiesz,jesteś Ciało i to wystarczy
nosz ***a chyba ten paczek mi na pisownie padł.Jednak się nie opyla wpierdzielac tyle słodkiegoudzieliło mi się
Fiolka
Angelika
Lila
Angelika
Lila
Cześć jak zacząć grę w golfa ?
zdać maturę na początek