Wpisy 195 711 – 195 810
18 grudnia 2010 00:12 → 18 grudnia 2010 12:31, 100 wpisów
Jak gracie w Dużego - skreślacie czy na chybił-trafił ?
nie gram w cale

W końcu jest pełna lista miast gdzie będą rozdawać te darmowe zdrapki. Jest Kraków, Warszawa i wiele innych miast hehe
.

A gdzie się wszyscy podziali?
Zawiało,zasypało?
Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.

Zawiało,zasypało?
Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.

U nas tylko - 11
To do walki z mrozem i Ts

Wesoły,uważaj żeby Ci rączki nie przymarzły do szyb,
bo odwilż dopiero w przyszłym tygodniu.

bo odwilż dopiero w przyszłym tygodniu.

weszło 3/3 i 4 na 5 .Musiało ,szkoda , że nie 5/5. Kolejny raz śpioch na trójkach nie doszedł do 1100.Mam nadzieję że ktoś trafił tą trójkę bo piałem że pewna na 100%
zima ma być szybka mroźna i krotka
to ,może już w lutym śniegu nie będzie...
w tamtym roku dopiero ostatniego grudnia sypało.
a pierwszego stycznia, deszcz padał.

to ,może już w lutym śniegu nie będzie...
w tamtym roku dopiero ostatniego grudnia sypało.
a pierwszego stycznia, deszcz padał.

najlepiej by było jakby ta k...wa zima skończyła się 1 stycznia, a potem tylko lato......lato......lato .....lato

wesoły jakie mecze dziś obstawiasz?a Dortmund ostatnio ci nie wszedł.
witam
jak dzisiaj wysyłacie? ja dziś puszcze multi ale tylko na wieczorne losowanie bo na 14 to raczej nie ma szans
jak dzisiaj wysyłacie? ja dziś puszcze multi ale tylko na wieczorne losowanie bo na 14 to raczej nie ma szansMoże w święta coś się wygra,to prezent bym miał swiateczno-urodzinowo-imieninowy.Mala1438 ja mam na 14 :17,35,48,61,71,72 ostatnie 4 los. i 0 zł wygrane
Gała może los ci płata figla i w tym ostatnim losowaniu będziesz miał wygraną.... jednak życzę ci abyś w tych ostatnich miał coś i 100 lat..... ja też wysłałam już mini w sumie 6 zakładów i zastanawiam się jeszcze nad 4 i multi dziś wyśle...
sprzątając dzisiaj znalazłam 5 złotych wiec jednak wyśle dodatkowe 4 zakłady mini..... trzeba korzystać póki jest po 1,25.... bo nie wiadomo czy od nowego roku nie podrożeje zakład

nawet jeśli podrożeje to i tak ludzie będą grać jak teraz,każdy chce wygrać.ja już wysyłałam za znalezione pieniądze i guzik z tego,teraz jak znajde to chowam.
mala1438 wygrana w Mini już odebrana?
Jakie masz typy na wieczorne losowanie?
Jakie masz typy na wieczorne losowanie?jutro Adaś masz urodzinki to może wyślij sobie multi multi na jutro.np.weż swoją datę urodzenia i najbliższej ci osoby 

aga7190>>
każda podwyżka ceny zakładu to odpływ graczy
Teraz są na granicy - to widać po wpływach...
Po podwyżkach, jakie szykują się od nowego roku - nie sądzę żeby w totalizatorze mieli powody do radości
każda podwyżka ceny zakładu to odpływ graczy
Teraz są na granicy - to widać po wpływach...
Po podwyżkach, jakie szykują się od nowego roku - nie sądzę żeby w totalizatorze mieli powody do radości
mala557 wczoraj wysłałam 1 zakład na chybił trafil i gdzieś go zgubiłam....
dobrze że nie spojrzałam na numerki....
moje licby to 6 17 20 24 42
2 12 15 21 34
18 20 25 31 41
dobrze że nie spojrzałam na numerki....moje licby to 6 17 20 24 42
2 12 15 21 34
18 20 25 31 41
też prawda.poczekamy do nowego roku i zobaczy jakie zmiany będą w totku.
aga7190 wyśle tylko nie datę urodzin bo to dziwne liczby by były 19,12,80
mala1438 dobrze, że nie spojrzałaś na numerki z chybika bo jeżeli zgubiłaś kupnik i wejdzie cała piąteczka to 
Ja dziś poślę 3 zakłady: 12,13,14,22,32
1,2,3,12,32 1,11,32,33,34

Ja dziś poślę 3 zakłady: 12,13,14,22,32
1,2,3,12,32 1,11,32,33,34

Nie lubie liczb 12,19 i ich nie zakreslam na kuponie ,kiedyś jeszcze 5 ale do tej ostatniej się przekonałem
i teraz sobie przelicz ile byś zapłacił a ile byś miał zysku?nie opłaca się grać w multi multi , lepiej w mini
ale ja cie wcale nie chce przekonywać tylko ci napisałam o tych liczbach.sam musisz sobie dobrac trafne dla ciebie liczby.ale wybierz takie wiesz...... żebyś trafił w te urodzinki

moja gra to mini.czasmi zgram w multi i dużego ale słabiutko a w mini mam opracowane własne metody i powiem ci że nawet mi całkiem dobrze idzie
aga7190 nie chce żebyś podawała mi swoje liczby tylko podziel się jak typujesz liczby do mini
takie tam.... trzeba się długo napracować żeby tarfić.obserwujecie liczby każdą pokolei przez minimum pół roku....
analizujecie pokolei kazde losowanie i po jakimś czasie liczby same się ustawiają
ja pracowałam okolo pół roku i tyrzy miesiace przed slubem wygrałam 29000
jak siostra sobie znajdzie fajnego przystojniaka to wygram i zrobie jej weselicho takie jak ja mialam
ja tez za niedlugo koncze prace i uciekam prace i uciekam do domu

Mrozik -6,5.Coś jakby w nocy śniegu pzybyło