Wpisy 1 959 191 – 1 959 290
1 marca 2014 19:12 → 1 marca 2014 20:40, 100 wpisów
to niech sprzedadza jak kamienice
caly krym #
polowe w gazie
a druga polowa to kasa co im brakuje
caly krym #
polowe w gazie
a druga polowa to kasa co im brakuje
Mi po raz pierwszy od miesiąca chybik coś przyniósł w mm i to 5/8 więc wieczorem gram na koszt TS bo puściłam ten chybik oraz trzy zakłady na dwa losowania oraz dwa mini
gjaster
Putin to tępogłowy kagebista starej szkoły. Mógł to wlasnie tak rozegrac lub po prostu przycisnac Zachód do ściany ( no jak to Ukraińcy mają prawo do samostanowienia a mieszkańcy Krymu nie) i poczekac na prośbę nowego państwa o włączenie do federacji. I smiac się w kułak z durnoty demokratycznych idiotów
Putin to tępogłowy kagebista starej szkoły. Mógł to wlasnie tak rozegrac lub po prostu przycisnac Zachód do ściany ( no jak to Ukraińcy mają prawo do samostanowienia a mieszkańcy Krymu nie) i poczekac na prośbę nowego państwa o włączenie do federacji. I smiac się w kułak z durnoty demokratycznych idiotów
swoja drogą Lech Kaczyński miał onegdaj racje kiedy po wybuchu konfliktu w Gruzji powiedział mniej więcej: "dziś Gruzja, jutro Ukraina...a pojutrze Polska"...
Putin nigdy nie pogodził sie z utratą wpływów w byłych republikach...
gjaster historia uczy, że nikt nie uczy się na jej błędach. A już starożytni Rzymianie mawiali, że kto chce pokoju powinien się szykowac do wojny. Zachowanie Rosji pokazuje, że Zachód o tym nie pamięta i dla pokoju jest gotów na każde świństwo i podłośc. Już jak Merkiel zaczęła wysyłac sygnały o zaniepokojeniu o destabilizacją Ukrainy do Rosji to mi sie przypomnialo Monachium gdzie za plecami Czechosłowacji oddzielono od niej Sudety
medea76no widzisz kochana,męczysz się aby wytypować prawidłowe liczby, a puścisz jeden zakład na chybika i to Cię kosztuje,tylko,kilka sekund
gaja
taniej wyjdzie kupic krym niz twozyc nowe panstwo
tak jak spzedali kamczatke
brajan no ale jednak moje kilka 7/10 w karierze zawsze miałam z moich typowań
Dlaczego wszyscy wierzycie w to co mówi wam telewizja??!!!
Gaja
Medea
Medea
player wierzył nie wierzył dobrze tam nie jest a to jednak w kraju za naszą granicą
Gjaster
i tak jest ich
a im kasa teraz potrzebna
i nawet w 5 lat do uni nie wezma
a im kasa teraz potrzebna
i nawet w 5 lat do uni nie wezma
2,4,6,21,28
jest takie powiedzenie " wsród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły"...
a tego bylego pana J to cieszka sprawa za duzo wie
niewiadomo co z nim zrobic
niewiadomo co z nim zrobic
krzysiu mi wychodzi 25??
Jeśli ktoś chce popisać na temat obecnych zdarzeń w europie i poznać trochę inne spojrzenie na ten kreowany konflikt to zapraszam na @
W szczególności Ciebie Robal, szarlatanie
ale się nagadałam z krzysiem az mnie ręce bolą...
islandorka
ooo chyba dopiero mnie dojrzełes ..a ja mam 172 czyżbyś zapomniał okularów???
nie bylo mni chwile
no dobra niech ci będzie...
to co z moją 25???
pewniak powinien byc 10
moze byc
no to neta mi wzięło i wcięło a potem gadu gadu na GG z koleżankami ale już jestem
Przybyłych w czasie mojej nieobecności
Przybyłych w czasie mojej nieobecności
krzysiu u mnie go ni widu ni słychu...
a raczej jej sorki...
zobaczymy moze wpasc
w koncu 10 to pani...
krzysiu mam jeszcze 18 i 6????
krzysiu co masz w tej filiżance???
ciezko powiedziec
kawe
ha ha o tej porze kawe? chyba ze z wkładką...
krzysiu jutro obadamy co wpadło bo mam goraczke i ide lezec...
zycze zdrowia
Ale się wyspałam.
ale się objadłam
Fifi
Emerytka
Dzikus
Emerytka
Dzikus
Lilka
fifi Ty siem tyle nie pedagogizy=uj bo wiesz,jesteś Ciało i to wystarczy
nosz ***a chyba ten paczek mi na pisownie padł.Jednak się nie opyla wpierdzielac tyle słodkiegoudzieliło mi się
Fiolka
Angelika
Lila
Angelika
Lila
Cześć jak zacząć grę w golfa ?